|
|
75 ליטר סתם מיותר. ענק ומסורבל. כדי למצוע משהו צריך לבצע צלילת עומק.
אני הסתפקתי בשירות שלי (לוחם) בתיק 35-40 ליטר. בכיף נכנסים לבפנים, 2 זוגות מדים, לבנים לשבועיים, 2 מגבות ומטען לפלאפון וגם מצעים נכנסים בפנים.
יותר מזה לא צריך כלום. כל שאר הציוד נשאר בבסיס ואין טעם לסחוב אותו סתם כבד.
ואם סוגרים 21/28 תמיד יש כיור ו"דנה" כדי לרענן בגדים מלוכלכים, אמנם זה לא מגיע רך ומגוהץ כמו אצל אמא אבל אחרי 14 זה כבר לא כ"כ משנה.
הייתי לוקח תיק גב קטן של הבית ספר עם בקבוק מים ומטען מגבת קטנה כי אני מזיע כל שניהואוזניות חשוב מאד לנסיעה שקולטות גם רדיו כרית קטנה שמנפחים אבל הכי קטנה שהחלון זכוכית לא ידפוק לך בראש וספריי דוארדורנט שאם תזיע תשים וכך לא תסריח את האנשים מסביב
ושאר הדברים בתיק נסיעות כזה לא גדול במיוחד שאתה גם יכול להיות כמו תיק צד עם רצועה כזאת ארוכה לצד או שמחזיקים כזה ביד קיצר כזה שלוקחים למכון כושר חח
שמה תשים את שאר הדברים כולה מדי ב' חולצות תחתונים נעלי ספורט מגבת כלי רחצה
כזה בערך
http://www.vintt.com/Product.asp?productid=466
אפילו יותר קטן עם פחות תאים
וכל זה בגלל שפעם שנסעתי עם תיק של 75 ליטר תמיד הייתי מוריד כמה זקונות באוטובוס וברכבת שהייתי מסתובב
למדתי שבתיק הקטן לא תוריד אפחד ותתיק הגדול או שתשים למטה(באוטובוס) או שתקח ביד ברכבת ולא תוריד לאפחד כלום רק תתן להם מכות ברגליים וברכבת תוכל לישון עליו כי אין לו מליון חוטים ופלסטיקים שאחרי זה תקום כולך אדום עם פסים על הפנים
גם אם אתה חוזר עם נשק הביתה
אז עם תיק גדול זה מעצבן להעביר את הרצועה מעל התיק הענק זה תמיד נתקע כזה ולא נוח
הכי טוב תיק קטן בקלות הרצועה של הנשק יושבת עליו וביד תחזיק את התיק היותר גדול
וגם תזיע פחות כי תיק גדול עושה מלא זעה על הגב וכולך מת במיוחד עכשיו בחום הזה ואי ואי תיק קטן וקל עם בקבוק שתיה קר יהיה טוב וגם יהיה לך שמה נייר טואלס אם אתה תיהיה שנוזלי ולא תצרטך בכלל לגעת בתיק הענק הזה להתחיל להפוך אותו לחפש בו