נכתב במקור על ידי -EliAv- תוכנה להוספת חברים בפייסבוק | 100 נק' !!! יאללה מי שרוצה שישלח נקודות יביא מסן\פייסבוק ואני ידריך אותו תן קצת יותר פרטים איך זה עובד בדיוק? ואיזה חברים זה מוסיף? סתם אנשים?
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
נכתב במקור על ידי mishel2586 תן קצת יותר פרטים איך זה עובד בדיוק? ואיזה חברים זה מוסיף? סתם אנשים? אתה נכנס לדף עם משתמשים וזה שולח אוטומטית הצעות חברות, לא כולם מאשרים אז.... מי שרוצה רק 100 נק'
נכתב במקור על ידי -EliAv- אתה נכנס לדף עם משתמשים וזה שולח אוטומטית הצעות חברות, לא כולם מאשרים אז.... מי שרוצה רק 100 נק' יש מצב ל 50 ?
נכתב במקור על ידי -EliAv- אתה נכנס לדף עם משתמשים וזה שולח אוטומטית הצעות חברות, לא כולם מאשרים אז.... מי שרוצה רק 100 נק' זה חוסם אותך אחרי כמה זמן? אם כן אחרי כמה אנשים בערך?
שלחתי נק' שלח ת'תוכנה..
נכתב במקור על ידי tommy123 זה חוסם אותך אחרי כמה זמן? אם כן אחרי כמה אנשים בערך? אחרי 30-20 אנשים, אבל עדיף שתעשה סטופ כל כמה דק'.
נכתב במקור על ידי -EliAv- אחרי 30-20 אנשים, אבל עדיף שתעשה סטופ כל כמה דק'. שלחתי לך אחי
נכתב במקור על ידי joni123123 שלחתי נק' שלח ת'תוכנה.. קיבלת נכתב במקור על ידי mishel2586 שלחתי לך אחי קיבלת
נכתב במקור על ידי -EliAv- קיבלת קיבלת שלח לי וירוס והתוכנה לא אמורה להיות. אני יודע איזה הוא התכוון והיא לא אמורה לכלול וירוס. אני מתלונן + שם חרא מוניטין.
נכתב במקור על ידי joni123123 שלח לי וירוס והתוכנה לא אמורה להיות. אני יודע איזה הוא התכוון והיא לא אמורה לכלול וירוס. אני מתלונן + שם חרא מוניטין. כמה צפוי..
נכתב במקור על ידי -Eliran- כמה צפוי.. חכה הוא גם חייב להכניס לי נק' החרא הזה אלק מנסה לשלוח לי קילוגר\ RAT מה הוא חושב שאני ילד בן 9 הזיין הזה
חוקי הפורום