נכתב במקור על ידי
trifonas 2
תקציר הפרקים הקודמים : פגשתי מישהי דרך האיטנרנט שהתנתה את הפגישה בינינו בכך שגובהי הוא מעל 175. ובשל כך נעזרתי בנעלי עקב / פלטפורמה וקיבלתי קצת ביקורת על המעשה.
לגבי הביקורת : מה שנותני הביקורת כנראה לא מבינים זה שלא ניתן להבחין בכך שאתה הולך על נעלי עקב מפני שהעקב היא פנימית והנעל נראית רגילה לגמרי, זה כל הטריק, אתה לא הולך עם נעל פלטפורמה מגוחכת אלא עם נעל מדהימה שמגביהה. אני כותב את זה בתגובה לביקורת כאילו אני אתפס על ידי הבחורה כמגוחך.
עכשיו אתם בטח שואלים מה קורה כשמתחממים העניינים וצריך להוריד את הנעליים. טוב אז אם אתם מתביישים ולא בטוחים בעצמכם אתם יכולים לעשות את זה כששניכם כבר על המיטה. אני בניגוד לכך נכנס לדלת שנפתחה (175) וסומך על האישיות שלי שתעשה את העבודה ותשכיח את תנאי הפתיחה.
ולכן כשהגענו אליה לדירה הראתי לה את הנעליים, סיפרתי לה על הטריק ולה לא נותרה ברירה אלא לסלוח לי כמו שסולחים לגור כלבים שאוהבים אחרי שהוא משתין על הריצפה. נכנסנו לאתר של הנעליים וקראנו את כל השטיויות שבעל האתר כותב שם ( יש שם פסיכולגית מכירה משונה אבל מעניינית) משם לחצנו על הלינק והגענו לאתר של הנעליים באנגליה והיא נדהמה מהנעליים והתלוננה שאין זוג שמיועד לנשים אבל הזמינה משהו שהוא על גבול היוניסקס.
וכן, היה סקס.