יש לקליפר כל כך הרבה יתרונות שאתה לא מבין אפילו.. ברגע שתתחיל לעשןןן! אתה תבין..
King
יש לקליפר כל כך הרבה יתרונות שאתה לא מבין אפילו.. ברגע שתתחיל לעשןןן! אתה תבין..
המלך חזר
|
|
King
ברגע שתתחיל לעשן לעשן.. ולא סיגריות..
המלך חזר
כמו שאמרו קליפר זה לא בדיוק לסיגריות, ככה שהיא נוחה למטרה שלה (להבה גדולה בעת הפיכה, אפשר לדחוס סיגריות\ריזלות)![]()
מעצב גראפי לכל מטרה.
לא יודע. לא כל קליפר הוא עם בוב מארלי (יש כאלה עם עלה של מאריחואנה חחחח)אבל לא יודע זיפו יכולה להיות בעיתית פתיל נשרף וכו׳ אבל לי לפחות קליפר תמיד נוח והוא תמיד ביד או הכיס שלי
בנות תמיד מחפשות את הגבר השרירי שרגיש ומקשיב אבל הן לא יכולות להשיג אותו.יודעים למה?כי לאותו הגבר יש חבר
נחמד כל הקטע של הקליפר באמת , אני לא אומר שאין לי את זה , יש לי איזה 8 כאלה ... פשוט אני לא מבין מה מתלהבים מזה :]
חח , אני מעשן מעשן , לא רק סיגריות,אלה נרגילה, סיגרים וזה..
ובדרך כלל כשאני הופך את המצית מתחיל לשרוף לי האצבע...
התכוונו לסמים קלים ולא נרגילה וסיגרים
מעצב גראפי לכל מטרה.
רק עם זיפו, אחלה מצית
חחח רואים שאתה ילד XD
זה מצית לסטלנים ומגלגלים אחי...
שאתה מטה אותה על הצד - הלהבה גדלה ולא שורפת את היד (המסטולים פה יודעים למה זה בדיוק)
שאתה מוציא את הגלגלת יחד עם המוט זה לדחיסה של סיגריות מגולגלות ודברים אחרים מגולגלים
בקיצור, זה לא סתם מצית עם ציורים - יש לה משמעות גדולה ושימוש גדול בשבילנו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח רצחת אותי!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 22-03-2011 בשעה 14:49.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
חחחח , אבל הבנתי את הייתרונות בעיקר, באמת ניסיתי על לגלגל וזה ממש טוב וזה, פשוט לא הבנתי משהו אחד מה הקטע שהופכים את זה .. מקסימום נתייה הצידה