|
|
איך אני שונא ילדים שכל הזמן מדברים על פוליטיקה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
ראיתם מה היחס כלפיה בסרטון...תרבות של ברברים חשוכים.
מי שלא מאמין בקוראן ובאללה הוא כופר.
אני לא חושב שצריך להקים ארגון טרור יהודי, אבל אני כן בעד לעשות משהו, בקטע הזה יש הרבה דברים חשובים שאתם מוזמנים לקרוא:
http://www.nymei.org/palestine-david-and-golyat.html
קיבלנו את המדינה בגלל יכולות מדעיות?!?!? איזו יכולות טכנולוגיות היו לנו כבר ב-47?
ממליץ לך לקרוא את מגילת העצמאות, ולראות את הסיבות שבגללן קיבלנו מדינה, ואין קשר בין הסיבות האלה להשכלה בכלל.
אני זוכר שאתה אמרת שיש לתת שטחים לערבים, כדי שאחרי שהם יקבלו את המדינה נוכל להפציץ בהם בלי שמישהו יאמר לנו משהו?!?!
ועוד לי השתחרר בורג? אתה שם לב מה אתה אומר, לתת להם שטחים כדי שנפציץ בהם, אבל שחכת שכמה שלא נפציץ בהם אחרי שהשטחים ניתנו הם לעולם לא יחזרו אלינו שוב. אז מה השגת בזה? חיסלת כמה ערבים, ואיבדת כמה מהחיילים שלך? והכי גדול הפסת את השטחים שלך !
אתה נותן לערביה טרוריסטית במסווה של משכילה להשפיע על הדעה, והמחשבה שלך ! הם יודעים שיש להם פיגור, והם לא מטפלים בזה, אז כבר לא נקרא פיגור זה נקרא משהו אחר, שיותר גרוע.
היא כל כך צודקת ובכלל ב 4:35 עד 4:50
כשהממשלה חלשה אז קמים ארגונים פרטיים שמנסים לפתור את הבעיות לבד כמו לפני קום המדינה האצל והלחי היו מין ארגוני טרור כמובן שבשביל החופש ולא רצחו סתם ערבים אלה רק פושעים אבל בכל זאת זה ארגון שעושה מה שעולה בדעתו. לנו יש צבא חזק ומודיעין טוב מידי מכדי שמישהו יוכל להרים פה ארגון טרור.
נערך לאחרונה על ידי יהונתן; 06-06-2011 בשעה 18:35.
לא נוכל להראות את הפנים שלנו באו"ם נאבד את המדינה המנהיגים שלנו יהיו מבוקשים בארצות הברית
חרדים הם לא ארגון טרור ולא מתקרבים להיות.. יש כמה משוגעים אבל אלה זה כבר מהשנאה שיש להם כלפי אחרים ולא בגלל שום דת..
כמו שאני שונא ערבים , לא בגלל שהם ערבים בגלל היחס שיש להם כלפי יהודים ובגלל שהם בני זונות שמתפוצצים בכל מקום אפשרי וחיים כדי להרצוח..
ואם אתה חושב שהיהדות טיפשית, לפחות תתן לה את הכבוד, בהתחשב שאתה חי במדינה יהודית..
http://www.sos-israel.com/index.asp?pageID=41343
תראו את זה ותבינו למה אסור לעשות מה שהאו"ם דורש
אלף פעמים לא!
אנחנו לא צריכים להיות ארגון טרור יהודי אנחנו עם משל עצמנו לא ברברים!כמו החמאסניקים.
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
איזה שטויות,עלק ארגון טרור יהודי.
אי אפשר לפתוח אירגון כזה![]()