|
|
אני בUPLOADING אני עוד מעט עם 14$.. והעלתי 5 קבצים ורק בקובץ אחד יש לי 1880 הורדות וממנו כל הכסף (כמעט)
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני משתמשת קצת בבאקסים- בערך 2....סתם כי משעמם לי חחח
אני גם משתמשת באתרי העלאות - UP ו DL
וגם בגוגל אדסנס עם הבלוג שלי
אההה וגם קליקבנק - אבל אני תקועה שם על 50 דולר
בקרוב אני יתחיל לפרסם גם מוצרים של אמאזון וקליקבנק ביוטוב
ועכשיו אני הולכת להשקיע בעיקר על קידום ביוטוב - זה זול ורווחי!
בעיקרון עוד לא התחלתי לקדם ביוטוב אבל יש לי 2 תוכניות בראש שאני יתחיל לעבוד עליהם ממחר....
אחת מהם זה לעשות כמה סרטונים על מוצר מאמאזון ולפרסם ולקדם אותו ביוטוב ולהשים לינק מפנה לאתר שלי שיפנה למוצר...
השנייה היא להוריד סרטונים מצחיקים ומעניינים מיוטוב ולעשות להם סוג של ספין כדי שיהיו יחודיים ולהעלות אותם מחדש ליוטוב
ולהשים בהם WATER MARK וקישור לבלוג/אתר חינמי שאני יבנה שיפנה ישר להצעה שתבקש מה"לקוחות" להכניס את הדואר שלהם או את המיקוד שלהם כדי לקבל מתנה חינמית כלשהי - מקבלים על כל "ליד" כזה בערך דולר אבל זה חינמי ואפשר לעשות מזה הרבה כסף אם מקדמים נכון ביוטוב....
וקליק בנק זה סוג של חברת שותפים שיש בה הרבה שותפים שמציעים לך לקדם את המוצר שלהם ( כל המוצרים שם הם דיגיטליים ) ובעבור כל מכירה של מוצר אתה מקבל בין 50-70 אחוז עמלה...ככה שזה יוצא מאוד משתלם!
אני משתמש באתרי באקס או ptc . אבל יש גם 2 משחקי דפדפן שאני מנסה לצבור בהם את הסכום שמאפשר למשוך כסף לפייפאל. וואי זה קשה...
אני חושב גם להתחיל קצת באתרי hype או ללמוד לאט לאט על השקעות כספים , אבל בינתיים אני מעדיף את הדרך האיטית והלא מסוכנת. ptc
כשרשמתי ptc התכוונתי aurora ptc שזה אתרי bux שנותנים בסביבות 0.0001$ ל 0.005$.
למשל , נאובאקס נחשב כרגע לאתר aurora ptc. גם donkeymails...
משחקי הדפדפן שהתכוונתי הם exodus3000.com ו dungeons-treasures.com שבהם משחקים וצוברים כסף של המשחק. לאחר כמות מסויימת אפשר להמיר אותה לכסף אמיתי ולמשוך לפייפאל.
כמובן , שהמשחקים האלה די מוגבלים בקשר למה ששחקן מתחיל יכול לבצע בהם במשך היום.
למשל ב exodus3000 שחקן מקבל 250 צעדים ליום שבהם הוא לא מספיק לעשות כל כך הרבה.
ב dungeons-treasures.com יש כמות מוגבלת למספר המבוכים שאפשר להסתובב בהם ליום.
עדיין לא הגעתי לסכום שקרוב למינימום פייאאוט...
כוסעמק השקעעתי עכשיו בהייפ 10 דולר בטוח אני אדפק כרגיל![]()
השקעתי בו עכשיו
https://centurionassets.com
איך הוא ניראה לך ?
כרגע אני לא משתמש בכלום די התעייפתי מכל העסק בעיקר שאני לא מצליח..