זה רק מראה שחייל ישראלי שווה אלף ערבים!
זה רק מראה שחייל ישראלי שווה אלף ערבים!
|
|
מה יש להם מקפה מומונט?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אין מה לעשות עם הילד הזה, ינסו לשחרר אותו בפעולה? יש סיכוי שחיילים ימתו, כמו בפעולות קודמות ואף יחטפו.
עסקה? בשום פנים באופן, אני לא חושב שיש בן אדם אחד שרוצה לחזור לתקופת הפיגועים של 2002 שכל שבוע התפוצץ אוטובוס אחר.
מילים כדורבנות...
אני מסכים אתך לגמרי, שאם אכן אלו הנתונים, אסור לשחרר ציפורן של מחבל בשביל לשחרר חייל!
מה שכן, אני לא בטוח לגמרי לגבי האמינות של הנתונים הללו,
אבל בגדול אפשר לומר שזה הגיוני.
ברור שלשחרר חייל תוך כדי סיכון חייהם של כלל אזרחי המדינה, זו הפקרות, במלוא המובן של המילה,
אבל המשפט:
הוא משפט לא נכון בעליל.אם זה חיי אזרחים או חיי חייל, אז חיי האזרחים קודמים.
דמם של האזרחים אינו עדיף במאומה על פני דמו של חייל, חייל הוא אזרח בדיוק כמוך!
המשפט הנכון הוא, שאין לשחרר אזרח בודד תוך סיכון חיי כלל אזרחי המדינה,
וכן, חייהם של כלל האזרחים, קיומה של המדינה עדיף על פני דמו של אזרח בודד...
עם כל הכאב, זו האמת!
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 11-05-2011 בשעה 15:52.
כמה מכם ראו את הסרטון מחאה נגד הקמפיין לשחרור גלעד שליט?
הוא מסכם בערך הכל.
אני לא יכולה לדמין את הסבל של הוריו ושל משפחתו, אבל עם כל העצב והכאב שבחייל חטוף, אסור לשחרר מאות מחבלים תמורת שחרורו של חייל אחד. אלו מחבלים שרצחו מאות ישראלים, שישתחררו וימשיכו לבצע פיגועי טרור!
וחוץ מזה, זה יהפוך ל"שיטה" של ארגוני הטרור. הם חוטפים לנו חייל, משחררים מאות רוצחים שלהם, מחזירים לנו אותו וחוטפים חייל חדש.
לפני 3 שנים הושלמה עסקת טיעון עם החמאס. מה קרה? אהוד ברק הלך לבקר באוהל מחאה למען שחרורו של גלעד שליט, והתקשורת הפיצה את הביקור. תוך מספר שעות העסקה בוטלה.
כל הצעדות, הפגנות, פרסום ציבורי לא עוזרים לשחרור של גלעד שליט!! הם רק מרחיקים אותו.
נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 11-05-2011 בשעה 16:11.
וואי וואי כמה רוצחים, סעמק איתם
עדיף שישאר אצלם הראי הוא נראה גם כך כמו נורקומן ולא ניראה לי שהוא שרד בכל מיקרה
ועם כך עדיף אני היה שם מאשר ליראות מרוקאים כול היום
נערך לאחרונה על ידי Gots; 11-05-2011 בשעה 18:40.
תשמע, נתניהו באמת צודק, זה ממש לא פשוט לשחרר 1000 מחבלים שהרגו המון יהודים ועשו המון פיגועים.
אבל בכל זאת, כואב על זה שחייל נחטף.
תחשוב לרגע משה, אם זה היית אתה לכאורה, או מישהו שאתה מכיר (חס וחלילה), לא היית מנסה לשחרר אותו?
תחשבו על כל הרגעים ב-4 השנים האחרונות שחוויתם, ותחשבו לרגע מה עבר על גלעד.
זאת באמת החלטה קשה, אבל איך אומרים, הראש אומר לא, אבל הלב אומר כן.
לא דברתי על לשפוט את המשפחה שלו, פשוט ניסיתי להסביר למה הם עושים את זה.
ברור שלשחרר אותם יגרום להרבה יותר אזרחים למות, בגלל זה אסור לעשות את זה, אבל באמת שכואב על גלעד.
זה פשוט מפחיד ללכת לצבא.
אני חושב שאם לא מתכננים לשחרר אותו, הגיוס לא צריך להיות חובה, כי אם זה מה שקורה כשחייל נחטף, אז זה פשוט לא הוגן שהגיוס צריך להיות חובה.
גם הלב אומר לא. לא לעסקת חליפין ביזיונית שבעקבותיה ישחוררו לחופשי מרצחים של אלפי אנשים.
פעולה צבאית זה דבר נדרש, כבר המון זמן זה נדרש אבל מה לעשות שאין בממשלה מישהו עם ביצים מספיק גדולות כדי להגיד "חלאס, היום מפציצים את הרצועה ומנסים לחלץ אותו".
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363