נכתב במקור על ידי Shir תותח שאלה הבאה: טריוויה מי הוא בעל החיים המהיר ביותר באוויר?
נכתב במקור על ידי Mindstorms תותח שאלה הבאה: טריוויה מי הוא בעל החיים המהיר ביותר באוויר? הַבַּז הַנוֹדֵד,?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Shir הַבַּז הַנוֹדֵד,? עוד נקודה אני רואה שאין משתתפים אז שאלה אחרונה: טריוויה ומי החיה המהירה ביותר על האדמה?
נכתב במקור על ידי Mindstorms עוד נקודה אני רואה שאין משתתפים אז שאלה אחרונה: טריוויה ומי החיה המהירה ביותר על האדמה? ברדלס.
נכתב במקור על ידי Shir ברדלס. כל הכבוד, בגלל שאתה המשתתף היחדי אני נאלץ לנעול. תתעדכנו לפי הכותרת מתי האתגר ימשיך מחר.
ממשיכים שאלה ראשונה: גלגל המזל _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Mindstorms ממשיכים שאלה ראשונה: גלגל המזל _ _ _ _ לנושא: א'?? ותגיד רגע, האתגר עם אותו חוק שאם אתה מנחש מילה שלמה אז אתה לא יכול להשתתף אם אתה טועה את השאלה הבא?
מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר! אוהב אותכם פורום אטרף!
אמרתה שאסור לערוך אז רק שתדע בשאלה שלי רשמתי בטעות בסוף ככה "אם אתה טועה את השאלה הבא" התכוונתי לכתוב: אם אתה טועה עד לשאלה הבא.
נכתב במקור על ידי Like2Play לנושא: א'?? ותגיד רגע, האתגר עם אותו חוק שאם אתה מנחש מילה שלמה אז אתה לא יכול להשתתף אם אתה טועה את השאלה הבא? יש, אמת. א _ _ _
נכתב במקור על ידי Mindstorms יש, אמת. א _ _ _ ב'?!
אין - ב'. א _ _ _
נכתב במקור על ידי Mindstorms אין - ב'. א _ _ _ י???
אריה
נכתב במקור על ידי Shir י??? יש י'. נכתב במקור על ידי Special1 אריה כל הכבוד, נקודה. שאלה הבאה: מילים מבולבלות גנוקר
נכתב במקור על ידי Mindstorms יש י'. כל הכבוד, נקודה. שאלה הבאה: מילים מבולבלות גנוקר קנגרו
חוקי הפורום