עצם העובדה שאת מנסה להשתכנע מאנשים אחרים כבר אומרת שאת לא באמת רוצה את זה...אז למה להתחיל?
אני מעשן מגיל 12 ואני מצטער על זה...למרות שאני נהנה מדי פעם
סתם חבל על הכסף והבריאות
תנסי ותראי כמה שזה מגעיל
עצם העובדה שאת מנסה להשתכנע מאנשים אחרים כבר אומרת שאת לא באמת רוצה את זה...אז למה להתחיל?
אני מעשן מגיל 12 ואני מצטער על זה...למרות שאני נהנה מדי פעם
סתם חבל על הכסף והבריאות
תנסי ותראי כמה שזה מגעיל
מעצב גראפי לכל מטרה.
|
|
נשבע לך שאם תתחילי לעשן את תתחרטי על זה כל החיים אם תמשיכי לעשן ובפעמים הראשונות יש לזה טעם ממש מגעיל אבל בסוף מתרגלים
אבל תכלס זו החלתה שלך ואם את באמת רוצה,לא משנה מי יגיד לך מה את במלה תתחילי
אבל ברצינות ממש לא כדאי לך
KOBE BRYENT THE BLACK MAMBA
N . B . A .
די לדבר שטויות, סיגריה ראשונה שלי הייתה בגיל 10 בערך (אני וחבר החלטנו לנסות, לא ממש היה לנו על מי לעשות פוזה אלא אם כן מדובר על עצים ובניינים) ולא הוצאתי שקל מהכיס שלי על סיגריות ואני מעשן כל דבר שמעשנים אותו. לא מכור לכלום ומעשן רק אם זורם לי וזה זמין והבריאות שלי בסדר גמור.
הכל בראש שלכם. אני לא מתחרט על שומדבר שהתחלתי אותו.
ד''א, סיגריה ראשונה נותנים למישו על מנת שהוא לא ירצה לעשן יותר כי פעם ראשונה תמיד תגעיל אותך (בעיקר אם לא עישנת שומדבר אחר שהוא לא סיגריות לפני כן).
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 15-05-2011 בשעה 15:11.
אין מה כלכך לשנות את דעתך,את רוצה לעשן תעשני עד הקבר.
הצורת דיבור שלך כלכך תת רמה,והמחשבה להתחיל בגיל כזה ולהתחיל בכלל זה לא רע.
אל תתחילי עם זה אפילו..
תקשיבי כל שנה מוסיפים עוד 11% ניקוטין לסיגריה... היה לנו סדנה נגד עישון בבית ספר, תקשיבי, יש בזה מעל 200 חומרים מסרטנים שמתוכם רק 50 מפורסמים לעולם, והניקוטין משפיע על המוח תוך 3-8 שניות, כלומר שתוך 3-8 שניות יחקק לך הטעם במוח ואז תקחי עוד שחטה וזה ישפיע יותר... סיגריה אחת מספיקה לגרום למוות, לא רק זה, זה גם עישון פסיבי, נגיד שההורים יגלו שאת מעשנת בגיל 16 ככה, סתם דוגמא ותעשני לידם... הם יכולים למות מזה!
מעל 11000 אנשים בישראל מתים בשנה מסיגריות, מתוכם 2000 כי עישנו לידם...
מעל 20 מיליון אנשים מתים בשנה בכל העולם בגלל זה, רוצה להיות אחת מהם?
וד"א כל הסיגריות אותו הדבר, אין כזה דבר חלש או חזק, בכולם יש אותה כמות חומר, והרבה מזה.