קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הצעה| פורום אתאיזם.
    על ידי NoamFreakit בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-10-2010, 04:51
  2. אתאיזם - נובע מפחד?
    על ידי המלך המשיח בפורום יהדות
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 09-08-2008, 03:18
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

אתאיזם - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

שמעתי פעם שיש הגדרה לבן אדם שלא מתעסק במשמעות העולם וכל מה שמסביב..
    איך אחד כזה נקרא?
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    שמעתי פעם שיש הגדרה לבן אדם שלא מתעסק במשמעות העולם וכל מה שמסביב..
    איך אחד כזה נקרא?
    סוג של פנתאיסט...
    אני חושב...או משהו יותר מפותח
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    חח הנה יוסי, אתה רואה על מה אני מדבר?
    המדע יכול לתת תשובה לכל דבר ועניין.
    יוסי, באמת שאני מעריך אותך אתה הכי בסדר פה.
    אתה יודע מה אני לא אוהב? אני לא אוהב שני סוגים של אנשים.
    1. דתיים שחיים באמונה עיוורת, עד כמה שזה מתוק, זה דבילי ואני גם לא מאמין שזה אמונה אמיתית ושאפשר להגיע רחוק עם משהו כזה.
    2. אנשים שנפלו בפח לאשליה שהמדע הוא כל יכול, ולא רק שהם לא בודקים את העניין, הם גם לוקחים תחת חסותם את המדע ומתרברבים בכך שהם סומכים על המדע - שים לב לסיבה "כי הוא יודע הכל".

המדע יודע הכל כמו שהדת יודעת הכל. בידיוק באותה מידה.
    המדע זה לא איזה ישות על טבעית ותבונית שעושה כרצונותיה וכל מטרתה היא לעזור לבני האדם.

המדע זה פשוט שם שמרכז המון תחומי חקר שונים, שמתבססים על שיטות מחקר דומות, השיטה המדעית של תצפית, ניסוי והסקת מסקנות.

המדע לא יכול להיות כל יכול, כי אלו הם אנשים שעוסקים בו, אנשים שהוכיחו שהחיים משתפרים בעזרתו.

עכשיו, אתה גם טענת שאתה יכול לטעון "שהמדע" לא כל יכול אבל מצד שאני אני לא יכול לטעון שאלוהים לא כל יכול, רק שהבעיה שלך היא: אתה גם לא יכול להוכיח שאלוהים קיים, אז זה לא הגיוני לטעון לשלמותו של משהו שעוד לא הצליחו להוכיח שהוא קיים ובכלל תורם במשהו לאנושות, הרי שאם היה אפשר הייתי גם יכול להגיד שאתה: לא יכול לטעון שלכיסא הבלתי נראה שלי אין כוחות מיוחדים (טענה שבקלות היו מאשפזים אנשים אם היו אומרים אותה) או שלכלב הבלתי נראה במלונה הבלתי נראית שלי אין כוחות על (אני גם יכול לטעון שהוא מפעיל את העולם מהמלונה- אז?), מקווה שהבנת מה הנקודה שלי בקטע הזה.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

דניאל, המדע לא יודע הכל. אבל הוא בודק הכל ע"י כלים אותנטיים. ולא על ידי אמונת שווא בבורא על טבעי לעולם.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    דניאל, המדע לא יודע הכל. אבל הוא בודק הכל ע"י כלים אותנטיים. ולא על ידי אמונת שווא בבורא על טבעי לעולם.
    האמת היא שדניאל כבר אמר כי:
    וזה גם לא ספר מדע.
    אני לוקח מהספר הזה את מה שהוא בא להעביר, אני לא בא ללמוד ממנו מדע, הוא לא בא ללמד אותי מדע.
    בכל מקרה אני יחזור על עצמי ואני יגיד ש:

