נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 09-04-2011 בשעה 22:53.
One Shot - One Kill
|
|
אוקיי קראתי ובאמת עדיף להימנע מקוטלי כינים כאלו.
אבל בחפיף אין את החומרים האלו:
"החוקרים לא ציינו אילו מוצרי שמפו נגד כינים נמצאו כמגבירים את הסיכון ללוקמיה, עם זאת צויינו מרכיבי השמפו ובהם מלאתיון, פירתרואיד ולינדאן המצויים במרבית תכשירי השמפו נגד כינים"
זה מהאינטרנט, מרכיבי חפיף:
"Carbaryl 0.5 % w/ v מרכיבים בלתי פעילים: Ethanol, glycerin, perfume, citric acid, water"
אז בכל מקרה, אם המחקר הזה נכון או לא נכון, אין שום דבר שאומר בינתיים שחפיף מסרטן.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 10-04-2011 בשעה 14:42.
מוצצות דם, זה מגרד, זה מדבק מאוד (קופצות מראש אחד לשני בקלות)...למה לא לטפל בזה?
חוץ מזה שזה מגעיל ודוחה אם לא מטפלים בזה, אני אישית מעדיף להתרחק כמה שיותר מאנשים עם כינים.
בעיקרון זה לא יכול לגרום לנזק גדול, אבל אם הם נישארות לך על הראש למשך חודשים זה יכול לגרום לזיהומים שונים.
בכל זאת זאת לא חיה היגיינית, זה לא כמו הכלב שלך שאתה יודע מה הוא אוכל, אם הוא חולה, מה יש לו וכו..
פשוט טפל בזה אני לא מבין מה הבעיה, לא בעיה לטפל בכינים, שמפו זאת הדרך הכי קלה אבל הכי פחות מומלצת.
אתה אומר שניסית הכל ? אז יאללה לך לבית מרקחת או לסופר פארם וקנה שמפו למה אתה מחכה ?
לשעבר 'Like
עד כמה שאני יודע אפשר גם להשתמש בשמן רוזמרין.
אבל בוא עזוב לחפש עכשיו עוד דרכים, קח את השמפו ותגמור עם העיניין, אתה אומר שזה כבר מעסיק אותך הרבה זמן אז תשים לזה סוף אחת ולתמיד, 25% מהאוכלוסיה בעולם חוותה אי פעם כינים ואני בטוח ש50% מהם לפחות השתמשו בשמפו המיוחד וכניראה שרובם הגדול לא חלה בלוקימיה.
לשעבר 'Like