|
|
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:24.
ואז כשהם יהיו גדולים וירצו לחיות, במה בדיוק הם יעבדו ואיך בדיוק הם ירוויחו כסף?
לא סתם לומדים...כי לא כולם חכמים עם המון מזל שיצליחו להרוויח הרבה כסף בלי לימודים.
עכשיו זה נכון שצריך להנות, זה מאוד חשוב, אבל גם חשוב ללמוד כדי לבסס את העתיד שלך.
צריך לדעת לאזן =)
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:23.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אני רואה שמישהו לא חי תחיים כמו שצריך...
לא נורא פעם גמאני הייתי כמוך.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:27.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:26.
אני אגיד לך את האמת, אני "עוקב" אחרי הפוסטים שלך כבר כמה ימים ואני חייב לציין לפני שהמון פוסטים אתה צודק והלוואי והחברה הייתה הולכת בדרכך.
אבל לדעתי השנים הכי חשובות הן השנים 16 עד 18. אני למדתי שאפשר ללמוד ולחרוש וגם להנות, לא צריך להגזים עם הקטע של ההתמכרויות כמו שאתה מציג את זה אבל עדיין לא להיות כבדים זה מעולה לנסות דברים חדשים אבל שזה יהיה בטעם הטוב, ושלא תחשוב.. אני הבנאדם הכי זורם וספונטני שאתה עלול לפגוש אבל עדיין בנאדם שלא קובע לעצמו גבולות הוא אדם לא יציב.
בקשר לגיל, בגיל 14 היה הסקס הראשון שלי אם אפשר לקרוא לזה סקס,אין לי מושג למה אבל אני מרגיש שעדיף שזה היה קורה בגיל יותר מאוחר אבל עדיין זה הרגשה ואני לא יוכל להגיד לך א' ב' ג' למה זה מרגיש לי ככה. לדעתי אין גיל אידאלי זה יכול לקרות בכל גיל כל עוד אתה מרגיש מוכן.
The Pod
אחי אני למדתי משהו אחד סקס עושים מאהבה ולא סתם ידידה אומרת לך בוא נעשה אז הולכים על זה לא צריך להתחבר לבחורה להכיר אותה מה היא אוהבת לגרום לה להנות בסקס שתרצה שובאני בן 14 ואני יודע על זה ידע רב מוכן לעזור לך בפרטי אם צריך
נערך לאחרונה על ידי dcowd1; 24-03-2011 בשעה 21:24.
חכה עוד קצת לגיל המתאים ואז תתקוף
אני גבר ואני אוחל בננאות בחוסך!.