נכתב במקור על ידי ProVirus אני לא מבין מה אתה לחוץ אחרי יום אחד... פאקינג תחכה לפחות 3 ימים... גם ככה זה בקושי 0.01$ פשוט תחכה. גבר זה היה יום חמישי שלחתי להם הודעה והם התחילו לבלבל לי תמוח שהם משלמים רק על כל אדם נגיד אני מוריד 60 קבצים מאותו איש האיש מקבל רק תשלום אחד אבל איפה היו לי על אותו קובץ כל אחד מוריד אותו 3 פעמים זה הגיוני?
GShock
נכתב במקור על ידי 13lackArrow גבר זה היה יום חמישי שלחתי להם הודעה והם התחילו לבלבל לי תמוח שהם משלמים רק על כל אדם נגיד אני מוריד 60 קבצים מאותו איש האיש מקבל רק תשלום אחד אבל איפה היו לי על אותו קובץ כל אחד מוריד אותו 3 פעמים זה הגיוני? חחחח לא ידעת את זה? זה הרי ברור כל הורדה חייבת להיות מIP אחר או הורדה מאותו IP כל 24 שעות... קיצור הם צודקים
נכתב במקור על ידי ProVirus חחחח לא ידעת את זה? זה הרי ברור כל הורדה חייבת להיות מIP אחר או הורדה מאותו IP כל 24 שעות... קיצור הם צודקים אבל זה בכלל לא ניראה הגיוני.. הסטטיסטיקה היא שכל אדם הוריד את הקובץ הזה 3 פעמים( זה הקובץ היחיד שפעיל אצלי...)
כמו ש-Berlyne אמר.. זה לא כמה הורידו, אלה כמה נכנסו (=hits)
נכתב במקור על ידי Nucs כמו ש-Berlyne אמר.. זה לא כמה הורידו, אלה כמה נכנסו (=hits) אז איזה מעפן זה איך אני אמור לדעת כמה הורידו לי את הקובץ?
בSTATIC תרד למטה ויהיה כתוב לך את מספר הורדות לאותו יום
נכתב במקור על ידי SkyLord בSTATIC תרד למטה ויהיה כתוב לך את מספר הורדות לאותו יום את זה אני יודע איך אני יודע על רובץ מסוים כמה הורידו אותו אי אפשר?
אפשר כנס ל FileManger ובכל קובץ בצד ימין כתוב כמה הורדות בסך הכל הורידו ממנו
נכתב במקור על ידי SkyLord אפשר כנס ל FileManger ובכל קובץ בצד ימין כתוב כמה הורדות בסך הכל הורידו ממנו נכתב במקור על ידי Nucs כמו ש-Berlyne אמר.. זה לא כמה הורידו, אלה כמה נכנסו (=hits) אבל הוא אומר שזה כמה נכנסו לא כמה הורידו... אחד סותר את השני
חוקי הפורום