ראיתי אותו.
ראיתי אותו.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 07:38.
|
|
החיים יפים!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 18:10.
קודם כל מה זה הפאקינג דבר הזה "מייפל סטורי" כאילו אני יודע שזה משחק של ילדים חסרי חיים וכו אבל על מה זה מבוסס?ואיך לעזאזל זה מצליח למכר הרבה אנשים[טיילר מחלקים שם קוק חינם=-O]?! כשאני הייתי בימי חננותי שחקתי מידי פעם טרוויאן.אבל המייפל הזה עושה כזה שם מפורסם לחנוניזציה WTF....
ודבר שני על מה אתה רוצה שנתבסס?בנות-אין כאן נורמליות כמו שהטעם המוזר שלי אוהב,וחוצמזה הן רק ישברו לי תפאקינג לב וידרדרו אותי בחזרה לקרשים><.... יש עוד אפשרות שזה לחזור בתשובה,אבל לא תודה,הייתי דתי וזה פאקינג מדכא.מה נשאר להיות בדואי ולהעביר סמים בגבול??כאילו מהההההה????.....
Take me high, take me HIGHER
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 13:26.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 13:24.
חבר'ה, חדל לבלבל את השכל, יש בארץ אחלה מסיבות, אז נכון לא כמו באיביזה (שמשום מה זו הפנטזיה הגדולה שלכם) אבל עדיין יש מסיבות שכיף בהם ויש מסיבות שבנות כוסיות זרומות (אולי הבעיה אצלכם?).
אם אתם רוצים יש את מועדון TLV, יש שם סלקציה חריפה אז שווה לנסות ללכת לשם פעם (לא יודע איזה גילאים יש שם בפסח, תבדקו)
יש לנו נראה לי הגדרה שונה למילה "אחלה"
"משום מה"?!... תאמין לי אני יכול להביא לך 101 סיבות למה איביזה עדיף,וככה יגיד לך גם כל אחד שמבין איכותP:
עזוב איבדתי אותך בטיאלוי...אני גדלתי במועדון המעפן הזה,והדבר היחיד שאני זוכר שם זה הפקות של איציק הספר[ותראה כמה תגובות למעלה איך צחקנו עלזהP:] = ילדים עם שפמי ברמצווה + אוחצות וערסים ופוקימונים מתחנגלים ככה שאיכות וסלקציה חריפה זה הדבר האחרון שאפשר לומר על המקום הזה..![]()
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 08-04-2011 בשעה 14:36.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 13:18.
יכול להיות שTLV ירד ברמה אני לא יודע, לא הייתי שם הרבה זמן.
שאלה קטנה לי אליכם, את בעלי מועדון\ מפיקי מסיבה, איך תגרמו למסיבה שלכם להיות נטולת ערסים בפריחות.
נגיד ותגידו לי סלקציה, אז שתהיו בעניין, 70 אחוז בערך מאנשי מדינת ישראל שיוצאים למסיבות יהיו ערסים, לא יעזור כלום, ככה שלא לתת ל100 איש שמגיעים למסיבה להיכנס למסיבה, בינינו זה קצת בעיה
תכלס, מה הייתם עושים?
^תתפלא יש היום מסיבות נטולות ערסים , אתה צריך להיות טיפה מקושר כדי להריח אותם ולקפוץ על המסיבה האיכותית,רמז זה יותר לכיוון של המסיבות עם הקור והרחבות האלטרנטיביות
ותמיד יש דאבסטפ ששמה זה סיכוי ממש קטן למצוא ערסים מהסיבה הפשוטה ערסים לא מבינים איכות..
אבל בקשר לזה תשאל את טיילר המנייאק הזה הולך לשם חופשי ואותי עדיין לא מכניסים כי יש לי עוד כמה חודשים ל-18
ועל זה נאמר סעמקקקקקקק ערססססססססססס
חמין
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 07:40.
TLV מקום של סטייליסטים קוקסינלים, לא מבין מה אנשים מחזיקים מהמקום הזה
טיילר תעבור בצפון בהזדמנות נארגן אותך במסיבות בטרמינל פלייליסט אולטראסאונד תבין מה זה מסיבות בצפון.
The Pod
איי לאב
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 07:40.