|
|
"אשקול"
"ספם"
טעות או שגיאות כתיב?
בכל מקרה כמו שאמר לך כבר מישהו פה ...
פורום אטרף זה לא פורם מחתרתי של האקרים שאתה יכול לבקש בו דברים כאלה
שמעת פעם על מסנן מילים? זה בסיסי בכל דבר שקשור לריגול - לוויני ריגול ששומעים מכדור הארץ עירבוביה ענקית ובלתי אפשרית להבנה של מיליארדי קולות וצלילים יכולים להפריד מילים מסוימות (מילות קוד של שירותי ביון למשל , או שמות של מחבלים ומילים בערבית שקשורות לפיגועים ואירגוני טרור)
אז אם לווין יכול להפריד מילים מתוך אין סוף צלילים אז כל אחד שירצה בכך יכול בקלות לסנן מילים/משפטים/שמות מתוך כל רשת האינטרנט בלי לזוז מהכיסא בכלל...
לפני שאתה מביך את עצמך בכזאת טעות של תרום תרום תרום מתחילים תזכור שאתה מנהל פורום אבטחת מידע.... לא נעים...
נערך לאחרונה על ידי stClass; 13-05-2011 בשעה 21:01.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
אם אתה רוצה לפרוץ אתרים תתחיל בזה שתעלים את עצמך
מהאינטרנטכי כל דבר שאתה רושם נשמר
כל מי שמעוניין שחיים ( Jaguar ) יחזור למנהל ראשי שיעתיק את זה לחתימה שלו !
אם הייתה רוצה לעזור ולא היה לך ככה שום בעיה ולא כלום תפרוץ לפייסבוק של ערבים אם האינטפאדה וכל השטויות האלו תשנה את הכותרת ושים דגל של ישראל שיתעצבנו צריך להחזיר להם על מה שהם עושים לנו
א. אין לי מושג איך העלו אותך לניהול אם אתה מקלל.
ב. אתה מראה על התנהגות תינוקית ואוולית.
ג. אכן יש חוקים נגד פריצה. קרא חוק המחשבים.
אם אתה מוכן לקחת סיכון של 3 שנים בפנים, והכל בשביל ידידה שאפילו לנשק אותה לא יצא לך, כי אתה "ידיד" - אז בבקשה..העושה שלא כדין אחת מאלה, דינו - מאסר שלוש שנים:
(1) משבש את פעולתו התקינה של מחשב או מפריע לשימוש בו;
(2) מוחק חומר מחשב, גורם לשינוי בו, משבשו בכל דרך אחרת או מפריע לשימוש בו.
נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 13-05-2011 בשעה 21:55.
"the quieter you become, the more you are able to hear"
פעיל בפורום:~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
תחומים:מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
כל שאלה תתקבל בברכה
להם יש חוקים משלהם ולנו יש חוקים משלנו שאנחנו צריכים לעמוד בהם כאזרחי מדינת ישראל.
למרות של על פי החוק (לפחות מה שיוסי הביא) אסור לשבש פעולת מחשב או את התוכן בו...
לא קיים חוק שאוסר על גניבת משתמש באתר (במדינת ישראל לא קיים חוק כזה אלה אם האתר מאוחסן בארץ ואז זה שינוי תוכן מחשב שזה עברה פלילית)
תפרוץ לפייסבוק - אז סבבה לא תסתבך עם מדינת ישראל... תסתבך עם ארצות הברית... עדיף? ואם לא ארצות הברית אז עם פייסבוק שיכולים למעוך אותך ולא להשאיר ממך כלום תוך שעה
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 13-05-2011 בשעה 22:05.
תחומים:מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
כל שאלה תתקבל בברכה
stClass
"הפייסבוק החדש" זה לא דבר שדרש מהם יותר מידי חשיבה, זה כל כך מפגר ופשוט, פישיג לכתה א'
אני יכול להביא לך תוצאות של חקר שעשיתי והבאתי לכל מיני ישראלים שונים פישינג שנבנה ממש בכמה דקות,
התוצאות מפליאות, זה עבד מעולה, לא עשיתי עם המידע כלום, רק הזהרתי את המשתמשים שפעם הבאה זה לא יהיה אני,
זה יהיה מישהו אחר שיקח להם את הפרטים.האמן לי שמוח דרוש, יש משפט שאומר עדיף סנטימטר מזל מאשר עשר סנטימטר שכל, אני הולך עם עדיף עשר סנטימטר שכל מאשר סנטימטר מזל, שכל הוא שילוב של הכול: כוח, מזל, חוכמה, שליטה, עצמאות. הכל.
sapir,
תפסיק להתווכח פה עם חצי מהפורום ולהודות שאתה טעית, אני באמת לא מבין איך העלו מנהל שאין לו כל כך ידע בMITM
בן 15, לא בוגר ובעל שגיאות כתיב, אני לא מנסה לרדת עלייך ולא נעליים. אני מנסה לחיות במציאות ולהביא לך עובדות קיימות והוכחות,
אני לא יודע מה איתך, לפי דעתי לא מגיע לך להיות מנהל. לגייס אנשים? אם אתה רוצה אתה יכול להתקשר אליי נפתח ארגון חדש
שיתחרה במוסד.
כל שאלה תתקבל בברכה
כן יש לי ידע,ולא רק במחשבים ההורים שלי ישבו עלי חזק(לא מהבחינה הזאת שלא תבינו נכון XD) על מחשבים ומתמטיקה במיוחד,גם פיזיקה מדי פעם, אני לומד בפרוייקט לנוער מוכשר למתמטיקה ואני עשיתי מבחן למדעני העתיד של ישראל,אני 100% יתקבל כי המבחן היה קל לי.
וכן יש לי ידע,אומנם יש עוד מה ללמוד,אבל אני יכול להתערב שלכל אחד יש עוד מה ללמוד כי אף אחד לא יודע הכל.
כל שאלה תתקבל בברכה
פעם היו כאן משתמשים איכותיים, לא פלא למה כולם ברחו.
פעם זוועה מהרמה שהולכת כאן.
באמת ממש עצוב.