|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תגיד בכל הזמן הזה שהמסנג'ר לא עובד?
ניסית לאפס את הראוטר שלך?
לנתק אותו מהחשמל ולחבר מחדש
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תנסה לעלות למצב בטוח ולהפעיל אותו משם
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הצעתי לו כבר מצב בטוח ןהוא אמר שלא עבד
נסה את הכלי הזה הוא סורק את הרישום ואת כל מה שקשור לאינטרנט ומתקן אני ניסיתי אותו כבר על כמה משבים
תוכנה לתיקון חסימת אתרים.rar
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
אל תיגע במתקדם רק שתי קליקים אם אתה רואה בירוק NO PROBLEM FOUND תסגור אם יש תקלה משהו זה מתקן אוטומטי אז אתה אל תמחק כלום.
פשוט תן לתוכנה לעשות תעבודה.
רק תגיד לי אם הופיע לך בירוק NO PROBLEM FOUND
תנסה את SF IE RESTORE אם כי אני בספק אם זה יעזור לך כי יש לך אינטרנט אבל שווה לנסות
restore ie & internet connection
אם כל זה לא יעזור תרשום לי איזה מערכת הפעלה יש לך במדוייק ואני יעלה לך קובץ שמשחזר את כל שירותי מייקרוסופט לברירת מחדל. אולי משהו השתנה בהגדרות שירותים
בנוסף הייתי מציע לך ואפילו לפני הכל לנסות לעשות שחזור מערכת לאיזה שבוע אחורה מי יודע אולי זה יפתור לך תבעיה
התחל הפעלה תדביק את הפקודה הבאה יפתח לך קובץ תעתיק ותדביק את התוכן שלו לפה
notepad %systemroot%\system32\drivers\etc\hosts
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 08-06-2011 בשעה 06:53.
מ א ו ש ר
נסה את זה
http://windowslivehelp.com/solution....b-a02053e30a54