קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] האם אתם הולכים לקנות את משחק הCOD ההבא?
    על ידי Decepticon בפורום Call Of Duty
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-05-2011, 14:32
  2. האם קיים אלוהים?
    על ידי Jacoby בפורום יהדות
    תגובות: 116
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 00:44
  3. האם אתם רוצים פורום silkroad(משחק רשת)
    על ידי mcy בפורום סקרים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-04-2007, 09:19
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 21:06
  5. [דיון] Gunz The Duel האם מישהו עדיין משחק במשחק?
    על ידי BlacK AnGel בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 17:12
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

האם איינשטיין טעה? "אלוהים משחק בקוביות" - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    נכון. לא הסקתי את הנכונות שלו ע"י הנחה שהוא נכון. הערתי שזה נכון.

מצוין. אז למה לא שמעתי על זה מאבא שלי? ולמה בעצם אתה היחיד ששמע את זה מאבא שלו?

אני לא קובע שהוא פשוט נכון, זאת הייתה הערה.

ל legalize ויעל:
    אני מקווה שאנחנו מסכימים כבר שמשה לא היה יכול להתחיל את זה.
    לעניין, כפי שכבר הסברתי פעמים רבות, הקונספט הוא שבאופן כללי לאבות אין סיבה לשקר לבנים שלהם. לכן, אנחנו לרוב מאמינים להורים שלנו. בכל זאת מדובר בעניין מאוד גדול שעבר מדור לדור (לפי מה שהאבות שלנו מספרים לנו) במשך שנים רבות. כיצד אם כן ניתן להאמין בזה? אולי דבר מה השתבש בדרך? יציאת מצרים, מעמד הר סיני, הכניסה לארץ - כל האבות של כולנו מספרים אותו דבר. כלומר, דבר לא השתבש (שימו לב, אנחנו לא מדברים פה על תורה שבע"פ ולא הלכות ולא על מנהגים ולא על השקפת עולם - כל הקונספט מתרכז במסורת - יציאת מצרים, מעמד הר סיני וכו').
    מה לא תקין בזה?
    זה הכל מאורעות היסטורים,
    בסדר הם קרו - סו וואט?

איךא תה יכול להסתמך על משהו שאנשים ראו לפניי אלפי שנים?
    הם לא יכלו להסביר תופעות טבע כפי שאנו יכולים היום.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי legalize צפיה בהודעה
    אם אומרים שמשהו נכון זה לא הופך אותו לנכון
    לא משנה אם אמרת שהוא נכון פעם אחת או פעמים או שלוש
    ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    מה ת'צוחק חיזרים באמת הביאו אותנו לפה \:

אתה יודע איך אני יודע?
    אבא שלי אמר לי,
    ואבא שלו אמר לו.
    וככה זה עובר במסורמת במשך אלפי שנים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי _יעל_ צפיה בהודעה
    לפי מה אתה קובע שהוא "פשוט נכון"?
    זה הכל מאורעות היסטורים,
    בסדר הם קרו - סו וואט?

איךא תה יכול להסתמך על משהו שאנשים ראו לפניי אלפי שנים?
    הם לא יכלו להסביר תופעות טבע כפי שאנו יכולים היום.
    הם דמיינו את יציאת מצרים? הם חשבו שהם עבדים? עשר המכות זה בגלל שהם טיפשים נכון? תהיה רציני. ובכלל איך אפשר לומר שמעמד הר סיני יכול להיות אשליה או תופעת טבע. זה לא שהיה איזה פיצוץ וכולם אמרו "ווואי אי אפשר להסביר את זה בוא נגיד שזה אלוקים" - יש "סיפור" מאחורי כל זה, למעמד הר סיני יש תוכן ויש מיליוני עדים.
    בברכה,

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

הם דמיינו את יציאת מצרים? הם חשבו שהם עבדים? עשר המכות זה בגלל שהם טיפשים נכון? תהיה רציני. ובכלל איך אפשר לומר שמעמד הר סיני יכול להיות אשליה או תופעת טבע. זה לא שהיה איזה פיצוץ וכולם אמרו "ווואי אי אפשר להסביר את זה בוא נגיד שזה אלוקים" - יש "סיפור" מאחורי כל זה, למעמד הר סיני יש תוכן ויש מיליוני עדים.
    גם לחיזרים יש מיליוני עדים אחינו,
    זה אומר שיש חיזרים ואין אלוהים?

One Shot - One Kill

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

נכון. לא הסקתי את הנכונות שלו ע"י הנחה שהוא נכון. הערתי שזה נכון.

מצוין. אז למה לא שמעתי על זה מאבא שלי? ולמה בעצם אתה היחיד ששמע את זה מאבא שלו?

אני לא קובע שהוא פשוט נכון, זאת הייתה הערה.

ל legalize ויעל:
    אני מקווה שאנחנו מסכימים כבר שמשה לא היה יכול להתחיל את זה.
    לעניין, כפי שכבר הסברתי פעמים רבות, הקונספט הוא שבאופן כללי לאבות אין סיבה לשקר לבנים שלהם. לכן, אנחנו לרוב מאמינים להורים שלנו. בכל זאת מדובר בעניין מאוד גדול שעבר מדור לדור (לפי מה שהאבות שלנו מספרים לנו) במשך שנים רבות. כיצד אם כן ניתן להאמין בזה? אולי דבר מה השתבש בדרך? יציאת מצרים, מעמד הר סיני, הכניסה לארץ - כל האבות של כולנו מספרים אותו דבר. כלומר, דבר לא השתבש (שימו לב, אנחנו לא מדברים פה על תורה שבע"פ ולא הלכות ולא על מנהגים ולא על השקפת עולם - כל הקונספט מתרכז במסורת - יציאת מצרים, מעמד הר סיני וכו').
    מה לא תקין בזה?
    אז אם ההורים שלי לא מספרים לי את זה אין לי סיבה להאמין?

ציטוט נכתב במקור על ידי _יעל_ צפיה בהודעה
    אז אם ההורים שלי לא מספרים לי את זה אין לי סיבה להאמין?
    מצוין, סוף סוף שאלה לעניין.
    ראשית, עד לפני כ- 300 שנים לא הייתה מציאות כזאת של חילונים, המושג הזה בכלל לא היה קיים. היה מושג של התבוללות אבל הזרם החילוני נוצר לאחרונה. בתור יהודיה מעם ישראל ומהיכרות עם המסורת של העם שלך את צריכה להבין שלמרות שההורים שלך חילוניים, בעבר הלא כ"כ רחוק אחד מההורים שלהם בהכרח היה דתי וזה נקטע ע"י אחד מהאבות שהחליט להיות חילוני בדיוק כמו שהיום יש אנשים שבוחרים לנהל אורח חיים חילוני בניגוד למה שהאבות שלהם לימדו אותם. ובכלל מה המקור לארץ ישראל? עם ישראל? הלוא זה התנ"ך (כבר פתחתי על זה אשכול בעבר, אם לא התנ"ך לא היינו פה היום).
    בברכה,

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

מצוין, סוף סוף שאלה לעניין.
    ראשית, עד לפני כ- 300 שנים לא הייתה מציאות כזאת של חילונים, המושג הזה בכלל לא היה קיים. היה מושג של התבוללות אבל הזרם החילוני נוצר לאחרונה. בתור יהודיה מעם ישראל ומהיכרות עם המסורת של העם שלך את צריכה להבין שלמרות שההורים שלך חילוניים, בעבר הלא כ"כ רחוק אחד מההורים שלהם בהכרח היה דתי וזה נקטע ע"י אחד מהאבות שהחליט להיות חילוני בדיוק כמו שהיום יש אנשים שבוחרים לנהל אורח חיים חילוני בניגוד למה שהאבות שלהם לימדו אותם. ובכלל מה המקור לארץ ישראל? עם ישראל? הלוא זה התנ"ך (כבר פתחתי על זה אשכול בעבר, אם לא התנ"ך לא היינו פה היום).
    מה הקשר לתנ"ך?
    אנחנו פה בגלל שאנחנו שונים מעמים אחרים ובגלל שעברנו שואה.

חוץ מזה שהעליה במספר החילונים רק מראה,
    שהשכלה+בן אדם = אתאיסט.
    נכון שיש הרבה משכילים דתיים, אבל מספרם הולך וקטן.

One Shot - One Kill

מה הקשר לתנ"ך?
    אנחנו פה בגלל שאנחנו שונים מעמים אחרים ובגלל שעברנו שואה.

חוץ מזה שהעליה במספר החילונים רק מראה,
    שהשכלה+בן אדם = אתאיסט.
    נכון שיש הרבה משכילים דתיים, אבל מספרם הולך וקטן.
    מה אתה אומר. בגלל זה אנחנו בארץ ישראל? בגלל זה גם קוראים לארץ שלנו ארץ ישראל?

