בעיקרון אתה יכול ללכת אבל יש שם בעיה של הורדת ביטחון ברגע שאתה לא עובר והם אומרים לך דברים לא נעימים לשמוע זה מוריד את כל הבטחון להמשיך לשיר ואת החשק לשיר.. בכל זאת עם תלך בהצלחה![]()
בעיקרון אתה יכול ללכת אבל יש שם בעיה של הורדת ביטחון ברגע שאתה לא עובר והם אומרים לך דברים לא נעימים לשמוע זה מוריד את כל הבטחון להמשיך לשיר ואת החשק לשיר.. בכל זאת עם תלך בהצלחה![]()
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
|
|
כמו כל תוכנית בטלויזיה, מעניין אותם רק רייטינג, מצדם שתשיר כמות סוס מת.
אם יש לך סיפור חיים מעניין, אתה יכול להתברג שם גבוהה.
בכל מקרה, פתח ערוץ ביוטיוב, אם אתה שר יפה, אתה יכול לקבל פרסום נרחב..
בהצלחה :*
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
במידה ואתה שר יפה באמת - ולא סתם אנשים אומרים לך אז תלך,בדוגרי? זו החלטה שלך.. עם באלך תלך עם לא אז לא,אפחד מהפורום לא נראלי זה שבגללו תלך/לא תלך.
שבת שלום!
מנהל פורום סקרים לשעבר,פרשתי!
------------------------------------------------------
לא הייתי מציע לך ללכת בגלל שזה יכול לרסק לך את הביטחון העצמי, ואם אתה שר יפה והשופטים לא יפרגנו סתם חבל (= חוץ מזה שצביקה הדר מזה מעצבן עם התגובות שלו הוא כבר לא כזה נחמד .... חוץ מזה שכבר נסגרו האודישנים אני דיי בטוח