מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
צהריים טובים,
פעלת לפי השלבים? (לכבות אנטי וירוס ופיירוול?)
אתה מקבל איזהשהו קוד שגיאה ?
דן.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
צהריים טובים,
פעלת לפי השלבים? (לכבות אנטי וירוס ופיירוול?)
אתה מקבל איזהשהו קוד שגיאה ?
דן.
|
|
מ א ו ש ר
אוקי זה מה שאני רוצה שתבצע
כבה דבר ראשון כל אנטי וירוס או פיירוול שיש לך על המחשב ואז גש להתחל וכתוב
cleanmgr.exe
בחר את כונן C ותלחץ אישור זה יסרוק תן לו את הזמן כשהוא יסיים יעלה לך חלון בחירה בחלון הזה למטה יהיה לחצן שכתוב עליו נקה קבצי מערכת לך עליו
זה יבקש ממך לבחור כונן שוב בחר ב C שוב גם כאן הוא יסרוק שהוא יסיים סמן את האפשרות קבצי גיבוי של חבילת שירות (Service pack)
ואת כל מה שאחריה תסמן גם..
אתה יכול כמבון לסמן את כל הויים במסך הזה ולהתחיל את הניקוי רק כדי להיות בטוח..
בכל מקרה שהוא מסיים נסה להתקין את חבילת השירות שוב
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
דן
עשיתי את כל מה שאמרת שלב אחרי שלב וזה עדיין לא מותקן הבצלחה...
קוד השגיאה הוא:8007000e
אורי
ניסתי לעשות את מה שאמרת לי וכן היה לי חלון ראשון בו בחרתי במחיצה עליה מותקנת מערכת ההפעלה
לאחר מכן בוצעה סריקה ואז הופיע לי החלון הבא
לפי דבריך בחלון הזה צריך להיות אפשרות לניקוי קבצי מערכת אך אני לא רואה את זה שם...
תודה גבי
נערך לאחרונה על ידי gabigalila; 07-06-2011 בשעה 14:49.
מ א ו ש ר
סמן הכל בווים ותלחץ OK זה ינקה.
עשיתי וזה עדיין נכשל...
קוד שגיאה:8007000e
יש עוד רעיונות?
תודה גבי
מ א ו ש ר
לחצן למטה...
![]()
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אתה חושב שאני רואה משהו מה זה התמונה הקטנה הזאת /=
סליחה אחי...
הנה תמונה יותר טובה
![]()
לא מצליח להביא לך משהו יותר טוב ...מצטער..
מ א ו ש ר
עבור ללשונית More Options תראה אם יש שם
לא מצליח לי להעלות משהו באיכות...
אבל בכל מזרה זה מה שיש שם ...לא רציתי סתם לעשות כי לא בטוח...
![]()
מ א ו ש ר
מוזר נורא שאין לך את הלחצן הזה..
אחזה ווינדוס אמרת שיש לך?
מ א ו ש ר
תקיש את זה באחת התיקיות
לך למטה ל fix problems with windows update
פעל לפי ההוראות!
מחכה לעדכונים,
דן.