|
|
Slats Slats Slats
שבחורה שולטת להם בחיים ומחליטה עליהם, הגבר צריך להעמיד תאישה במקום ולא ההפך.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:06.
אין שום קשר בין המשפט האחרון שכתבת להשקפה שלך לנוגע נשים.
מבין 20 התגובות האחרונות שלך בקט' המשפט הזה - "הגבר צריך להעמיד תאישה במקום ולא ההפך"
היה המתון ביותר שמצאתי אצלך - וגם הוא לא כלכך מדויק ולא שחור ולבן .
אני מודע לעובדה בן כמה אתה ובכל זאת מצאתי את עצמי לא פעם ולא פעמיים אומר "אתה עוד תגדל" בקונספירציה אחרת
למבוגרים ממני
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:06.
אתה צודק לגמרי בקטע של לעמוד על שלנו
מעצב גראפי לכל מטרה.
תשמע יש להיות מניאק ויש להיות רכרוכי...זה 2 מצבי קיצון.
לפי דעתי צריך קצת מכל אחד ולהיות איפהשהו באמצע...זה הכי טוב, אבל זה לא הדיון פה.
כן צריך לדעת להתפשר, אבל לא על הדברים שחשובים לך.
בכל מקרה, כמו שאמרתי, היו יותר מדי מקרים שבחורה קיבלה רגליים קרות והלשינה על זה למשטרה למרות שזה היה בהסכמה...חבל לו על הזמן.
צודק יש היום הרבה גברים פחדנים כביכול שלא מסוגלים לנתק לבחורה בפרצוף את הטלפון
אבל אתה התבלבלת אין פה שום "מערכת" אין פה שום חוקים הגדרות .
יש רק נורמה חברתית והשקפות עולם שונות
אני בהחלט מסכים איתך שלא צריך לקחת בחורות בצורה רצינית בגילאים שלנו
וככלל זה משתנה בין אדם לאדם.
זה שאתה מתפלא ששכבתי בפעם הראשונה בגיל 19 ואחרי שנתיים של קשר לא אומר שזה פסול.
את האמת, כן, זה יוצא מהנורמות החברתיות, בד"כ בגילאי 18 - 20 כמה חודשים של קשר אפשר כבר לראות חיי מין פעילים.
אבל יש יוצאים מן הכלל - ואני ביניהם, אך שוב זה לא אומר שזה פסול,
אתה לא יכול לדעת מה הרקע של הזוגיות שלי ושל חברה שלי, אתה לא יכול לדעת מאיזה חומר אני או היא
ואין לי שום כוונה לספר או לפרט.
אם מה שנקרא להיות בוגר זה לדפוק לעצמך תחיים בגיל 22 ע''י חתונה וילדים, אני מעדיף להיות ילד לנצח.
את לא חושבת שבתור גבר, זה יותר מדי דאגות?
לפרנס, לדאוג לחוגים, לדאוג לבצפר, לדאוג לגן, לדאוג אוניבסריטה, להיות משועד לאישתך הכונפה שאתה שונא (וגם כשאתה מזיין אותה אתה חושב על הנשים היפות מאתרי הפורנו והמגזינים) במשך עשרות שנים ואם תתפטר אז הם יתבאסו עליך וישנאו אותך יותר ממה שהם שונאים אותך עכשיו...
ביננו, לא עדיף לסוע לאיביזה או לאמסטרדם ולתפוס ראש טוב? לא עדיף ליסוע לטורים בכל אירופה וארה''ב ולראות תעולם היפה הזה במקום להיות עבד מסריח כל הפאקינג חיים שלך?
מי צריך תחרא הזה? שאתה חי תחיים הטובים ואתה לבד, יש לך רק 2 דאגות בחיים. לבסס את עצמך כלכלית, ולהתמסטל. עכשיו תארי לך שאת מסדרת את עצמך מהבחינה הראשונה...![]()
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-03-2011 בשעה 05:11.
אתה רואה יותר מידי סרטים, מה אתה שאתה מציג כאן זה לא החיים האמיתיים.
אני חושבת שאתה בחיים שלך לא התאהבת בבחורה, ולכן אתה לא יודע מהי אהבה אמיתית ומהו אושר עם בחורה.
ואיך תבסס את עצמך כלכלית אם אתה כל הזמן טס לאיביזה,לאמסטרדם ומתמסטל? אתה חיי בלה לה לנד?
אתה לא רוצה שיהיו לך ילדים? אתה כנראה לא יודע כמה אושר הם מביאים, מה גם, אני בטוחה שהדעה שלך תשתנה בבוא מן הימים.
תפסיק להטעות כאן אנשים תמימים ולומר להם את הדברים האלו, יש אנשים חסרי עמוד שדרה שהולכים אחרי מה שאחרים כותבים כאן, הפסק עם זה.
אני לא רוצה להתסיס אותך, פשוט תכבד את בקשתי.
יום טוב.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:14.
אתה חושב שבכל בית זה ככה? אתה באמת חושב שבכל בית האישה עושה מהגבר סמרטוט?או שכל גבר עושה מהאישה שלו סמרטוט?אוח אלוהים כמה שאתה טועה.
כולנו כועסים, כולנו רבים, כולנו אומרים מילים שלאחר מכן אנחנו מצטערים עליהן אבל כולנו גם אוהבים, ואוהבים להיות נאהבים.
חיים אפורים?אין לי מושג מה אמא שלך סיפרה לך, אבל אני בטוחה שזו הייתה טעות.
ואני לא חושבת שאצליח להסביר לך אפילו במקצת איזה אושר משפחה מביאה, אני מניחה שאתה תבין רק כשתיהיה לך אהבה.
מה שכן, אני מקווה מאד שלא תשאר רווק בן 50, כי לפי הדיבור שלך זה בדיוק מה שיהיה.
תסתכל מבעד למרה השחורה, בחורות זה לא עם כל כך רע כמו שאתה מציג, אנחנו לא אינקוויזיטוריות וגם לא סדיסטיות.
דווקא תבחורות אני הכי לא מאשים, רק מתוסכלים מינית ונפשית מאשימים אותן.
אני מאשים תגברים או לפחות את הרוב המוחץ. פעם, הגבר היה השולט והמחליט על החוקים בבית, לא היה תלוי באישה ואם משו לא מצא חן בעיניו הוא יכל לשלוח אותה לקיבינימט ולא היה מנסה לקנות ולהרשים אותה במחמאות ומתנות שלא באמת למישו אכפת מהן ואוי ואבוי היא עושה משו שהוא לא אוהב - מיד היה יודע להעמיד אותה במקום ולחנך אותה. הוא היה גבר, לא דובי פרוותי.
היום כל אחד נכנס לקשר תופסים לו מהביצים כ''כ חזק שאתה לא מזהה תבנאדם מי הוא בכלל, את קולטת בנאדם שמח שאהב להנות הפך לאובייקט ממורמר שאין בו טיפת חיים רק בגלל איזו מישי שהוא אוכל סרטים שהיא האחת של חייו. בסוף מתחרטים על זה ואומרים "איזה טמבל הייתי שלא הקשבתי לך"...
כל זה לא היה קורה אם רוב הגברים לא היו הופכים אישה לדבר קדוש.
בגיל 40 אנלא יודע מה אני אהיה (אני סביר להניח אמות יותר מהר ממה שאני חושב) אבל מה שאני כן יודע בוודאות שלהתחנן בגיל +-22 זה חולני. אני ככה קרוב לגיל הזה ויש לי בחילה שאני חושב על הלייף סטייל הזה.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:12.