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה

בכל אופן,
    אי אפשר להתווכח עם דניאל.
    גם אם תוכיח לו שהאבולוציה היא 'עובדה' , הוא עדיין יגיד שהיא מונחת ע"י אלוהים.
    ככה שדיון איתו הוא לא רציונלי. תאר לך ככה היו פועלים המדענים.
    שני מדענים דנים לגבי תאוריה או מה לא, ואחד אומר "לא משנה מה תגיד או תוכיח - אני נשאר בשלי"
    המדע יכול להתפתח ככה? לא.
    וככה גם הדיון לא יכול להתפתח.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 03-04-2011 בשעה 18:08.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

זה די מצחיק דניאל שהטיעון שלך הוא שגם אנחנו לא יכולים "להוכיח" שהמדע הוא "כל יכול" - נתעלם מיזה ואני יקח את זה לאופן קצת יותר קיצוני .
    כן אני לא מאמין בקוסם בלתי נראה ששולט בעולם וצריך שיסגדו לו ויפרידו בין בשר לחלב שאתה קורא לא אלוהים. (מצטער אבל 0 ראיות לא מספיקות לי..)
    ולא אני לא מתעסק במדע ואני לא צריך להוכיח את נכונותו של המדע כדי להפריח את "אלוהים" הדמיוני שלך - אם אתה רוצה להאמין בו לבסס את חייך לפיו ולשכנע אחרים בצורה לוגית אתה צריך להוכיח אותו או לפחות להביא איזה שהן ראיות לקיומו..

כמו שאני לא צריך להוכיח שמפלצת החסה הירוקה לא קיימת ואתה תגיד שלא הוכחתי אז כל חיינו נאכל רק חסה...

עריכה: יש כשל לוגי חמור בעצם הטענה שלך שאנחנו לא יכולים "להוכיח" שאלוהים הוא "כל יכול" מכיוון שהרי הו כל יכול וגם אם נוכיח הכל הוא יוכל לעשות דברים שאנחנו לא יכולים להוכיח כי הוא כל יכול.
    נערך לאחרונה על ידי המאמין; 03-04-2011 בשעה 19:38.

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    עריכה: יש כשל לוגי חמור בעצם הטענה שלך שאנחנו לא יכולים "להוכיח" שאלוהים הוא "כל יכול" מכיוון שהרי הו כל יכול וגם אם נוכיח הכל הוא יוכל לעשות דברים שאנחנו לא יכולים להוכיח כי הוא כל יכול.
    כשל עוד יותר חמור במשפט הזה, הוא שעצם נסיון ההוכחה וההתייחסות אליו, זו הכרה בקיומו של אלוהים.
    אלוהים, כפי שהוא מוגדר, הוא כל יכול... ולכן כפועל יוצא אנו מתייחסים לדמות שהיא כל יכולה.

...

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

תסכימו איתי שלהמציא מפלצת חסה זה לא כמו להאמין באחת משלושת הדתות המונותאיסטיות.
    אני לא המצאתי פה שום דבר, מישהו פה המציא את הגלגל לפני, השאלה אם אני מאמין למה שהוא אמר או לא, זה כבר בחירה שלי.
    אתם יכולים לייחס לזה טיפשות או מה שבא לכם, אבל אתם לא חייבים לזלזל בזה כי אין לכם ראיות נגדי.
    אם הייתי מאמין במשהו שקרי מבחינה מדעית אז מילא, אבל המדע לא יכול להתייחס לדת ולכן אין פה שום סתירה לעובדות מדעיות או משהו כזה.
    טוב לי בתור מאמין, אני חושב שזו זכות להאמין באלוהים. אני רואה שחיי הדת הם טובים יותר, איכותיים יותר ומלאי תוכן. יכול להיות שאם לאתאיזם היה משהו להציע שנראה לי יותר טוב מחיי הדת, הייתי מחפש סיבות למה לא להאמין באלוהים, בינתיים אני מאמין וטוב לי עם זה.
    וזה לא משנה מה הסיבות שגרמו לי להאמין באלוהים, ומה הסיכוי בכלל שהוא קיים, כי קיימת אפשרות כזאת והיא הכי טובה מבחינת איכות חיים, לפחות איך שאני רואה את זה, אז אם אני כבר נמצא במקום טוב, למה לי לחפש לעבור בכלל.
    אגב, הזכרתי את זה בשבוע האחרון כבר 500 פעם בערך, אבל העובדה שרבים מגדולי המדענים לאורך הדורות (ניוטון וגאוס לצורך העניין) היו דתיים אדוקים, מראה שאפשר להיות מדען, מדען גדול אפילו, ולהאמין באלוהים בכל זאת ואין שום סתירה בין ה2.

תודה רבה לאופיר שקורא את ההודעות שלי, ושעוזר לנדב לקרוא את ההודעות שלי. חסכת לי זמן ועצבים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

תסכימו איתי שלהמציא מפלצת חסה זה לא כמו להאמין באחת משלושת הדתות המונותאיסטיות.
    אני לא המצאתי פה שום דבר, מישהו פה המציא את הגלגל לפני, השאלה אם אני מאמין למה שהוא אמר או לא, זה כבר בחירה שלי.
    אתם יכולים לייחס לזה טיפשות או מה שבא לכם, אבל אתם לא חייבים לזלזל בזה כי אין לכם ראיות נגדי.
    אם הייתי מאמין במשהו שקרי מבחינה מדעית אז מילא, אבל המדע לא יכול להתייחס לדת ולכן אין פה שום סתירה לעובדות מדעיות או משהו כזה.
    טוב לי בתור מאמין, אני חושב שזו זכות להאמין באלוהים. אני רואה שחיי הדת הם טובים יותר, איכותיים יותר ומלאי תוכן. יכול להיות שאם לאתאיזם היה משהו להציע שנראה לי יותר טוב מחיי הדת, הייתי מחפש סיבות למה לא להאמין באלוהים, בינתיים אני מאמין וטוב לי עם זה.
    וזה לא משנה מה הסיבות שגרמו לי להאמין באלוהים, ומה הסיכוי בכלל שהוא קיים, כי קיימת אפשרות כזאת והיא הכי טובה מבחינת איכות חיים, לפחות איך שאני רואה את זה, אז אם אני כבר נמצא במקום טוב, למה לי לחפש לעבור בכלל.נראלי שענית על הכל בעצם לעצמך ולאחרים בנוגע לדעותך.. אתה לא באמת מאמין הדוק מתוך רצון לעבוד את הבורא ולאהוב אותו - פשוט כרגע טוב לך בחיים ובכלל לא אכפת לך עם זאת אמת או לא(לא יודע איך אפשר לקיים מצוות ולהאמין בדת לא בלב שלם). אתה פשוט מוצא את החיים של הדת טובים יותר ואתה לא רוצה חס וחלילה "לכפור" בדת כדי שאולי אלוהים המוסרי פתאום יעניש אותך והטוב שיש לך בחיים יגמר..
    זה פחד שלא רק אצלך אלה אצל כמעט כל האנשים שחונכו לדת - מעין התעללות נפשית ופחד מתמיד מאל כל יכול.

אגב, הזכרתי את זה בשבוע האחרון כבר 500 פעם בערך, אבל העובדה שרבים מגדולי המדענים לאורך הדורות (ניוטון וגאוס לצורך העניין) היו דתיים אדוקים, מראה שאפשר להיות מדען, מדען גדול אפילו, ולהאמין באלוהים בכל זאת ואין שום סתירה בין ה2.

תודה רבה לאופיר שקורא את ההודעות שלי, ושעוזר לנדב לקרוא את ההודעות שלי. חסכת לי זמן ועצבים
    באדום.

