נערך לאחרונה על ידי Ori; 21-04-2011 בשעה 17:32.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
אני לומד את המקצוע ניהול,
ואמרו לנו בנאדם חי זה אדם
אשר מחליט לעצמו החלטות ואין לו אדון משמע חופשי
ואדון לעצמו.
נערך לאחרונה על ידי Fuck; 21-04-2011 בשעה 17:46.
יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי
תשפשף תעניים, אם הן נשארות פקוחות אז זה אומר שאתה חי.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
אתה עוזר לי בתמיכה טכנית משמע אתה קיים![]()
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא מדבר בחידות פשוט מנסה להבהיר נקודה פשוטה..
לחיות זה לא משהו שנעשה בצורה אוטומטית אתה צריך לבחור לחיות עד שלא עשית את הבחירה אתה פשוט קיים
ויותר מזה אם אתה חי לפי תבנית מוגדרת מראש וטוען שאתה חי אתה משול לאדם ששמע חידה וניתנה לו התשובה והוא מאמין בלב שלם שיש בידיו את הכלים לפתרון החידה
אתה חושב זאת אומרת שאתה חי. יש לי שאלה יותר פאקט אפ .. איך אתה יודע שכל האנשים מסביבך קיימים ... אולי הכל ביכלל בראש שלך וכשאתה מת הכל פשוט יעלם ...