נכתב במקור על ידי toorbo מזל טובב WTF בשיר מ דקה 1:03 עד 1:10 מה הוא אומר שם? ילדים מזדיינים? לא מזדיינים ,מזדקנים. אפילו שזה אותו דבר. (אשמח לציטוט לחתימה)
נערך לאחרונה על ידי SheketMan; 29-06-2011 בשעה 12:59.
נכתב במקור על ידי SheketMan לא מזדיינים ,מזדקנים. אפילו שזה אותו דבר. (אשמח לציטוט לחתימה) לא יצא טוב נ.ב תלחץ לי בחתימה
שיהיה לך במזל'ט עד 120! הרבה אושר, יושר, כושר, עושר והכי חשוב בריאות והצלחה!
מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר! אוהב אותכם פורום אטרף!
מזל טוב,עד 120
מזל טוב!
מזל טוב גבר עכשיו תתחיל לחשוב על פנסיה כמו כולם >< חחחחחחחחחחחח באמת 1:03 FAIL של ממש XD
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
מזל טוב
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
חחחחחחחח שניקס כתבתה את זה ביוטיוב אה? עדו מעט אני יכנס למשתמש שלי יעשה לך לייק
(:
נכתב במקור על ידי toorbo מזל טובב WTF בשיר מ דקה 1:03 עד 1:10 מה הוא אומר שם? ילדים מזדיינים? לההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולנושא: מזל טוב אחשלי ! בר מצווה אהה
נכתב במקור על ידי toorbo מזל טובב WTF בשיר מ דקה 1:03 עד 1:10 מה הוא אומר שם? ילדים מזדיינים? ווווווווווווווווווווואי הרגת אותי ישרוט חחחחח באמת זה נשמע ילדים מזדיינים אבל זה ילדים מזדקנים חחחחחחחחחחחחח ו13 זה לא קצת קטן?? חחחחחחחחחחח סתם נשמה מזל טוב עד 120 זה הזמן שלך להינות אחר כך בגרויות וצבא תאמין לי תנצלללל
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker ווווווווווווווווווווואי הרגת אותי ישרוט חחחחח באמת זה נשמע ילדים מזדיינים אבל זה ילדים מזדקנים חחחחחחחחחחחחח ו13 זה לא קצת קטן?? חחחחחחחחחחח סתם נשמה מזל טוב עד 120 זה הזמן שלך להינות אחר כך בגרויות וצבא תאמין לי תנצלללל חחחחחחחחחחחחחח רציני אני שומע את השיר פתאום אני קולט כזה ילדים מזדיינים ואני כזה WTF
מזל טוב ובהצלחה בקריאה!
עוזר בכל הקשור לכל משחקי הפעולה.
חוקי הפורום