קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה אתם אומרים על - סקס תמורת כסף בבנק העולמי?
    על ידי Bar בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-04-2007, 20:52
  2. דיון | מה אתם אומרים על Splinter Cell Double Agent
    על ידי FuckTheSystem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 13-12-2006, 20:21
  3. |דיון| מה אתם אומרים על האלבום The Lone Deranger
    על ידי Hermonethic בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-10-2006, 16:22
  4. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-05-2006, 14:50
  5. [דיון] מה אתם אומרים על AGE OF EMPIRES III?
    על ידי Metal Snake בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 08:51
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 17 מתוך 17

דיון|מה אתם אומרים על נשים? - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי יעל16 צפיה בהודעה
    מה זאת אומרת נשים וגברים שונים זה מזה באופיים?
    לכל הנשים יש אותו אופי? לכל הגברים יש אותו אופי? לא! לכל אדם יש אופי שונה.
    ברור שיש הבדלים פיזיולגיים ופסיכולוגיים בין גברים ונשים אבל אלו לא הבדלים שמגבילים את האישה לתחומים של חינוך בישול ונקיון.
    צאו מהסטיגמות. לא כל אישה עם קריירה היא ביצ'ית, לא כל אישה טובה עם ילדים, לא כל אישה היא טובת לב וותרנית.

אישה שרוצה לעבוד לא חייבת להגביל את עצמה לתחום מסוים.
    הנשיות של אישה לא חייבת להיפגע בגלל שהיא לומדת מדעים מדויקיים או כל מקצוע אחר(נו באמת, גרפסים? חיטוט באף? עזבו את זה שגם בנים צריכים להיגמל מזה אבל מאיפה הקביעה המפגרת שנשים שלומדות מדעים מדויקים הן כאלה?).
    אני בכלל לא מבינה מה "לא נשי" באישה שלא מפחדת להשתמש במוח שלה, רוב הבנים שאני מכירה מעדיפים אישה שיש על מה לדבר איתה ולא איזה פוסטמה שמעניין אותה רק בגדים ואיפור.
    אני בהחלט חושבת שאישה צריכה להראות טוב, לדאוג לטפח את עצמה, לטפל בילדים (יש עוד קצת זמן...) ולדאוג לשמור על הבית, אבל זה לא הייעוד שלה בחיים.

ותסלחו לי אבל אני חולקת על דעתכם בעניין המיליארדרים. לפי דעתי כמות הכסף שיש לך זה לא מדד להצלחה.
    מה עם חברים? משפחה? קריירה? הגשמה עצמית? אושר?
    מה אכפת לי מהאנשים המיליארדרים בעולם? הם באמת נראים לך האנשים המצליחים ביותר?
    את מוציא את זה מהקשר, אנחנו לא אומרים שנשים לא צריכות להיות אינליגנטיות, אנחנו לא אומרים שנשים לא צריכות להתקדם.
    אנחנו חושבים בדיוק ההפך, שהן צריכות - אבל במקצועות שמתאימים להן, אני לא סובל לראות אישה מצליחה אני פשוט לא סובל.
    ומה הסיבה? כי אני יודע שלידה או מעליה תמיד יעמוד גבר, אין כזה דבר פרוייקט של נשים בלבד שהגיע להצלחה מסחררת עולומות
    בתחום הטכנולוגי שכיום זה הביסוס שלנו, טכנולוגיה, נשים צריכות לעסוק במקצועות של נשים, ויש הרבה.
    כמו שאמרתי קודם כמה פעמים בחינוך, נשים יכולות לפתוח בתי קפה, מסעדות, חנויות בגדים וכו'..
    ואפילו עבודות מחקר המוח וכו..
    אבל מי פה ולהתעסק בפוליטיקה ובכלכלה - זה כבר מעצבן, כי כל אישה שאני רואה בא לי לרצוח אותה.
    כי הן גסות רוח, משתמשות בכח שלהן לרעה, ביציות כאלו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shinx צפיה בהודעה
    אני אומר שהם סקסיות.
    שמע לי טוב י'חתיכת חרא, את המונה הודעות המעפן שלך תקפיץ במקומות אחרים, לא באשכולות שלי...
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי MaximumRed צפיה בהודעה
    את מוציא את זה מהקשר, אנחנו לא אומרים שנשים לא צריכות להיות אינליגנטיות, אנחנו לא אומרים שנשים לא צריכות להתקדם.
    אנחנו חושבים בדיוק ההפך, שהן צריכות - אבל במקצועות שמתאימים להן, אני לא סובל לראות אישה מצליחה אני פשוט לא סובל.
    ומה הסיבה? כי אני יודע שלידה או מעליה תמיד יעמוד גבר, אין כזה דבר פרוייקט של נשים בלבד שהגיע להצלחה מסחררת עולומות
    בתחום הטכנולוגי שכיום זה הביסוס שלנו, טכנולוגיה, נשים צריכות לעסוק במקצועות של נשים, ויש הרבה.
    כמו שאמרתי קודם כמה פעמים בחינוך, נשים יכולות לפתוח בתי קפה, מסעדות, חנויות בגדים וכו'..
    ואפילו עבודות מחקר המוח וכו..
    אבל מי פה ולהתעסק בפוליטיקה ובכלכלה - זה כבר מעצבן, כי כל אישה שאני רואה בא לי לרצוח אותה.
    כי הן גסות רוח, משתמשות בכח שלהן לרעה, ביציות כאלו.

שמע לי טוב י'חתיכת חרא, את המונה הודעות המעפן שלך תקפיץ במקומות אחרים, לא באשכולות שלי...
    לא שם על המונה הזה.
    סורי שקראתי רק את הכותרת ולא הסתכלתי מה רשום באשכול.
    עכשיו אחרי שקראתי אני חושב שאתה צודק במה שרשמת.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,988 | הודעות: 8,201,581 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect