|
|
בכללי לא הייתי לוקח מגדים לעבודות..בטח שלא עבודות ניהוליות...
אין להם שמץ של מושג בניהול או להניע עובדים לעשיה בטח שלא מוטיבציה
הצבא כל כך שונה באופן שבו הוא מתנהל מהחברות של האזרחות
הם עוד עלולים לאיים על העובדים שלהם בכלא או ריתוק
בחיי שראיתי פה ושם רבי סרנים כל כך מטומטמים..ועכשיו שאני עוד שומע שהם הולכים להיות מג"דים..
באמת שאין לי מושג אם לבכות או לצחוק..כנראה שלבכות תהיה אופציה יותר מתאימה
חחחחחחחחחחחח ומילואים זו הבדיחה הכי מצחיקה
נראה כאילו לצהל לא באמת איכפת ממערך המילואים שלו...באמת..נתקלתי במקרים שהצבא באמת זורק זין
נתן לי איזה מילואימניק דוגמא על זה שהוא נהג משאית ומרוויח את רוב המשכורת שלו מפרמיות..הצבא לא יודע פרמיות שממיות..אז נותנים לו את השכר הבסיסי..משהו כמו 6 אלף ש"ח..במקום 12 או 18..אני כבר לא זוכר..מה שבטוח שזה אבסורד
עוד דבר מעצבן בלהיות מילואימניק זה לבקר בצה"ל ולהבין בדיוק לאן הולכים המיסים שאתה משלם..(לביוב)
1. לא הייתי לוקח מגדים לעסק שלי בעיקר כי הם קצינים.. שזה אומר חארות של אנשים עם אף מורם רק כי הם עברו בה"ד 1(בה"ד 1 תמורת שלום)
קצינים שנועדו להיות ג'ובניקים הם רוב הפעמים הזבלים הכי גדולים שנבראו.. אין לי מושג מה עושים להם בדרך לקצונה אבל זה לא נורמאלי שמישהו שמפקד על משרד קישור של פלח"ץ עם 3 משקים יחשוב שהוא שווה משהו..
רק בצבא אפשר לראות באמת מה זה המושג "שיכרון כוח" ואפשר גם לראות אותו בכמויות
כמובן שיש כמה יוצאי דופן.. אבל במקרה הזה בגלל שהרוב כל כך ענק כדאי כבר לעשות הכללה
2. המיסים של ההורים שלי הולכים למשכורות של אנשים שאני לא אוהב ורב איתם מידיי יום.. בגלל זה אני כל כך רוצה שאבא שלי ישלח אימייל לבני גנץ בכותרת "אזרח מודאג" וישאל אותו למה שאבא שלי, אזרח טוב שמשלם מיסים צריך לממן את המשכורת של הרסר הנכה שכלית שלי..
מסכים...כמות אוכלי החינם בצהל פשוט עצובה
אחי גם לי עשו את זה ובסוף לא הלכתי לקורס שרצו לתת לי ...
בתכלס זה תלוי ביחידה שתיפול עליה .. אי אפשר לדעת בדיוק כמה יקראו לך.
אני השתחררתי לפני שנה וחצי וקראו לי לשבוע אחד.
בהצלחה.
סתם כדי לעדכן אתכם בתוצאות...
איימו עליי בכלא..וגם בפליטה לבסיס סגור בתור נקמה
ובסופו של דבר מה שקרה זה שהמפקד שלי היה צריך נהג
ביטל את הכלא וביטל את הקורס