קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה קטינה :)
    על ידי ๖ۣۜAnton בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-07-2010, 17:37
  2. [ידיעה] ריברי וגובו קיימו יחסי מין עם קטינה
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-04-2010, 19:50
  3. 2 צעירים חשודים באונס קטינה בדימונה
    על ידי Bar בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-06-2007, 19:47
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

בן 22 עם קטינה - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    תעיף את חברה שלך ומהר, חתונה ואירוסין וכל הזבל הזה זאת הטעות הכי גדולה של האנושות בכל הזמנים.

.
    יאפ, כמו שאמרתי, יש לך נטיה להיות קיצוני ולזה בדיוק התכוונתי למה שהגבתי לך באשכול השני.
    אתה עוד תגדל

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    שבחורה שולטת להם בחיים ומחליטה עליהם, הגבר צריך להעמיד תאישה במקום ולא ההפך.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:06.

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

מה קיצוני אחי אני עוד שניה בן 20 וחתונה, אירוסין ועוד דראק זה הדברים האחרונים שעוברים לי בראש.

אני בן 20 שלא הייתה לו חברה מעל לחודש

ואני אגיד לך דוגרי? אני שלם עם עצמי לגמרי, לא כמו כל הכאפות האלה שבחורה שולטת להם בחיים ומחליטה עליהם, הגבר צריך להעמיד תאישה במקום ולא ההפך.
    אין שום קשר בין המשפט האחרון שכתבת להשקפה שלך לנוגע נשים.
    מבין 20 התגובות האחרונות שלך בקט' המשפט הזה - "הגבר צריך להעמיד תאישה במקום ולא ההפך"
    היה המתון ביותר שמצאתי אצלך - וגם הוא לא כלכך מדויק ולא שחור ולבן .

אני מודע לעובדה בן כמה אתה ובכל זאת מצאתי את עצמי לא פעם ולא פעמיים אומר "אתה עוד תגדל" בקונספירציה אחרת
    למבוגרים ממני

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:06.

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

אתה צודק לגמרי בקטע של לעמוד על שלנו

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

תשמע יש להיות מניאק ויש להיות רכרוכי...זה 2 מצבי קיצון.
    לפי דעתי צריך קצת מכל אחד ולהיות איפהשהו באמצע...זה הכי טוב, אבל זה לא הדיון פה.
    כן צריך לדעת להתפשר, אבל לא על הדברים שחשובים לך.
    בכל מקרה, כמו שאמרתי, היו יותר מדי מקרים שבחורה קיבלה רגליים קרות והלשינה על זה למשטרה למרות שזה היה בהסכמה...חבל לו על הזמן.

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

עזוב אותי כרגע תאמין לי אני בסדר גמור ואני מאחל לכל הגברים שבעולם את האומץ שיש לי, כי זה דור של פחדנים.

פעם האישה הייתה חייבת לספק את הגבר, לבשל, לגהץ, לכבס, הגבר היה הקובע, המחליט, הדומיננטי...אם היא עושה משו לא במקום הוא מלמד אותה שככה אסור וקובע תכללים בבית ולא היה לו בעיה להעיף אותה לקיבינימט בשלב מסויים, קיצר הבנת תכיוון שלי.

פתאום מה קרה? כל אחד יותר מעפן מהשני, יוצא עם מישי וההיא תופסת לו מהביצים, מחליטה עליו, לא נותנת לו והוא מנסה לרצות אותה במתנות דובונים עם I LOVE ולהתחנן שהיא תשאר...מה קרה ל"זה מה שאני קובע ואם לא מתאים לך לכי חפשי"? מה קרה ללהיות עם מי שאתה רוצה ולא מישי שהתפשרת עליה והגורל זרק לך אותה?

