אני מאמין שצריך פתור את הבעיה מהשורש ולא לכסות אותה..
משמע אתה צריך לעשות קצת עבודה פנימית
אם אתה מסתפק בלדקלם משפטים כמו רובוט ... בכיף :]
אני מאמין שצריך פתור את הבעיה מהשורש ולא לכסות אותה..
משמע אתה צריך לעשות קצת עבודה פנימית
אם אתה מסתפק בלדקלם משפטים כמו רובוט ... בכיף :]
|
|
זה לא קשור למה שאמרתי
אבל עזוב את הויכוח
זה באמת סתם לוקח דקות מהחיים.
בערך
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2011 בשעה 22:13.
בכל אופן, אם אתה מתרגש מכל שטות של החברים שלך או של הסובבים אותך, אתה חייב לעבוד על הביטחון וההערכה העצמית שלך.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
יופי
מה זה נכון
לאהוב את מה שאתה לובש ולשים זין על דעה של אחרים זה דבר ראשון.
ואז יבוא לך התשובות:]
קודם כל - להאמין שאתה מסוגל לזה. זה הבסיס.
אם אתה לוקח את הכל כמובן מאליו, ורק רוצה לסמן V על זה ש"ניסית", אתה לא באמת מנסה להתקדם.
אבל מה שבעצם אתה שואל כל הזמן זה כמו ילד קטן ששואל "למה?" על כל תשובה שעונים לו. אתה לא יכול לשאול "איך?" אבל לא באמת לנסות להשיג את המטרה שלך. כל הקטע פה זה ההתפתחות העצמית שלך. לפי הגישה שלך אני מבין שכבר התיאשת, יאוש, לדעתי, זה ללוזרים. אם אתה רוצה להיות ווינר אתה צריך להמשיך ולנסות עד שאתה מצליח, לגייס באמת את כל הכח רצון שלך למען המטרה הזאת, שוב, לא לסמן V על זה ש"ניסית".
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
פששש...
לדעתי זה דבר אינדיבידואלי לכל בנאדם, אישית ביום רע אפשר להפעיל שירים שנותנים לך מוטיבציה, להסתכל סרטונים,
לצאת החוצה לראות בחורה יפה עם איזה גבר להבין שהיא יכולה להיות איתך, אבל רק אם תוכל לישבור את הקירות של עצמך ולפעול.
שיטות מוכחות זה לשרוף סטים בכווונה, לגשת עם משהו שטותי משהו שמהר מאד מגיעים לשיא שלא ואז חותכים, בסופו של דבר
ראית ששרפת סטים, וזה הכי גרוע, אז מעכשיו והלאה כל דבר זה רק יהיה שיפור וכבר אתה נכנסת לדרייב והפחד גישה הרבה יותר חלש.
איזה מגניב.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2011 בשעה 22:14.