העליה במספר החילונים נובעת מכך שהעולם מתקדם עם הזמן ואיתו הפיתויים. נפלאות העולם, מה שיש לו להציע זה מפתה מאוד.
    מה אתה חש משכיל. באמת, אני אומר לך שאתה ממש רחוק מזה בלי לדעת מה אתה יודע רק לפי מה שאתה לא יודע והתגובות המגוחכות שלך רואים שאתה בכלל לא בכיוון.
    על סמך מה בדיוק אתה טוען שמספרם הולך וקטן? למעשה, אם להעלות השערה אז מספרם הולך וגדל.
    שבת שלום. תגיב לי במוצ"ש אם אתה יכול להתאפק.
    בברכה,

מה אתה אומר. בגלל זה אנחנו בארץ ישראל? בגלל זה גם קוראים לארץ שלנו ארץ ישראל?

העליה במספר החילונים נובעת מכך שהעולם מתקדם עם הזמן ואיתו הפיתויים. נפלאות העולם, מה שיש לו להציע זה מפתה מאוד.
    מה אתה חש משכיל. באמת, אני אומר לך שאתה ממש רחוק מזה בלי לדעת מה אתה יודע רק לפי מה שאתה לא יודע והתגובות המגוחכות שלך רואים שאתה בכלל לא בכיוון.
    על סמך מה בדיוק אתה טוען שמספרם הולך וקטן? למעשה, אם להעלות השערה אז מספרם הולך וגדל.
    שבת שלום. תגיב לי במוצ"ש אם אתה יכול להתאפק.

הוא לא יכול להגיב במוצש כי בזמן שאתה מתפלל הוא שומר עליך בגבול

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    הוא לא יכול להגיב במוצש כי בזמן שאתה מתפלל הוא שומר עליך בגבול
    כתוב שהוא בן 17. ואתה מתכוון בזמן שאני מתפלל עליו כשהוא בגבול. למעשה, כשהוא בגבול אני מתפלל עליו אבל כשאני בגבול הוא לא מתפלל עלי. מעניין.
    בברכה,

כתוב שהוא בן 17. ואתה מתכוון בזמן שאני מתפלל עליו כשהוא בגבול. למעשה, כשהוא בגבול אני מתפלל עליו אבל כשאני בגבול הוא לא מתפלל עלי. מעניין.

דתיים לא שומרים על הגבול בשבת.

התפילות שלך מעניינות לי תתחת כי הן לא עוזרות לאף אחד, זה שהחלטתה לעצמך שהן עוזרות לא אומר שזה נכון.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 10-07-2011 בשעה 11:23.

דתיים לא שומרים על הגבול בשבת.

התפילות שלך מעניינות לי תתחת כי הן לא עוזרות לאף אחד, זה שהחלטתה לעצמך שהן עוזרות לא אומר שזה נכון.
    תתפלא. דתיים רבים שומרים בגבולות גם בשבת. חרדים אולי לא, זה כבר נושא אחר.

אתה מתכוון שאתה החלטת שהן לא עוזרות. תברר לעומק למה אנחנו באמת בארץ ישראל. אולי זה ישנה את דעתך ולו במעט.
    בברכה,

תתפלא. דתיים רבים שומרים בגבולות גם בשבת. חרדים אולי לא, זה כבר נושא אחר.

אתה מתכוון שאתה החלטת שהן לא עוזרות. תברר לעומק למה אנחנו באמת בארץ ישראל. אולי זה ישנה את דעתך ולו במעט.

אני יגיד לך למה אנחנו בארץ ישראל, כדי שלא תיהיה שואה 2!!!!!!!!!!!!

אני ישאל אותך:

אני עכשיו אומר 543545654654342423

אני אומר שזה גורם לזה שזה שומר עליך בגבול.

האם אני צריך להוכיח שזה נכון?
    או שאתה צריך להוכיח שזה לא נכון?

עוד אחד, אני אומר שיש לידי ברווז מעופף בלתי נראה עם 4000 ידיים ויכולת שליטה על כל האנשים ועל כל העולם.

האם אני צריך להוכיח שהוא קיים?
    או שאתה צריך להוכיח שהוא לא קיים?

ואיך דתיים שומרים בשבתות? מותר להדליק חשמל? לנסוע במכונית? לעלות במעלית? להדליק אש? לעשות משהו חוץ מלהפתלל?

אני יגיד לך למה אנחנו בארץ ישראל, כדי שלא תיהיה שואה 2!!!!!!!!!!!!

אני ישאל אותך:

אני עכשיו אומר 543545654654342423

אני אומר שזה גורם לזה שזה שומר עליך בגבול.

האם אני צריך להוכיח שזה נכון?
    או שאתה צריך להוכיח שזה לא נכון?

עוד אחד, אני אומר שיש לידי ברווז מעופף בלתי נראה עם 4000 ידיים ויכולת שליטה על כל האנשים ועל כל העולם.

האם אני צריך להוכיח שהוא קיים?
    או שאתה צריך להוכיח שהוא לא קיים?
    נניח שזאת הסיבה. למה דווקא בארץ ישראל? למה אלו הגבולות? למה השם הוא דווקא ארץ ישראל ולא כל דבר אחר? תהשובה היא התנ"ך. אתה מוזמן לברר את זה. ואני לא אומר את זה כי זה הוכחה אני אומרת את זה כדי שיהיה לך קצת יותר רצון טהור להגיע אל האמת.
    תבין אני לא צריך להוכיח לך כלום. אתה לא עושה לי טובה אם אתה מאמין ושומר מצוות. אני בא לעזור לך, לא יותר מזה.
    אתה יכול להביא עוד מאות דוגמאות מטופשות, כמו כל החברים שלך. התשובה תישאר שלעם היהודי יש מסורת ולשטויות שהמצאת אין כל בסיס.

ואיך דתיים שומרים בשבתות? מותר להדליק חשמל? לנסוע במכונית? לעלות במעלית? להדליק אש? לעשות משהו חוץ מלהפתלל?
    זה רק מראה עד כמה אתה באמת לא יודע מה היא דת. זה שצריך לשמור שבת לא אומר שצריך לשמור שבת בכל מחיר. כך למשל, במקרה של סכנת נפשות מותר לעשות את מה שצריך גם אם זה חילול שבת. ותתפלא אבל ניתן לעשות הרבה בשבת. אולי כדאי שתלך ללימודים במקום לקבל יום חופש. הרי בסופו של דבר אתה לא מאמין.
    בברכה,

נניח שזאת הסיבה. למה דווקא בארץ ישראל? למה אלו הגבולות? למה השם הוא דווקא ארץ ישראל ולא כל דבר אחר? תהשובה היא התנ"ך. אתה מוזמן לברר את זה. ואני לא אומר את זה כי זה הוכחה אני אומרת את זה כדי שיהיה לך קצת יותר רצון טהור להגיע אל האמת.
    תבין אני לא צריך להוכיח לך כלום. אתה לא עושה לי טובה אם אתה מאמין ושומר מצוות. אני בא לעזור לך, לא יותר מזה.
    אתה יכול להביא עוד מאות דוגמאות מטופשות, כמו כל החברים שלך. התשובה תישאר שלעם היהודי יש מסורת ולשטויות שהמצאת אין כל בסיס.

זה רק מראה עד כמה אתה באמת לא יודע מה היא דת. זה שצריך לשמור שבת לא אומר שצריך לשמור שבת בכל מחיר. כך למשל, במקרה של סכנת נפשות מותר לעשות את מה שצריך גם אם זה חילול שבת. ותתפלא אבל ניתן לעשות הרבה בשבת. אולי כדאי שתלך ללימודים במקום לקבל יום חופש. הרי בסופו של דבר אתה לא מאמין.

אז אני צריך או לא צריך להוכיח לך שזה קיים?

אז הנה אתה אומר שהתפילות עוזרות, תוכיח שהן עוזרות. אני אומר שאם אני יגיד אחמד מוחמד הגדול זה ישמור עליך בגבול, אני צריך להוכיח את זה? או שאתה צריך להוכיח שזה לא נכון?

מה קשור תנך, יש עובדות היסטוריות [לא התנך] אחרות שלפני 2000 שנה הומצא כאן עם והוא נקרה עם ישראל\ארץ ישראל\יהודה\למי אכפת מהשם. ובגלל שלא הייתה כאן מדינה אז אפשר היה להקים כאן מדינה, אי אפשר להקים מדינה בשום מקום אחר כי כל העולם כבר "כבוש" על ידי מדינות אחרות [חוץ מאנתרטיקה].

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,796 | הודעות: 8,150,378 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect