קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-09-2010, 22:46
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-09-2010, 15:43
  3. [בקשה] תוכנת הורדות משרת hotfile או uploading
    על ידי zahi_0 בפורום פורום בקשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-01-2010, 19:38
  4. [מכירה]uploading.com premium|תציעו נקודות
    על ידי WizZy`- בפורום מכירה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-07-2009, 19:16
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

הורדות לא הגיוניות ב Uploading.com - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    T_T
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי joni123123 צפיה בהודעה
    יאאלה טוב חתיכת רואה דרגון בול... לך לך לראות דרגון בול ולשחק בדרגון בול... אמא קוראת לך (;
    אני לא מקלל אותך כי אני לא רוצה באן!!!!1
    אז יאאלה טוס מ פה גנב מכוער אחד
    מה אתה עושה פה לך לראות דרגון בול ולתרגם דרגון בול
    בטח חבורה של ילדים בני 13-15 יפרצו לי לחשבונות אמא !!הושיעו אותי בבקשה!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    64
    נקודות
    3

לך לראות דרגון בול... צפייה מהנה... תתחיל גם לתרגם סקורה לוכדת הקלפים אני מאד אוהב

מורחקים
    שם פרטי
    T_T
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי joni123123 צפיה בהודעה
    לך לראות דרגון בול... צפייה מהנה... תתחיל גם לתרגם סקורה לוכדת הקלפים אני מאד אוהב
    היה את זה כשהיית בגדר הפרוייקט אצל ההורים שלך ימיסכן כולה רציתי להעלות לילדים נוסטלגיה
    ג'וני חח שם של כלב..

משתמש מתקדם
    לייקים
    64
    נקודות
    3

טוב... חתיכת ילד מסכן ויש לך בעיה אם השם שלי ?!
    יאאלה טוב, מיכאל פנה לאלירן המנהל של הורדות נט והוא עכשיו סוגר איתו הוחכות עלייך. ואז הורדות נט ואלירן יצאו בטביעה עלייך..
    אז יאאלה טוס חתיככת מכוער שרואה דרגון בול

מורחקים
    לייקים
    12
    נקודות
    0

קודם כל זה לא חרטא.
    אם תרצה תמונה אני ישלח לך בפרטי.
    דבר שני.
    הבאתי מלא הוכחות תשלום של 90$ ומ-100$ + זה לא מספק אותך ? אין כבר טעם לעלות הוכחות תשלום כי אני לא מתלהב מזה שאני מקבל כסף.
    זה שאתה לא מאמין זה בעיה שלך.

מורחקים
    שם פרטי
    T_T
    לייקים
    0
    נקודות
    1

יאלה שלח הוכחות שלך בפרטי נראה.

ציטוט נכתב במקור על ידי ProNati צפיה בהודעה
    קודם כל זה לא חרטא.
    אם תרצה תמונה אני ישלח לך בפרטי.
    דבר שני.
    הבאתי מלא הוכחות תשלום של 90$ ומ-100$ + זה לא מספק אותך ? אין כבר טעם לעלות הוכחות תשלום כי אני לא מתלהב מזה שאני מקבל כסף.
    זה שאתה לא מאמין זה בעיה שלך.
    תראה אין לי שום דבר נגדך, אבל אני שם לב שרוב התגובות האחרונות שלך זה להשוויץ. הוא הרוויח ממני 6-8$ אז הוצאתי את עצמי מרשימת המופנים שלו, אני כבר עשיתי 3000 ש"ח, אני השקעתי 1600 שקל באתר שלי, הרווחתי 10$ במשך יומיים מהמופנים, יחזרו לי 25$, יש לי פה 14$ לתשלום פה 15$, יש לי 119 מופנים, השקעתי פה ויצאתי עם רווח של 40$.. ועוד הרבה.

והיה יום לפני איזה כמה חודשים שראיתי שרשמת פה שאתה עושה כל יום 25$++ ובפורום Realforum רשמת שעשית איזה 4$ +-. (וזה היה על אותו פרק זמן, לא איזה הפרש של חודשים).. פשוט אם אתה לא נותן הוכחות לפחות תפסיק להשוויץ במה שאתה עושה. שלא בטוח אם הוא נכון בכלל.. אתם גרמת להרבה פה לחשוב שאתה אליל והם בטוח יהיו כמוך אם הם יעלו ב Uploading ועכשיו תראה מה קרה לפורטל ההורדות כמה זמן אחרי שכל הקטע שלך התחיל.. אף אחד פה לא נתן למשתמשים גם קצת שכל איך להשתמש בפורטלי ההורדות בצורה חכמה עם Uploading רק רשמו שהם מרוויחים הרבה והנה התוצאה.. 800000000 משחקים מעפנים של 5MB בפורטלי ההורדות.
    נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 13-04-2011 בשעה 17:35.

מורחקים
    שם פרטי
    T_T
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי dxxddxxd צפיה בהודעה
    תראה אין לי שום דבר נגדך, אבל אני שם לב שרוב התגובות האחרונות שלך זה להשוויץ. הוא הרוויח ממני 6-8$ אז הוצאתי את עצמי מרשימת המופנים שלו, אני כבר עשיתי 3000 ש"ח, אני השקעתי 1600 שקל באתר שלי, הרווחתי 10$ במשך יומיים מהמופנים, יחזרו לי 25$, יש לי פה 14$ לתשלום פה 15$, יש לי 119 מופנים, השקעתי פה ויצאתי עם רווח של 40$.. ועוד הרבה.

והיה יום לפני איזה כמה חודשים שראיתי שרשמת פה שאתה עושה כל יום 25$++ ובפורום Realforum רשמת שעשית איזה 4$ +-. (וזה היה על אותו פרק זמן, לא איזה הפרש של חודשים).. פשוט אם אתה לא נותן הוכחות לפחות תפסיק להשוויץ במה שאתה עושה. שלא בטוח אם הוא נכון בכלל.. אתם גרמת להרבה פה לחשוב שאתה אליל והם בטוח יהיו כמוך אם הם יעלו ב Uploading ועכשיו תראה מה קרה לפורטל ההורדות כמה זמן אחרי שכל הקטע שלך התחיל.. אף אחד פה לא נתן למשתמשים גם קצת שכל איך להשתמש בפורטלי ההורדות בצורה חכמה עם Uploading רק רשמו שהם מרוויחים הרבה והנה התוצאה.. 800000000 משחקים מעפנים של 5MB בפורטלי ההורדות.
    +1 !!

מורחקים
    לייקים
    12
    נקודות
    0

והיה יום לפני איזה כמה חודשים שראיתי שרשמת פה שאתה עושה כל יום 25$++ ובפורום Realforum רשמת שעשית איזה 4$ +-. (וזה היה על אותו פרק זמן, לא איזה הפרש של חודשים).. פשוט אם אתה לא נותן הוכחות לפחות תפסיק להשוויץ במה שאתה עושה. שלא בטוח אם הוא נכון בכלל..
    ההוכחות תשלום שלי שמה דיי ישנות..
    היתי עושה 4$-6$.
    וזה בא בפיתאומיות שביום אחד מ-4$ אני עולה ל-10$ ביום.
    אל תחשוב שזה עובד שיום אחד אני מרוויח 4$ ולמחרת 4.10$ זה לא עובד ככה.
    ביום שאני פנוי ויש לי את כל הזמן שבעולם אני מתחיל להציף אם מולטי פוסטר מאות פורומים.
    זה לדוגמא למה אתה רואה את הסיקורים שהם באנגלית כי גם המולטי מוסטר הגדרתי אותו ב-iatarf.

ואם אתה לא רוצה להאמין אל תאמין אתה לא חייב .

מורחקים
    שם פרטי
    T_T
    לייקים
    0
    נקודות
    1

היתי עושה 4$-6$.
    ביום שאני פנוי ויש לי את כל הזמן שבעולם אני מתחיל להציף אם מולטי פוסטר מאות פורומים.
    זה לדוגמא למה אתה רואה את הסיקורים שהם באנגלית כי גם המולטי מוסטר הגדרתי אותו ב-iatarf.

היתי עושה 4$-6$.

אה אוקיי , אין לי בעיה.

