אוקיי, היום ניסיתי לחבר כרטיס מסך שעובד והמחשב שוב לא הגיב, אז... יש סיכוי שזאת בעיה חשמלית לפי תגובותיכם, אז תנו לי זמן עד שהבדוק מה הוכל לעשות!!!
תודה![]()
אוקיי, היום ניסיתי לחבר כרטיס מסך שעובד והמחשב שוב לא הגיב, אז... יש סיכוי שזאת בעיה חשמלית לפי תגובותיכם, אז תנו לי זמן עד שהבדוק מה הוכל לעשות!!!
תודה![]()
|
|
יש לי עוד ספק כוח של 500w בחדר, אבל אני חושב שכדאי שלא התעסק בזה עד שידע מה לעשות בדיוק
נערך לאחרונה על ידי royx182; 08-06-2011 בשעה 11:44.
ori תישמע, בהתחלה רציתי לחבר את המחשב הישן שלי והוא לא עבד, אז...פתחתי את האשכול בכדי לקבל עזרה וחוות דעת, בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך פנימי!, אז חיברתי כרטיס מסך שלא עובד רק בכדי להיות בטוח שלוח האם מזהה ויודע שיש לו בעיה, אז לקחתי מהמחשב שיש לי בבית כרטיס מסך שעובד ותקין וניסיתי על המחשב וזה שוב לא עבד!!!!
אז הבעיה שיש לי כנראה לא כשורה ללוח האם או לכרטיס המסך הפנימי!!!
וכנראה שתגובותיכם נכונות לגבי בעיית מתחים במחשב למרות שזה נשמע מאוד מוזר, המחשב פעל לפני כן ולאחר מכן לא נעשה בו שום שימוש!!!!!!![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הספק מוציא מספר מתחים לא אחד ברגע שאחד חסר אז יש בעיה המחשב יעבוד אבל חלק יוצא משם 3.3 ו 5 ו 12 וואלט אם אחד מהם חסר אז חלקים במחשב לא יעבדו.
הבעיה היא שזה לא בהכרח בעיית ספק כח לפעמים איזה מוליך מתנתק או הלחמה שנפתחת ואפילו לכלוך כמו פיח קורוזיה יכולים לגרום למתח נמוך לא לעבור.
לכן הצעתי קודם להוציא חיבורים ולהכניס במצב כמו שלך תעשה זאת שוב אך הפעם תשפריץ ספריי מגעים ואם אין לך WD40 גם טוב.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות