|
|
אז מי ברא את אלוהים?
פשוט בושה שאתה מסתכל על הצד השני תמיד כלא צודק והמפגר.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אבולוציה איננה אמונה, אלא תאוריה מדעית מוכחת.
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 18-06-2011 בשעה 12:38.
חוץ מיזה מה זה השטויות האלה אני אתאיסט ואני לא מתבסס על האבולוציה או כל דבר אחר כדי לסתור את הדת..
האמת שאין לי צורך לסתור את הדת כי גם אין שום ראיה או משהו שיגרום לי להאמין בקיומה.
מה נשמע לך יותר הגיוני. שיש אלוקים שהוא עליון ושולט בכול והוא יצר את כל מה שאתה רואה ורק יכול לדמיין ולכן כמובן אין צורך לשאול מי יצר אותו כי הקיום שלו לא רלוונטי למושגים שלנו ולשאלות של "מאיפה זה בא?", או שאתה מעדיף לומר שהיה איזשהוא חלקיקון קטון שממנו התחיל הכל ועליו אתה לא שואל מאיפה הוא הגיע כי אין לזה תשובה לפי הגישה הזאת.
תאוריה מוכחת?
באבולוציה יש מספר השערות שעליהן היא מתבססת ולכן גם היא אינה אלא השערה.
בברכה,
צודק,
יותר הגיוני להאמין באל כל יכול מאשר מדע לא מושלם.
אבל כפי שאתה יודע, אין דבר כזה אמת מוחלטת,
גם אם אלוהים קיים הוא לא יכול להיות כל-יכול.
אבולוציה היא תאוריה מדעית מוכחת,
היא נכונה במשך יותר מ-200 שנה והיא תמשיך להיות נכונה.
ולא אתה ולא הרב שלך יכולים לשנות את זה, לא משנה כמה תתפללו.
One Shot - One Kill
יותר הגיוני לאור הגישה שלך ושל האבולוציה שהכל היה צריך להתחיל ממשהו - לכן הגיוני יותר לומר שהקב"ה לא התחיל מכלום מאשר שהאבולוציה התחילה ממשהו מאוד קטן שעליו לא שואלים.
אנחנו לא יכולים להגדיר אלוקות. זה לא מתפקידנו. עצם הקונספט של אלוקים לא מאפשר לבני האדם לדון בהגדרתו.
למה אתה ממשיך לומר "אם אלוקים קיים". סימן שאין לך ביטחון באי קיומו.
מתוך מאמרו של ד"ר מרדכי הלפרין:
תיאוריית קדמות העולם ספגה מכות רבות במאה האחרונה. עדויות מדעיות רבות מדגימות התרחקות מהירה של הגלקסיות והתפשטות פיזית של כל החומר ביקום החוצה מנקודת המרכז שלו. עדויות אלו מצביעות על נקודה קדומה במרחב הזמן, בה כל החומר ביקום היה מרוכז בנקודה אחת, ממנה החלה התפשטותו בחלל. עדויות אלו ואחרות הביאו את הפיזיקאים להניח את קיומו של המפץ הגדול - פרץ אנרגיה אדיר בעבר הרחוק, במועד בו החל היקום להתפתח ולהתפשט בחלל מתוך נקודה זעירה במרחב רב הממדים שלו.
ראה תגובה לעיל.
בברכה,
שמתי לב בכלל שיש מחלות שכשאין להם, גורם שהוא חיידק, או זיהום כלשהו בכלל למדע קשה להתעמת איתו ולמצוא לו תרופה.
כשמדובר במשהו שקשור לנפש, במשהו שהוא לא גורם פיזי, למדע אין תשובות לכך.
והנה הרפואה הסינית שלא מתסמכת כלל על המדע, מתגברת על אותן מחלות שהמדע כל כך מתקשה איתן ומיואש כנגדם.
אז להגיד שהמדע הוא 100 אחוז נכון, זה בולשיט ושטויות.
קודם כל מספר דברים.
1. אילו לחשוב בהיגיון ולא באשליה נחשבת בשבילך פשע, אז אני מאחל לך שתזכה לחיים ארוכים וטובים.
2. אף אחד לא טען שכדור הארץ נוצר מהמפץ הגדול ואין בעולם שום מדען שאמר את הדברים המגוכחים הללו..
כולם למעשה מדברים פחות או יותר על אותו דבר, כדור הארץ נוצר מאבק וגז שנשאר אחרי היווצרותו של השמש.Scientists have been able to reconstruct detailed information about the planet's
past. The earliest dated Solar System material was formed 4.5672 ± 0.0006
billion years ago,[27] and by 4.54 billion years ago (within an uncertainty of
1%)[22] the Earth and the other planets in the Solar System had formed out of
the solar nebula—a disk-shaped mass of dust and gas left over from the formation
of the Sun. This assembly of the Earth through accretion was thus largely
completed within 10–20 million years.[28] Initially molten, the outer layer of
the planet Earth cooled to form a solid crust when water began accumulating in
the atmosphere. The Moon formed shortly thereafter, 4.53 billion years
ago.[29]
אז איך אמרתם שם...העולם קיים 5700 שנה לא?
המשך שבוע נעים.
אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!