אני לא מבין מה הקטע שאתם מבקשים, טבלת סטטיסטיקות הוכחות ועוד, הרי בקלות אפשר לערוך את זה ובלי פוטושופ.. אני יכול לעשות שקיבלת 70 הוכחות תשלום שונות מ Uploading שביחד יוצאות מעל 1,000,000$ והכל בלי פוטושופ.. ככה שגם אם מישהו יביא לכם הוכחה שנראת 1000% נכונה! שהכל שם ממש מדוייק, יש סיכוי גבוה שזה זיוף.

הנה תראו אפילו, עריכות שלי בלי פוטושופ, אם מישהו היה ברמה הזו, ככה 8000000% הכל היה נראה, בגלל שזו המערכת של Uploading: הראשון הוא האמיתי וכל ה3 אחריו הם המזוייפים.

הנה תראו אפילו את טבלת הסטטיסטיקות:

נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 14-04-2011 בשעה 11:10.

משתמש משקיע האוואטר של MichaelItsMe3
    לייקים
    450
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    2

אני לא מבין מה הקטע שאתם מבקשים, טבלת סטטיסטיקות הוכחות ועוד, הרי בקלות אפשר לערוך את זה ובלי פוטושופ.. אני יכול לעשות שקיבלת 70 הוכחות תשלום שונות מ Uploading שביחד יוצאות מעל 1,000,000$ והכל בלי פוטושופ.. ככה שגם אם מישהו יביא לכם הוכחה שנראת 1000% נכונה! שהכל שם ממש מדוייק, יש סיכוי גבוה שזה זיוף.

הנה תראו אפילו, עריכות שלי בלי פוטושופ, אם מישהו היה ברמה הזו, ככה 8000000% הכל היה נראה, בגלל שזו המערכת של Uploading: הראשון הוא האמיתי וכל ה3 אחריו הם המזוייפים.

הנה תראו אפילו את טבלת הסטטיסטיקות:

מי אמר שזה קשה לערוך את זה בפוטושופ או אם סקריפט.
    וגם למה שנתי כל כך חסר חיים שהוא יתחיל להתלהב ולפסם מיליון הוכחות תשלום וזה.
    לא יודע גם אני מתחיל לפעמים לחשוב שנתי הוא סתם חרטה וזה כי הוא לפני חודש אמר שיש לו אתר שאפר להיכנס לפרסומות כמה שרוצים ולקבל את הכסף והוא לא הביא אותו לאפחד
    וגם האתר שלו הוא אמר בהתחלה עוד חודשיים שהוא אפתח אותו ואחרי שבוע הוא אמר שעוד כמה ימים הוא פותח את האתר ולפניי יומיים הוא אמר לי שהיום הוא פותח את האתר רק יש בעיות בדומיין ואחרי זה ביקשתי ממנו שוב לראות את האתר והוא שוב יתחמק.

משתמש מתקדם
    לייקים
    64
    נקודות
    3

+1!!!!!!

מסכים אם מיכאל!
    נערך לאחרונה על ידי joni123123; 14-04-2011 בשעה 11:24.

ציטוט נכתב במקור על ידי MichaelItsMe3 צפיה בהודעה
    מי אמר שזה קשה לערוך את זה בפוטושופ או אם סקריפט.
    וגם למה שנתי כל כך חסר חיים שהוא יתחיל להתלהב ולפסם מיליון הוכחות תשלום וזה.
    לא יודע גם אני מתחיל לפעמים לחשוב שנתי הוא סתם חרטה וזה כי הוא לפני חודש אמר שיש לו אתר שאפר להיכנס לפרסומות כמה שרוצים ולקבל את הכסף והוא לא הביא אותו לאפחד
    וגם האתר שלו הוא אמר בהתחלה עוד חודשיים שהוא אפתח אותו ואחרי שבוע הוא אמר שעוד כמה ימים הוא פותח את האתר ולפניי יומיים הוא אמר לי שהיום הוא פותח את האתר רק יש בעיות בדומיין ואחרי זה ביקשתי ממנו שוב לראות את האתר והוא שוב יתחמק.
    בנושא ProNati אני לא יודע מה להגיד, אבל רק להגיד בתמונות האלו שאנשים לא יבקשו תמונות של סטטיסטיקות כי אפשר לערוך את זה בלי בעיה.
    נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 14-04-2011 בשעה 11:35.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,355 | הודעות: 8,173,942 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect