הבעיה היא שהוא רוצה שאני יעשה תיקון רק עם הדיסק שהתקנתי איתו ואין לי אותו יותר עלי.![]()
הבעיה היא שהוא רוצה שאני יעשה תיקון רק עם הדיסק שהתקנתי איתו ואין לי אותו יותר עלי.![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה לא חייב את אותו דיסק מספיק כל דיסק שמתאים לגירסא שיש לך (כמות ביטים והפצה)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ואני אומר לך שאתה צריך רק דיסק דומה אם מתוקן לך הפצה של אולטימט 32 ביט אז אתה צריך דיסק של אולטימט 32 ביט לא חייב להיות דווקא זה שהשתמשת בו כדי להתקין את המחשב
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני לא מצליח לעשות תיקון דרך הדיסק שהתקנתי את הווינדוס, כמו בכול השאר הוא אומר לי שזה לא אותו גרסה או משהו כזה ובחלון הקטן מופיע כונן E ולא כונן C ששם מותקן הווינדוס.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 21-04-2011 בשעה 22:09.
מ א ו ש ר
שאתה עולה מדיסק בדרך כלל ווינדוס נמצא על D
מ א ו ש ר
בהמשך לאורי,
כונן C הינו שמור למערכת לכן המערכת תופיע על D.
לא ממש הבנתי אבל כעקרון יש לי 4 כוננים במחשב C E D H
C זה הכונן שמותקן בו הווינדוס7 אולטימיט 64 bit בדיסק שהכנסתי יש אופציה גם ל64 וגם ל32 ואני התקנתי ממנו.
F זה הצורב DVD שלי במחשב שאליו אני מכניס את הדיסק אבל בחלון שנפתח אחרי שלוחצים על תקן את הווינדוס או משהו כזה מופיע לי E.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 22-04-2011 בשעה 00:24.
מ א ו ש ר
רגע עלית מהבוט?
או שאתה מנסה לעשות את זה מתוך המערכת?
מ א ו ש ר
יש מצב אתה מצלם לי כי אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר!
הינה תמונה אחי:
![]()
רגע, מהי גרסאת מערכת ההפעלה המותקנת כרגע על המחשב ומהי הגרסה בדיסק? (אם במחשב מותקן Windows 7 Ultimate 64 אז גם הדיסק צריך להיות כזה - ותבדוק שגרסאת הדיסק היא סופית build 7600 וכך גם המערכת)
מ א ו ש ר
רגע התקנת sp1?
זאת הבעיה שלך חבריקו
תסיר את חבילת השירות ואז תפעל לפי המדריך (זה יעבוד)