ישראל על תביא לו עדיין שום דבר
|
|
לא הבטחתי כלום!!!
אתה שאלתה כמה זה עמלה... אז אמרתי לך מה שאתה רשמתה כי סמכתי עלייך!!!
אתה רשמתה ראשון 6 סנט... אז חשבתי זה 6 סנט... בחיים לא שלחו לי כסף בPP אני לא צריך לנחש..
קיצר זה טעות שלך וזהו! אתה אישרת שהעמלה עלייך בעיה שלך, זה כאילו שאני יקנה משהו בכרטיס אשראי ואז שהם יחייבו אותי אני יגיד להם מזה איזה יקר זה.. בעיה שלי אני אשרתי את הקנייה אז זה בעיה שלי ולא שלהם שלא בררתי כמה זה וננתי נחוש שזה עולה 20 שקל בסוף זה עולה 200...
ישראל אני מקווה שתבין אותי ותצדיק אותי.
טומי בדקתי, וראיתי שאמרת לו שהוא יקבל 94 סנט.
על מנת שתוכל לקבל את הנקודות שלך, תשלח לו עוד 30סנט+ עמלה עליך (כדי שהסכום אצל הקונה יגיע ל94 סנט בסופו של דבר)
על מנת שיגיע לקונה 30 סנט, אתה צריך לשלוח 0.62$ (32 סנט, נלקחים כעמלה לפייפל)
אני רשמתי לו את זה מכיוון שהוא אמר לי שהעמלה ככה אז סמכתי על מה שהוא אמר ולא הייתי צריך לנחש שהוא סתם אומר...
חשבתי שהוא רוצה שאני יזכיר לו כמה עמלה הוא רשם ורשמי לו כמה זה יוצא אחרי העמלה שהוא בעצמו רשם!!!
הוא רשם ואני חשבתי את זה....
באמת שאני לא יודע כמה זה עמלה, אתה יכול להסתכל בהסטוריה שבחיים לא קניתי דולרים, אני לא מתעסק בזה ואין לי שום מושג בזה, הPP של חבר שלי, אני מבקש שתשקול את זה שוב מכיוון שאני באמת חושב שאני צודק.
איפה הוא אמר לך כמה העמלה?
אני אמרתי שזה אולי 94 אחר כך אני שאלתי אותך ואמרתה לי שאני צודק !!!
כיאילו אמרתי 6 סנט זה ביטוי בתך שזה ממש קצת לא ידעתי שזה 6 סנט אחר שכך שאלתי אותך ואתה אמרתה שאני צודק עז אמרתי סבבה דור בבקשה תסיים את זה אני שלחתי לישראל את הנק שלי תגיד לו שישלח לטום ושטום ישלח לי עוד 62 סנט