ואח''כ מתפלאים למה נשים הולכות עם המניאקים, הם הבודדים אולי שלא מתרגשים מהן ומהשטויות שלהן. אני אולי לא נחשב "בוגר" לפי המערכת אבל לפחות אנלא פחדן מסריח שמפחד לעמוד על שלו.
    צודק יש היום הרבה גברים פחדנים כביכול שלא מסוגלים לנתק לבחורה בפרצוף את הטלפון
    אבל אתה התבלבלת אין פה שום "מערכת" אין פה שום חוקים הגדרות .
    יש רק נורמה חברתית והשקפות עולם שונות

אני בהחלט מסכים איתך שלא צריך לקחת בחורות בצורה רצינית בגילאים שלנו
    וככלל זה משתנה בין אדם לאדם.

זה שאתה מתפלא ששכבתי בפעם הראשונה בגיל 19 ואחרי שנתיים של קשר לא אומר שזה פסול.
    את האמת, כן, זה יוצא מהנורמות החברתיות, בד"כ בגילאי 18 - 20 כמה חודשים של קשר אפשר כבר לראות חיי מין פעילים.
    אבל יש יוצאים מן הכלל - ואני ביניהם, אך שוב זה לא אומר שזה פסול,
    אתה לא יכול לדעת מה הרקע של הזוגיות שלי ושל חברה שלי, אתה לא יכול לדעת מאיזה חומר אני או היא
    ואין לי שום כוונה לספר או לפרט.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אן-רוס
    לייקים
    26
    נקודות
    242
    משפט מחץ
    אנו יוצרים את המציאות בה אנו חיים.

תעיף את חברה שלך ומהר, חתונה ואירוסין וכל הזבל הזה זאת הטעות הכי גדולה של האנושות בכל הזמנים.
    זכור תעצה שלי זה יהרוס לך תחיים

בנוגע לקטינה, תזיין וזרוק אותה, כמעט ואין גברים שעברו את 18 ולא שכבו עם מישי שהיא קטינה...מה שלא יודעים לא כואב.

מה אתה צריך תכאב ראש הזה עכשיו מגיל 21 מתחילים החיים האמיתיים עזוב עכשיו חברה חתונה מה אתה צריך את זה, סע לאמטרדם, לאיביזה, תתמסטל, תחגוג..בגיל 40 לא תוכל לעשות את זה לעולם.
    אני קוראת שוב ושוב את העצות האינפנטיליות שלך ואני פשוט יוצאת מדעתי, אתה מוכן להיות קצת יותר בוגר?
    כל תגובה שלך היא כזו אימתנית, אני לא מבינה מאיפה אתה מבין אותן? אתה וולגרי ברמות שקשה לתאר!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Anne-Rose צפיה בהודעה
    אני קוראת שוב ושוב את העצות האינפנטיליות שלך ואני פשוט יוצאת מדעתי, אתה מוכן להיות קצת יותר בוגר?
    כל תגובה שלך היא כזו אימתנית, אני לא מבינה מאיפה אתה מבין אותן? אתה וולגרי ברמות שקשה לתאר!
    אם מה שנקרא להיות בוגר זה לדפוק לעצמך תחיים בגיל 22 ע''י חתונה וילדים, אני מעדיף להיות ילד לנצח.

את לא חושבת שבתור גבר, זה יותר מדי דאגות?
    לפרנס, לדאוג לחוגים, לדאוג לבצפר, לדאוג לגן, לדאוג אוניבסריטה, להיות משועד לאישתך הכונפה שאתה שונא (וגם כשאתה מזיין אותה אתה חושב על הנשים היפות מאתרי הפורנו והמגזינים) במשך עשרות שנים ואם תתפטר אז הם יתבאסו עליך וישנאו אותך יותר ממה שהם שונאים אותך עכשיו...

ביננו, לא עדיף לסוע לאיביזה או לאמסטרדם ולתפוס ראש טוב? לא עדיף ליסוע לטורים בכל אירופה וארה''ב ולראות תעולם היפה הזה במקום להיות עבד מסריח כל הפאקינג חיים שלך?

מי צריך תחרא הזה? שאתה חי תחיים הטובים ואתה לבד, יש לך רק 2 דאגות בחיים. לבסס את עצמך כלכלית, ולהתמסטל. עכשיו תארי לך שאת מסדרת את עצמך מהבחינה הראשונה...
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-03-2011 בשעה 05:11.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אן-רוס
    לייקים
    26
    נקודות
    242
    משפט מחץ

אם מה שנקרא להיות בוגר זה לדפוק לעצמך תחיים בגיל 22 ע''י חתונה וילדים, אני מעדיף להיות ילד לנצח.

