חחח כבר מלא זמן שרציתי לשמוע את הסיפור שלך..
סיפור נורא
חחח כבר מלא זמן שרציתי לשמוע את הסיפור שלך..
סיפור נורא
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
|
|
ואם אני יגיד לך שהייתי בגן ובבצפר עד ז הילד הכי אהוב על המורים,ילדים וכו-המניאק שקובע החלטות וכולם חייבים לציית לו כולל המורים שמהללים לו את הזיין בגלל שהוא"הדוגמא לחינוך למופת" וכו ...
זה השתנה שהורדתי את המסכה של התמימות והתחלתי לשאול שאלות ולחפש מקורות והסברים ולא הדיוק ציתתי...
לא משנה שעברתי גם למקום אחר והמעמד שלי השתנה מקצה לקצה.אבל, המערכת מקבלת ומהללת אותך רק אם אתה יענו עובר לפי הדרך שהיא סללה כ "דרך הנכונה",ואתזה למדתי על הבשר שלי.
המקרה שלך גם קיים אבל באחוז קטן בהרבה מהמקרים שציינו פה. בקיצור תגיד תודה שלך היה איזה"צדיק בסדום"שעזר,לרובנו זה לא קרה.
לסיכום : כמו שאמרתי כבר,ברוב המקרים החריג/המורד משלם את המחיר כי המערכת לא יודעת איך "לאכול" אותוP:....
כמה שאני מסכים איתך טיילר המערכת של בתי הספר בארץ היא חרא!!!!!!!!
הם רק נגדנו כל הזמן מורידים לנו את הביטחון ל-0
עכשיו אני מבין למה לא רצית להתגייס...
כמובן, איך אתה יכול שוב להפקיד את חייך בידי המערכת? שחלילה הטראומה מהילדות תחזור על עצמה.
לגיטימי.
סיפור מזעזע, אני מצטער שהיית צריך לעבור את כל זה.
שוב, הבעיה היא בבית הספר ובצוות, ולא במערכת החינוך. (כמובן שיש בעיה קטנה במערכת החינוך שמקבלת לתוכה צוות של אנשים כאלה)
בסופו של דבר אני שמח שהסתדר לך.
ואני אגיד לך דבר נוסף...
תמיד הייתי ילד טוב, ציונים טובים, אהוב על המורים, לא רב עם אף אחד, חי בשלום עם הסביבה ועם קבוצת החברים שלי. מודה.
פתאום בי"א הגעתי למורה חדשה למתמטיקה. איכשהו, הציונים שלי במקצוע הזה צנחו מ- 95 ל- 30 בפחות מ- 3 חודשים.
הגיוני? 30 במתמטיקה ו- 80 בפיזיקה? לא.
הקטע המוזר הוא שלשאר הכיתה (ברובה) היו ציונים מדהימים, ורק אני וחבר קיבלנו ציונים בזבל.
ככל שהתמרדתי בה יותר, ככה זה החמיר ובסוף מצאתי את עצמי לוקח שיעורים על גבי שיעורים פרטיים ומוציא אלפי שקלים רק בשביל לעבור בקושי את הבגרות. דפקה לי את הכל, אני צריך מכינה אחרי הצבא. היא קלקלה אותי.
כמובן שהסיפור שלי לא מתקרב להתעלות על שלך, אבל איכשהו חשתי צורך לשתף.
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 19-04-2011 בשעה 02:30.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
'הוא מורד ומורדים תמיד סובלים'.
סובלים מהתכנות ומהמערכת המזדיינת הזאת שמנסה להוריד אותך כלפי מטה.
יענו אשכרה, אם לא תגיד שאתה נכנע הם ימשיכו לפרפר אותך, אבל who gives a shit.
אבל פה זו הגדולה חביבי, אזכיר משפט טוב של בחור חכם,
'אל תתנו למערכת להחליט בשבילכם.'.
טיילר, כל הכבוד. קבל תפרגון שלי אחי.
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 30-04-2011 בשעה 02:53.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
תמיד הערצתי אותך טיילר !
אתה מודל לחיקוי שצריך להיות בכל בית בישראל![]()
האמת אני מסכים איתך, קרה לי גם סיפור דומה, לא קיצוני כמו שלך אבל היה משהו דומה...
מצטער לשמוע אבל אם זה לא היה קורה לך לא היית מי שאתה עכשיו.
תקשיב...כשאני כותב את התגובה הזו אני בוכה...
אני לא יודע איך הרגשת,כי לא עברתי דבר כזה,תמיד הייתי ילד אהוב ומקובל שמביא בנות בשניה...
אני במילא עכשיו במצב קשה עם חברה שלי..ומה שכתבת פה גרם לי פשוט לבכות..
כי אני מבין שיש צרות יותר גדולות מחברה...אני מבין שיש דברים כאלה,שלא הכל סובב סביב חברה שלי ושדברים כמוה לא צריכים לדכא אותי...
כי אם אתה עברת אתזה אני יכול לעבור הכל !
באמת שהסיפור הזה עצוב...ולכל אלה שכותבים ש:"הם היו מעיפים את המנהלת והמורה..."
אתם לא יכולים,מה לעשות?
התגובות שלכם לא באות מהלב....הוא לא סיפר אתזה כדי שתחשבו ככה...הוא סיפר אתזה כדי לאפשר ממכם למנוע כניסה למצב כזה...
כי אתם בסך הכל ילדים בני 15-17 ואין לכם כלכך כוח להעיף צוות מורים של בצפר שלם...
אבל ישלכם כוח להבין מה שאני הבנתי...אז כדאי שתשנו תדרך חשיבה שלכם...