|
|
יזכור זאת ממש לא תפילה זה קטע ספרותי כמו כל קטע אחר!
אין לזה שום מעמד דתי הקטע הזה הוא חילוני לגמרי!
אל תיקח את זה ותהפוך את זה למשהו שזזה לא כדי להצדיק את הכפיה המטופשת הזאת!
ואני ממש לא מיעוט אני בין היחידים שיעמדו מולך ויגידו את האמת בפנים אתה לא תאמין כמה אנשים אטיאיסטים יש, הרבה יותר ממה שאתה יכול בכלל לעלות על הדמיון..
תכנס לעצומה תראה איך מיום ליום היא תופחת המיעוט הוא אתם ויש לזה סיבה..
אתם מרגישים גדולים כי את הרעש הגדול אתם עושים..
לכן בבקשה ממך קח את הדת שלך ותישאר בעמדה שלך אל תגלוש לי לחיים הפרטיים ואל תהפוך את הזיכרון שלי לדתי! במיוחד לא הזיכרון של האהובים שלי שנפלו בקרב על המדינה הזאת בעוד שישבו להם עובדי תורה ועשו כלום!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 25-06-2011 בשעה 22:48.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
דבר ראשון אם שחכת אני אתאיסט.... דבר שני תקן אותי אם אני טועה (ויכול להיות שאני טועה) אין דבר כזה יזכור במדינות אחרות
לא קיים הדבר הזה נכון? ויזכור מקורו תפילה ביום כיפור על קרובים מתים וגם יזכור על חללי צהל זאת היא תפילה ואין כאן מקום לוויכוח להזכיר בתפילה את אלוהים שאליו היא מיועדת או לא.
האמת עד שאמרת שאתה אתיאיסט לא ידעתי את זה ולא הייתי מנחש אם לומר לך את האמת /=
בכל מקרה יזכור באדיבות ויקיפדיה:
- בטקסי זיכרון לחללי מערכות ישראל, בפרט אלה שנערכים ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, מושמע קטע "יזכור" מיוחד. הנוסח המיוחד של "יזכור" לזכר הנופלים נכתב לראשונה לאחר קרב תל חי על ידי ברל כצנלסון. במלחמת העצמאות נכתב ברוח זו טקסט אשר שימש לזכר חללי המלחמה, ולאחר מכן שונה כדי שיתייחס לכל הנופלים במערכות ישראל.
- ביום הזיכרון לשואה ולגבורה נאמרת תפילת "יזכור" לזכר קורבנות השואה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זו כבר בעייתך האישית, לא אתה ולא אלמוני אחר יכולים לדרוש לקבל נוסח מסוים, כמו שבא לכם, אבל אפשר להבין שמי שאינו מאמין באלוהים הרי שה"יזכור" הזה לא אומר לו כלום אם יהיה שם רק את אלוהים,
מצד שני ישנם גם רבים שאם אלוהים לא יהיה בתמונה הדבר לא יהיה משמעותי כלל מבחינתם, לכן, הפשרה המתבקשת היא להכניס את שניהם לתמונה - "יזכור אלוהים וישראל" נשמע מעולה
ושוב, אני יודע שאתה לא אוהב את זה, אבל אתה לא יכול לקבל נוסח שיתאים דווקא לך ולאחרים לא...
אפרופו "יזכור ישראל", סתם שאלה - למה קוראים לנו ישראל?
על הדרך שאלה נוספת - היכן כל אותם הקדושים שנהרגו על קדושת הארץ, נשרפו והושלכו לים?
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
זה תפילה! זה לא קטע קריאה!
אפשר לקבוע מליון קטעי קריאה שיתחילו ב"יזכור עם ישראל", אבל זה תפילה לקב"ה אז למה שיאמר "יזכור עם ישראל"?!
חוץ מזה , לכל האתאיסטים,באמת אין לכם זכות לבקש שה' יזכור אתכם אחרי שכל החיים שכחתם אותו...
חתימתך נערכה,אנא קרא חוקי חתימות.
הנהלת אטרף.
מה אתם נכנסים לתיסבוכים עכשיו?
לא צריך להכניס את זה כנוסח אחיד לכולם, פשוט צריך ליצור כמה נוסחים שונים, ולתייג לאדם המתאים את הנוסח המתאים לו !
בכל זאת מדינה חופשית, דמוקרטית, ובעלת חופש בחירה, וחופש מדת לכל האתיאסטים למינהם!
זה קטע ספרותי, לא תפילה לאלוהים:
- בטקסי זיכרון לחללי מערכות ישראל, בפרט אלה שנערכים ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, מושמע קטע "יזכור" מיוחד. הנוסח המיוחד של "יזכור" לזכר הנופלים נכתב לראשונה לאחר קרב תל חי על ידי ברל כצנלסון. במלחמת העצמאות נכתב ברוח זו טקסט אשר שימש לזכר חללי המלחמה, ולאחר מכן שונה כדי שיתייחס לכל הנופלים במערכות ישראל.
- ביום הזיכרון לשואה ולגבורה נאמרת תפילת "יזכור" לזכר קורבנות השואה
ישראל, ממך ציפיתי ליותר.
מזה בעיה שלי? במשך 63 שנה ככה זה היה ואף רב לא קם ורצה לשנות את זה.
ועכשיו כשמשנים את זה אתם מתעוררים פתאום אכפת לכם?
ממש לא אכפת לי, שאתם פתאום קופצים ושאכפת לכם - אולי סוף סוף תוציאו אתה ראש מהת"ך ותסתכלו הצידה זה סבבה.
אבל לבוא ולהכריח אותי ואת המתים להאמין באלוהים? לא.. זה כבר לא יעבור על סדר היום.
זה קטע ספרותי ולא תפילה!
בעיה שלי? ככה אתם באים אלי ואומרים לי בעיה שלי?
אתם לקחתם קטע ספרותי ושיניתם אותו לתפילה? זה רק מראה בורות!
ואם אתם לוקחים את הכבוד של המתים, אפילו אלוהים לא יזכור אתכם.
ביזיון לפורום באינטרנט במדינת ישראל מדינה שיש בה חופש דת וחופש מדת
שככה מגיבים לי.
לכו כולכם תאמינו באלוהים שלכם ותמשיכו לבזות את המדינה הזאת,
אני יותר לא מגיב בפורום הזה.
ביזיון!
One Shot - One Kill
סלח לי אופיר, אבל התגובה שלך כולה סתימת פיות,
החל מישראל שלא עומד בצפיותך וכלה "בזיון במדינה שיש בה חופש.... שככה מגיבים לי". אתה מבין את האבסורד?
שאלתי שאלות שמעמידות באור אחר את הדיון, ובמקום להגיב עליהם ולפתח את הנושא לדיון בריא,
בחרת להצהיר שלא תגיב בפורום הזה יותר.
יודע מה? לא מאמין לך.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
צה"ל בהגדרתו הוא צבא דתי.
לדעתי, למרות שזה לא אמור להיות ככה, זאת המערכת הצבאית וצריך לקבל את ההחלטות שלה בלית ברירה.
כשאני אמות, לא משנה לי אם חברים מאמינים שלי יקשרו אותי לדת או לא, סה"כ זה יותר עוזר להם מאשר לי.
יש עוד הרבה דוגמאות לנושא, כמו מוסד נישואים אחד בארץ - דתי, כשמתאזרחים בארה"ב - נשבעים להיות תחת אלוהים.
זאת לא ממש פגיעה בדמוקרטיה אבל זה מין איזור אפור שאתאיסטים לא צריכים להכנס אליו, קראו כאן לפירוט.