את לא חושבת שבתור גבר, זה יותר מדי דאגות?
    לפרנס, לדאוג לחוגים, לדאוג לבצפר, לדאוג לגן, לדאוג אוניבסריטה, להיות משועד לאישתך הכונפה שאתה שונא (וגם כשאתה מזיין אותה אתה חושב על הנשים היפות מאתרי הפורנו והמגזינים) במשך עשרות שנים ואם תתפטר אז הם יתבאסו עליך וישנאו אותך יותר ממה שהם שונאים אותך עכשיו...

ביננו, לא עדיף לסוע לאיביזה או לאמסטרדם ולתפוס ראש טוב? לא עדיף ליסוע לטורים בכל אירופה וארה''ב ולראות תעולם היפה הזה במקום להיות עבד מסריח כל הפאקינג חיים שלך?

מי צריך תחרא הזה? שאתה חי תחיים הטובים ואתה לבד, יש לך רק 2 דאגות בחיים. לבסס את עצמך כלכלית, ולהתמסטל. עכשיו תארי לך שאת מסדרת את עצמך מהבחינה הראשונה...
    אתה רואה יותר מידי סרטים, מה אתה שאתה מציג כאן זה לא החיים האמיתיים.
    אני חושבת שאתה בחיים שלך לא התאהבת בבחורה, ולכן אתה לא יודע מהי אהבה אמיתית ומהו אושר עם בחורה.
    ואיך תבסס את עצמך כלכלית אם אתה כל הזמן טס לאיביזה,לאמסטרדם ומתמסטל? אתה חיי בלה לה לנד?
    אתה לא רוצה שיהיו לך ילדים? אתה כנראה לא יודע כמה אושר הם מביאים, מה גם, אני בטוחה שהדעה שלך תשתנה בבוא מן הימים.

תפסיק להטעות כאן אנשים תמימים ולומר להם את הדברים האלו, יש אנשים חסרי עמוד שדרה שהולכים אחרי מה שאחרים כותבים כאן, הפסק עם זה.
    אני לא רוצה להתסיס אותך, פשוט תכבד את בקשתי.

יום טוב.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:14.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אן-רוס
    לייקים
    26
    נקודות
    242
    משפט מחץ

אני נמצא במקום הזה כדי להזהיר אנשים מחיים אפורים וממוצעים ולעלות את איכות חייהם, כי רוב האנשים (בעיקר הגברים לפי דעתי) חיים חיים ירודים ומגעילים.

אני לעומת מה שהאחרים ראו בסרטים של קומדיות רומנטיות מדבר מנסיון, אמא שלי סיפרה לי כאלה דברים מחרידים על זוגות נשואים שקיבלתי טראומה לכל חיי. וגם דברים שראיתי בעיניים שלי ונדהמתי איך בנאדם יכול להיות כזה אידיוט. ועוד בגיל כזה צעיר...

וזה לא זוג, זה לא 2 זוגות ואפילו לא 10. זה מעבר למה שאת חושבת שזה.

זה דחף מיותר כזה שיש לנו בגנים, כמו שלילד בן 13 יש את הדחף של "אני חייב לזיין מישי" למרות שהוא לא באמת הרגיש אישה משום מה הוא חושב שזה ה-דבר אבל כשהוא מגיע לזה, הוא מגלה שזה לא כזה להיט...

אותו דבר כאן, רק במגרש של ה"גדולים" שחשבו שהם התבגרו אבל למעשה הם לא יודעים איזה בומבה הם הולכים לקבל מהמציאות.
    אתה חושב שבכל בית זה ככה? אתה באמת חושב שבכל בית האישה עושה מהגבר סמרטוט?או שכל גבר עושה מהאישה שלו סמרטוט?אוח אלוהים כמה שאתה טועה.
    כולנו כועסים, כולנו רבים, כולנו אומרים מילים שלאחר מכן אנחנו מצטערים עליהן אבל כולנו גם אוהבים, ואוהבים להיות נאהבים.

חיים אפורים?אין לי מושג מה אמא שלך סיפרה לך, אבל אני בטוחה שזו הייתה טעות.
    ואני לא חושבת שאצליח להסביר לך אפילו במקצת איזה אושר משפחה מביאה, אני מניחה שאתה תבין רק כשתיהיה לך אהבה.

מה שכן, אני מקווה מאד שלא תשאר רווק בן 50, כי לפי הדיבור שלך זה בדיוק מה שיהיה.
    תסתכל מבעד למרה השחורה, בחורות זה לא עם כל כך רע כמו שאתה מציג, אנחנו לא אינקוויזיטוריות וגם לא סדיסטיות.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

דווקא תבחורות אני הכי לא מאשים, רק מתוסכלים מינית ונפשית מאשימים אותן.

אני מאשים תגברים או לפחות את הרוב המוחץ. פעם, הגבר היה השולט והמחליט על החוקים בבית, לא היה תלוי באישה ואם משו לא מצא חן בעיניו הוא יכל לשלוח אותה לקיבינימט ולא היה מנסה לקנות ולהרשים אותה במחמאות ומתנות שלא באמת למישו אכפת מהן ואוי ואבוי היא עושה משו שהוא לא אוהב - מיד היה יודע להעמיד אותה במקום ולחנך אותה. הוא היה גבר, לא דובי פרוותי.

היום כל אחד נכנס לקשר תופסים לו מהביצים כ''כ חזק שאתה לא מזהה תבנאדם מי הוא בכלל, את קולטת בנאדם שמח שאהב להנות הפך לאובייקט ממורמר שאין בו טיפת חיים רק בגלל איזו מישי שהוא אוכל סרטים שהיא האחת של חייו. בסוף מתחרטים על זה ואומרים "איזה טמבל הייתי שלא הקשבתי לך"...

כל זה לא היה קורה אם רוב הגברים לא היו הופכים אישה לדבר קדוש.

בגיל 40 אנלא יודע מה אני אהיה (אני סביר להניח אמות יותר מהר ממה שאני חושב) אבל מה שאני כן יודע בוודאות שלהתחנן בגיל +-22 זה חולני. אני ככה קרוב לגיל הזה ויש לי בחילה שאני חושב על הלייף סטייל הזה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אן-רוס
    לייקים
    26
    נקודות
    242
    משפט מחץ

דווקא תבחורות אני הכי לא מאשים, רק מתוסכלים מינית ונפשית מאשימים אותן.

אני מאשים תגברים או לפחות את הרוב המוחץ. פעם, הגבר היה השולט והמחליט על החוקים בבית, לא היה תלוי באישה ואם משו לא מצא חן בעיניו הוא יכל לשלוח אותה לקיבינימט ולא היה מנסה לקנות ולהרשים אותה במחמאות ומתנות שלא באמת למישו אכפת מהן ואוי ואבוי היא עושה משו שהוא לא אוהב - מיד היה יודע להעמיד אותה במקום ולחנך אותה. הוא היה גבר, לא דובי פרוותי.

היום כל אחד נכנס לקשר תופסים לו מהביצים כ''כ חזק שאתה לא מזהה תבנאדם מי הוא בכלל, את קולטת בנאדם שמח שאהב להנות הפך לאובייקט ממורמר שאין בו טיפת חיים רק בגלל איזו מישי שהוא אוכל סרטים שהיא האחת של חייו. בסוף מתחרטים על זה ואומרים "איזה טמבל הייתי שלא הקשבתי לך"...

כל זה לא היה קורה אם רוב הגברים לא היו הופכים אישה לדבר קדוש.

בגיל 40 אנלא יודע מה אני אהיה (אני סביר להניח אמות יותר מהר ממה שאני חושב) אבל מה שאני כן יודע בוודאות שלהתחנן בגיל +-22 זה חולני. אני ככה קרוב לגיל הזה ויש לי בחילה שאני חושב על הלייף סטייל הזה.
    אז אתה מעדיף את הדור הפרימיטיבי שהשובניזם שלט בו?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:12.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,246 | הודעות: 8,173,833 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect