לא יקרה!
לא יקרה!
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
|
|
יקרה... נוסטרדמוס מי שלא מכיר שירשום בויקיפדיה
יקרא משהו מוזר.
סתם חרטא.
לא יקרה שום דבר אכן יכול להיות כמה אסונות טבע, בגלל שכל הכוכבים מסתדרים בשורה אחת ויש השפעה פיזית של כוח משיכה אבל יותר מי זה לא יהיה שום דבר, איזה אחד עשה סרט תיעודי על שבט מאיה ואז כולם תפסו על זה גל כי זה הביא הרבה רייטינג ועכשי וכולם חופרים על זה.
אה ובנוגע לנסטרדמוס, הוא גם ניבא שתהיה מלחמת עולם שלישית מאוד קשה ( כמה שנים טובות) ככה שזה לא ממש משאיר זמן למלחמה הקשה אם הסוף הוא בדצמבר 2012..
זה סתם עוד יום אחרון בלוח שנה של איזה שבט נכחד.
אם כבר דאגות, יש אסטרואיד שלפי נתונים מדעיים הוא יפגע בכדור הארץ בשנת 2036 - ויהרוס אותו.
גם אם זה נכון, גם לזה יש פתרון, שולחים כמה פצצות אטום אליו ופוף. שלא נדבר איזה טכנולוגיה תיהיה לנו לקראת 2036.
חרטא, הדבר הכי קרוב לסוף העולם יהיה מלחמת עולם 3 שבו אנחנו ננצח והמשיח יבוא בע"ה.
קרא חוקי חתימות
חרטא ברטה
נערך לאחרונה על ידי xxyakirxx; 21-04-2011 בשעה 22:09.
גם אני יכול להוציא תואר של מדען ויום אחד בבוקר יתחשק לי לומר שפתחתי תאוריה ב2012 כולם ימותו וכולם יאמינו לי ואז יופץ בכל העולם ...
סתם שטויות איך ביום אחד לא יהיה את כדור הארץ זה לא משהו שקורה ביום זה קורה לאורך תוקפה ... נראה לכם אנשים מי הפרא היסטוריה ידעו משהו אז ... לכל דבר שיגידו בTV או בסרטים תאמינו ..
נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 21-04-2011 בשעה 23:11.
בני המאיה לא חזו שום דבר רע והם לא הספיק ו לסיים את הלוחות כי הם ניכחדו והמוזר מי כולל עם ישראל וכול שאר העמיים חיים רק הם מתים
את העולם אפשר לשנות ואת גם את הגורל
נערך לאחרונה על ידי Gots; 22-04-2011 בשעה 01:30.