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    באדום.
    לא לא, אני לא מאמין בגלל שטוב לי, אני מאמין בלי שום קשר, לא חשוב הסיבות שלי.
    אני אמרתי שאם היה מה להציע בעולם החילוני, אולי הייתי חוקר יותר בשביל "להנות" גם מהעולם החילוני.
    אבל בגלל שאין מה להציע בעולם שמחוץ לדת, נח לי לפעמים להיות נאיבי.
    זה לא סיבה לאמונה שלי, אני מאמין באמת באמת בכל ליבי בלי שום קשר לעניין של נוחות. אני רק מוסיף ואומר שזה נח.

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

לא לא, אני לא מאמין בגלל שטוב לי, אני מאמין בלי שום קשר, לא חשוב הסיבות שלי.
    אני אמרתי שאם היה מה להציע בעולם החילוני, אולי הייתי חוקר יותר בשביל "להנות" גם מהעולם החילוני.
    אבל בגלל שאין מה להציע בעולם שמחוץ לדת, נח לי לפעמים להיות נאיבי.
    זה לא סיבה לאמונה שלי, אני מאמין באמת באמת בכל ליבי בלי שום קשר לעניין של נוחות. אני רק מוסיף ואומר שזה נח.
    אז אתה לא חוקר את העולם האחר אבל קובע מראש ששלך טוב. ובנוסף, בוחר להיות נאיבי מהסיבה הנ"ל. נוחות ונאיביות...
    הסיבות שלך לאמונה הן רק סיבות, אין בהן שום שמץ של אימות האמונה והוכחה לבורא על טבעי.

ומה ההשוואה הזו בין הנאה בעולם הדתי להנאה בעולם החילוני? הנאה היא לא מדד לאמת.

...

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

כל עוד זה לא מדע רפואי, או ביולוגי השאר לא לא מדוייקים.

האבולוציה, והמפץ הגדול הם תאוריות, השערות של מדענים, ועל ההשערות שלהם הם הביאו הוכחות, אני בטוח שבמוקדם או מאוחר יבוא אחר שיביא תיאוריה שתסתור את התיאוריות שיש כיום.

אי קיומו של ה' לא הוכחה סופית, עד אז אל תפקפק בקיום של דבר כלשהו בלי להיות בטוח לגמרי.
    כמו שלא תעשה דבר אם לא תהיה בטוח בזה במאת האחוזים, גם כאן אל תזלזל בלי הוכחה שתוכיח את הכל, כי ישנם סיכויים שהוא אכן קיים, ואם סיכויים אלה ינצחו, אתה תצא טמבל, אז עדיף לשתוק עד לתשובה.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    כל עוד זה לא מדע רפואי, או ביולוגי השאר לא לא מדוייקים.

האבולוציה, והמפץ הגדול הם תאוריות, השערות של מדענים, ועל ההשערות שלהם הם הביאו הוכחות, אני בטוח שבמוקדם או מאוחר יבוא אחר שיביא תיאוריה שתסתור את התיאוריות שיש כיום.

אי קיומו של ה' לא הוכחה סופית, עד אז אל תפקפק בקיום של דבר כלשהו בלי להיות בטוח לגמרי.
    כמו שלא תעשה דבר אם לא תהיה בטוח בזה במאת האחוזים, גם כאן אל תזלזל בלי הוכחה שתוכיח את הכל, כי ישנם סיכויים שהוא אכן קיים, ואם סיכויים אלה ינצחו, אתה תצא טמבל, אז עדיף לשתוק עד לתשובה.
    אתה רוצה הסבר על ההבדל בין תאוריה להשערה.
    השערה ותאוריה זה בכלל לא אותן הדברים.
    את תורת האבולוציה של דרווין עדיין לא סתרו,כי צריך תאוריה שאם אתה רוצה שאני אסביר לך מהי...אסביר לך בכיף.
    אני אומר שתמיד יש סיכוי שאלוהים קיים,אך על פי מה שאני יודע.
    "בני אדם טועים לפעמים","ה' רחמן"...ואם אני אהיה אדם טוב אני לא אלך לגן עדן?
    LokomotivKid

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    אז אתה לא חוקר את העולם האחר אבל קובע מראש ששלך טוב. ובנוסף, בוחר להיות נאיבי מהסיבה הנ"ל. נוחות ונאיביות...
    הסיבות שלך לאמונה הן רק סיבות, אין בהן שום שמץ של אימות האמונה והוכחה לבורא על טבעי.

ומה ההשוואה הזו בין הנאה בעולם הדתי להנאה בעולם החילוני? הנאה היא לא מדד לאמת.
    אני לא מאמין בגלל שנח לי, גם אם יהיה לך נח להאמין אתה לא תצליח להאמין רק בגלל זה, זה לא קשור בכלל.
    אימות אמונה זה דבר טיפשי להגיד, אמונה מלשון להאמין במשהו שלא ניתן לאמת אותו.
    באותה מידה אני יכול להגיד שאתה לא מאמין מבלי להוכיח שאין בורא לעולם.
    ואני כן יכול לראות את העולם החילוני, אני חשוף אליו מאוד ואני רואה בידיוק איך זה נראה.
    אני חושב שאדם דתי לא מפסיד ולו דבר קטן ביותר מעצם היותו דתי, ההפך, הוא מרוויח המון.

ולא אמרתי שנוחות היא מדד לאמת, אני אמרתי שמרוב שאני רואה שהעולם הדתי טוב יותר מכל הבחינות, כל עוד לא תוכיח לי שאני חי בשקר, יהיה לי נח להיות דתי. ברגע שאני אדע שהדת היא שקר המצב הזה כמובן ישתנה.
    כל עוד אין הוכחה שהדת היא דבר שקרי, אני מבסוט, כי היא דבר מעולה.

ושוב, זו לא הסיבה למה אני מאמין באלוהים. זה יכול להסביר למה אחרי שאתה כבר מאמין, אתה מעדיף להמשיך להאמין כי אתה רואה בזה יתרון.

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

אני לא מאמין בגלל שנח לי, גם אם יהיה לך נח להאמין אתה לא תצליח להאמין רק בגלל זה, זה לא קשור בכלל.
    אימות אמונה זה דבר טיפשי להגיד, אמונה מלשון להאמין במשהו שלא ניתן לאמת אותו.
    באותה מידה אני יכול להגיד שאתה לא מאמין מבלי להוכיח שאין בורא לעולם.
    ואני כן יכול לראות את העולם החילוני, אני חשוף אליו מאוד ואני רואה בידיוק איך זה נראה.
    אני חושב שאדם דתי לא מפסיד ולו דבר קטן ביותר מעצם היותו דתי, ההפך, הוא מרוויח המון.

ולא אמרתי שנוחות היא מדד לאמת, אני אמרתי שמרוב שאני רואה שהעולם הדתי טוב יותר מכל הבחינות, כל עוד לא תוכיח לי שאני חי בשקר, יהיה לי נח להיות דתי. ברגע שאני אדע שהדת היא שקר המצב הזה כמובן ישתנה.
    כל עוד אין הוכחה שהדת היא דבר שקרי, אני מבסוט, כי היא דבר מעולה.

ושוב, זו לא הסיבה למה אני מאמין באלוהים. זה יכול להסביר למה אחרי שאתה כבר מאמין, אתה מעדיף להמשיך להאמין כי אתה רואה בזה יתרון.
    זה די טיפשי להאמין במשהו שלא ניתן לאמת...
    ואיך אתה לא מפסיד את החיים?
    אתה צריך ללמוד תורה כל החיים שלך,שאתה חי רק פעם אחת.
    ורק בעולם הבא(שהוא לא מאומת)אתה מקבל את הגמול שלך...
    LokomotivKid

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect