קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר-חברה]חוק חדש אותה מדינה מטומטמת
    על ידי shmuel555 בפורום מאמרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 11-08-2010, 04:49
  2. מדינה מטומטמת
    על ידי Guy בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 11-12-2009, 13:09
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-10-2009, 16:09
  4. איזה מדינה מטומטמת
    על ידי AbutbuLL בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 14:12
  5. אולמרט הורה: פינוי מאחזים "מהקל אל הכבד"[נלקח מ-YNET]
    על ידי AmIr4EvEr בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-05-2007, 09:49
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

מאסר לחיילי גולני שמחו על פינוי מאחזים - מדינה מטומטמת!! - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    50

צריכים להבין שכל עוד הם לובשים מדים אסור להם להביע דעה פוליטית.
    כל משחקי המחשב החדשים ביותר ! מתעדכן כל יום !
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=759227

נותן מדריך ל Remote Upload בחינם ממגוון שרתים תמורת הרשמה תחתיי לשרת Uploading.com
    מעוניין ? שלח הודעה פרטית מיד !

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    הייתי אומר לך בדיוק מה אני חושב עליך אני לא רוצה שיתבעו אותי על הסתה לרצח.
    צבא שיוצא נגד העם שלו זה צבא זה?

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    צבא שיוצא נגד העם שלו זה צבא זה?
    ״צבא שיוצא נגד העם שלו״??!! כאילו יורים בך ברחובות יאוכל חינם!! תסתכל סביב על השכנים שלך בכל מקום טווחים באנשים ברחובות בגלל שהם מעזים להרים תאף ואתה יושב במדינה שמאפשרת לך לנבל את הפה על הגוף שבזכותו אתה חי ויכול להסתובב בארץ ובעולם כיהודי בלי שיתעללו בך וירצחו אותך בכל פינת רחוב.

מתי עשית משהו למען המדינה הזאת שאתה מרשה לעצמך להעביר ביקןרת על צה״ל יא חתיכת ילדון פישר.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

״צבא שיוצא נגד העם שלו״??!! כאילו יורים בך ברחובות יאוכל חינם!! תסתכל סביב על השכנים שלך בכל מקום טווחים באנשים ברחובות בגלל שהם מעזים להרים תאף ואתה יושב במדינה שמאפשרת לך לנבל את הפה על הגוף שבזכותו אתה חי ויכול להסתובב בארץ ובעולם כיהודי בלי שיתעללו בך וירצחו אותך בכל פינת רחוב.

מתי עשית משהו למען המדינה הזאת שאתה מרשה לעצמך להעביר ביקןרת על צה״ל יא חתיכת ילדון פישר.
    למה הצבא צריך לאסור את החיילים שמתנגדם לפנות את הישוביים שהם חלק מהמדינה שלנו? אני מבין שלצבא יש פקודות מהממשלה, אבל הצבא צריך להתחשב במצפון של החיילים שלו ולתת להם להביע את הדעה של עצמם, זה נראה לך מוסרי לעצור חייל בגלל שהמצפון שלו לפי דעת הממשלה היא לא נכונה?

וואלה אתה יודע מה, כמו החיילים האלה גם המפקדים היו צריכים להצטרף אליהם ולמחות נגד פינוי ההתנחלויות, כי אם זה יימשך ככה לא תהיה בכלל מדינה.

אני לא אשם של"שכנים" שלי יש מדינות דת, שהופכות אותן לדקטטוריות ולא נותנות להן להביע את דעתם של תושביהם.

ת'אמת לא עשיתי הרבה בשביל המדינה אבל זה לא אמור למנוע ממני להעביר ביקורת !

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"

.The Notorious B.I.G

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

למה הצבא צריך לאסור את החיילים שמתנגדם לפנות את הישוביים שהם חלק מהמדינה שלנו? אני מבין שלצבא יש פקודות מהממשלה, אבל הצבא צריך להתחשב במצפון של החיילים שלו ולתת להם להביע את הדעה של עצמם, זה נראה לך מוסרי לעצור חייל בגלל שהמצפון שלו לפי דעת הממשלה היא לא נכונה?

וואלה אתה יודע מה, כמו החיילים האלה גם המפקדים היו צריכים להצטרף אליהם ולמחות נגד פינוי ההתנחלויות, כי אם זה יימשך ככה לא תהיה בכלל מדינה.

אני לא אשם של"שכנים" שלי יש מדינות דת, שהופכות אותן לדקטטוריות ולא נותנות להן להביע את דעתם של תושביהם.

ת'אמת לא עשיתי הרבה בשביל המדינה אבל זה לא אמור למנוע ממני להעביר ביקורת !
    הדעה האישית שלך מונעת ממך לראות את כל התמונה אז אתאר לך מצב הפוך.

פלוגה של גבעתי נמצאת בעזה יש בה 4 חיילים שמלאניים שפתאום מחליטים שהערבי החמוד על הגג של הבניין בטח משתמש באלימות כי אין לו מה לאכול והוא מסכן אז במקום לפתוח באש הם הולכים אליו הוא יורה את הטיל וכל הפלוגה נפגעת. אתה מבין מה יכול לקרות אם כל חייל יתחיל לתת לאידאולוגיה והמצפון שלו להשפיע על ההחלטות שלו או על ביצוע המשימה שהוא נשלח אליה?

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

הדעה האישית שלך מונעת ממך לראות את כל התמונה אז אתאר לך מצב הפוך.

פלוגה של גבעתי נמצאת בעזה יש בה 4 חיילים שמלאניים שפתאום מחליטים שהערבי החמוד על הגג של הבניין בטח משתמש באלימות כי אין לו מה לאכול והוא מסכן אז במקום לפתוח באש הם הולכים אליו הוא יורה את הטיל וכל הפלוגה נפגעת. אתה מבין מה יכול לקרות אם כל חייל יתחיל לתת לאידאולוגיה והמצפון שלו להשפיע על ההחלטות שלו או על ביצוע המשימה שהוא נשלח אליה?
    שמע אני רק אומר שחייל שהוא דתי, או חילוני שחונך על ערכים של שמירת הארץ, ולפי ראות עיניו, פינוי של אנשים שהם אנשי ישראל מאדמות שהם חלק מישראל היא מעיין פשע בעיניו, הצבא צריך לשחרר אותו מזה. תסכים איתי שלא כל אחד יכול להוציא בכוח אנשים שהם חלק מהלאום שלך.
    לדעתי אדם צריך וחייב לסרב לפקודה הנוגדת את מצפונו קודם כל בגלל שהוא לא מסוגל ברמה האישית לבצע פשע בחסות החוק.

אתה מציג קטע, של חיילים שהם נמצאים במקום עוין להם, ובמצב כזה גם אחד שהוא לטובת הערבים צריך להבין שחייו לפני הכל, ובמקום כזה חייו בסכנה, ואני בטוח שמצפון של אדם שמאלני מספיק בשביל להסיק שבמצב כזה לא יוצאים להתיידד עם הערבי שלפניך שיכול להיות מן הסתם מחבל, ואם הם הלכו יש לי רק מילה אחת לאמר "טיפשים".

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

יש שמאלניים שרואים בהרג של ערבים פשע שנוגד את מצפונם, ברגע שחייל יכול להביע שיקול דעת זה יהיה לשני הצדדים ואני לא מוכן שיהיה לידי במחלקה בנאדם שאם יסתער עלינו מחבל יחשוב פעמיים לפני שהוא יורה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

הבעיה במידה שלנו שרק לשמאלנים מותר להביע דעה.
    תראה איך תובעים חיילים על כל נגיע במחבל.

תראה לי מקרה אחד באמריקה שמישהו בכלל חשב לתבוע חייל על הרג מחבל בבגדד או בכל מלחמה אחרת.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

[QUOTE=Shlomi062;6879511]הבעיה במידה שלנו שרק לשמאלנים מותר להביע דעה.

תראה לי מקרה אחד באמריקה שמישהו בכלל חשב לתבוע חייל על הרג מחבל בבגדד או בכל מלחמה אחרת.[/QUOTE

זה אזרחים על תהייה ליצן בעיקרון אני שותף לדעה הפוליטית שלך אבל אזרחים יכולים להביע דעה בפומבי חייל לא תחשוב על מה יקר. לחייל. אומלל שהחבר שלו מתייפיף יפה נפש שלא יסכים לירות במחבלים.

ואם אתה כבר משווה לאמריקה תראה לי חייל אמריקאי אחד שיצא בפומבי נגד פעולה של צבא ארצות הברית
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 25-06-2011 בשעה 22:50.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

[QUOTE=Maccabi FaNatic;6879538]
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפיה בהודעה

תראה לי מקרה אחד באמריקה שמישהו בכלל חשב לתבוע חייל על הרג מחבל בבגדד או בכל מלחמה אחרת.[/QUOTE

זה אזרחים על תהייה ליצן בעיקרון אני שותף לדעה הפוליטית שלך אבל אזרחים יכולים להביע דעה בפומבי חייל לא תחשוב על מה יקר. לחייל. אומלל שהחבר שלו מתייפיף יפה נפש שלא יסכים לירות במחבלים.

ואם אתה כבר משווה לאמריקה תראה לי חייל אמריקאי אחד שיצא בפומבי נגד פעולה של צבא ארצות הברית
    לחיילי אמריקה אין על מה לצאת נגד הממשל שלהם, כי כל ההחלטות שלהם היא יותר בעד החיילים.

תראה את הסרט "חיילים אמריקאנים" שמבוסס על סיפור אמיתי, וקבוצת חיילים שנתקעים באמצע עיראק ונלחמים על חייהם, לוקחים אסירים עיראקים לכלא בעיראק השייך לצבא ארצות הברית, וכשהם הם רואים את ההתעלות של החיילים האמריקאנים באסירים הם יוצאים נגד החיילים ומשחררים את האסירים, אז יש מקרים כאלו, ולמרות שזוהי "פקודה בלתי חוקית בעליל" מבחינת החיילים המתעללים הם לא נענשים על כך על ידי הממשל, או המפקדים הגבוהים בצבא !

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

מצחיק שעלה פה המונח "התנחלות חוקית".
    אתם כותבים פה כמות כל כך גדולה של שטויות שקשה לי לתאר.
    כל עוד הפקודה שניתנה לחייל היא חוקית, הוא חייב לבצע אותה או שיעמוד לדין. ובמקרים האלה העונש תמיד יהיה כלא כי הסירוב במצב הזה הוא עבירה חמורה מאוד, ע"פ הצבא.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפיה בהודעה

תראה לי מקרה אחד באמריקה שמישהו בכלל חשב לתבוע חייל על הרג מחבל בבגדד או בכל מלחמה אחרת.
    ואתה מפגר
    נערך לאחרונה על ידי AND; 25-06-2011 בשעה 23:02.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

[QUOTE=ShmuelAvera;6879550]

לחיילי אמריקה אין על מה לצאת נגד הממשל שלהם, כי כל ההחלטות שלהם היא יותר בעד החיילים.

תראה את הסרט "חיילים אמריקאנים" שמבוסס על סיפור אמיתי, וקבוצת חיילים שנתקעים באמצע עיראק ונלחמים על חייהם, לוקחים אסירים עיראקים לכלא בעיראק השייך לצבא ארצות הברית, וכשהם הם רואים את ההתעלות של החיילים האמריקאנים באסירים הם יוצאים נגד החיילים ומשחררים את האסירים, אז יש מקרים כאלו, ולמרות שזוהי "פקודה בלתי חוקית בעליל" מבחינת החיילים המתעללים הם לא נענשים על כך על ידי הממשל, או המפקדים הגבוהים בצבא !
    לחיילים אמריקאים יש על מה לצאת על הצבא שלהם, 70% מהאולוסיה חושבים שהכניסה לעיראק הייתה טעות מן הסתם גם יש חיילים שחושבים ככה אבל הם לא מפגינים ומפוצצים טקסים.

ולא הבנתי, אתה אומר שזה טוב שהחיילים המתעללים לא נשפטו? מה אתה פסיכופת? אם אלו היו יהודים היית אומר לרצוח את המתעללים כמו את אייכמן אז אל תהיה צבוע.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

[QUOTE=Maccabi FaNatic;6879573]

לחיילים אמריקאים יש על מה לצאת על הצבא שלהם, 70% מהאולוסיה חושבים שהכניסה לעיראק הייתה טעות מן הסתם גם יש חיילים שחושבים ככה אבל הם לא מפגינים ומפוצצים טקסים.

ולא הבנתי, אתה אומר שזה טוב שהחיילים המתעללים לא נשפטו? מה אתה פסיכופת? אם אלו היו יהודים היית אומר לרצוח את המתעללים כמו את אייכמן אז אל תהיה צבוע.
    בהתחלה בפלישה לעיראק הייתה תמיכה כמעט מלאה מצד התושבים בגלל תקרית של מגדל התאומים בספטמבר 2002, ההתנגדות באה יותר מאוחר.

לא אמרתי שזה טוב שהחיילים המתעללים לא נשפטו, אבל הצבא עומד מאחורי מעשיו של חייליו ומגבה אותו לעומת צה"ל שמעניש חיילים כי כפתו אותו לעץ, ואילו חיילים אמריקאים שהתעללו בערבים לא נשפטו, צבא אמיתי זה צבא שעומד מאחורי חייליו, כי הרי בכל מקרה הצבא שלח את החיילים להילחם, אז גם שהם יוצאים להילחם ומקריבים את עצמם בשביל הצבא והמדינה, בסוף הצבא והמדינה גומלים להם במאסר, ומשפט שהורס כמעט את כל חייהם.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

[QUOTE=ShmuelAvera;6879661]

בהתחלה בפלישה לעיראק הייתה תמיכה כמעט מלאה מצד התושבים בגלל תקרית של מגדל התאומים בספטמבר 2002, ההתנגדות באה יותר מאוחר.

לא אמרתי שזה טוב שהחיילים המתעללים לא נשפטו, אבל הצבא עומד מאחורי מעשיו של חייליו ומגבה אותו לעומת צה"ל שמעניש חיילים כי כפתו אותו לעץ, ואילו חיילים אמריקאים שהתעללו בערבים לא נשפטו, צבא אמיתי זה צבא שעומד מאחורי חייליו, כי הרי בכל מקרה הצבא שלח את החיילים להילחם, אז גם שהם יוצאים להילחם ומקריבים את עצמם בשביל הצבא והמדינה, בסוף הצבא והמדינה גומלים להם במאסר, ומשפט שהורס כמעט את כל חייהם.

הצבא צריך לעמוד מאחורי חיילים שעשו שטויות והתעללו בערבי מנוול שאחר כך בא לבכות לבצלם על חשבון האינטרס הלאומי ודעת הקהל העולמית על מדינת ישראל?! בגלל חייל אחד שעשה שטות?! להקריב שנים של נסיונות הסברה?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

ציטוט נכתב במקור על ידי AND צפיה בהודעה
    ואתה מפגר
    אם אתה אומר..

[QUOTE=ShmuelAvera;6879550]

אמריקה רק דוגמא.
    כאן בארץ רוצים לרצות את כל העולם ואשתו, ולכן על כל תזוזה של פרפר עושים וועדת חקירה.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,704 | הודעות: 8,151,286 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect