|
|
זה בשביל הבחורות שיש להן מחזור בכלל.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
יש אנשים לא אכת
אצלי במשפחה מותר להסתפר ולהתגלח, אבל רק בימי שישי.
חברה, בבירכה יש מציל. אני לא מאמין שמישהו יכול לטבוע בבריכה אם יש בה מציל. מי שהולך לים בתקופה הזאת זה ברור שהוא מסכן את החיים שלו כי אין מציל.
זה לא קשור לשום ספירה ושום בטיח. זה קשור לעובדה שאנשים הולכים לים בתקופה שאין הצלה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
טוב אחי..![]()
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
על כמה אנשים כבר שמעת שמציל בים הציל אותם מטביעה ? אני 0 לא יודע מה איתך..
בבריכה ? שמעת בכלל על בנאדם שטבע בבריכה זה פאקינג מים רדודים אני הולך שם על קצות האצבעות במים הכי עמוקים.
כוסעמק אני עכשיו נוסע לאילת ואני אהיה חצי יום בים מזה לא להיכנס ? כן אני מאלה שמצפצפים, עד היום לא ידעתי על הדבר הזה והייתי בתקופה הזאת כל שנה בים והסתפרתי ועשיתי את כל הדברים האלה והינה היום אני עדיין כתוב לכם ואנוס לכם ת'שכל![]()
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 21-04-2011 בשעה 12:40.
לשעבר 'Like
סטטיסטיקה? מה אתה מינה צמח? מאיפה הבאת את זה?
והתחשבת בעובדה בכלל שיש הרבה יותר מטיילים ונופשים בגלל החופש?
כי אם אין אנשים בים אז בטח שלא יטבעו, אבל אם כל הים מוצף באנשים ואין מציל אז יש סיכוי ממש גבוה שכמה יטבעו.
אני לא נכנס,בדוגרי? מה כ"כ קשה לא להכנס כמה שבועות ם-ם.
מנהל פורום סקרים לשעבר,פרשתי!
------------------------------------------------------
אז כי רבי אמר לא להיכנס אני לא יכנס ?
מה 'ראבק' אתה לא מבין ?
לא רוצים להקשיב לרבי , שהוא בדיוק בן אדם כמוני ומכוך שחושב שהוא יחליט לך על החיים.
אז כסעמו, כל הדוסים והדור הדתי המטומטם והעיוור הזה, עבודת אלילילם , זה מה שזה, במקום להקשיב ומצוות ה' אתה מקשיב לפרשן.
אז למה שכסעמו אנחנו לא ניכנס לים או לבריכה בעוד תקופה שלא שונה בכלום בשנה.
?
למה ? תסביר לי ? למה אצתה כועס על זה שאנשים פקחו עיניים ?
למה שנקשיב לזה ?
כי שאין מציל אין מי שישים גבולות ואין מי שיגיד לאנשים לחזור חזרה קרוב לחוף במקרה של סכנה.
להגיד לך תאמת? גם אני לא הייתי מסכן את החיים שלי בשביל להציל איזה בנאדם שלא מקשיב לי שאני אומר לו להתקרב לחוף כי הוא יכול להיסחף.
ולמי שחושב שזה כן קשור, אז למה בכל שאר הימים זה לא קורה? איפה ה' הזה שיגן עלינו בימים שמותר להיכנס למים?
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
לא מאמין בה' > כתוצאה מזה מאמין שהרבי סתם מדבר > כתוצאה מזה " יש כמעט קיץ אפשר ללכת לים"