A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
|
|
כל מה שמי שנגד הקנאביס אומר עליו!
נערך לאחרונה על ידי vanser; 09-07-2011 בשעה 01:23.
בנות תמיד מחפשות את הגבר השרירי שרגיש ומקשיב אבל הן לא יכולות להשיג אותו.יודעים למה?כי לאותו הגבר יש חבר
וודקה עשויה מדם חזירים, אפילו את זה שמעתי פעם...מפגר ביותר
וודקה עשיו מתפוחי אדמה.. איזה דם חזירים בראש שלך
הקטע שאם אתה מעשן כמה סוגי סגריות אתה תקבל בחילת טבק ובבחילת טבק אתה תקיא משו שחור
אתה תקבל בחילת טבק אם תעשן יותר ממה שהגוף שלך יכול לספוג אבל לא תקיא שום דבר שחור
גם יש תדבר הדפוק הזה שאם אתה מוריד את המדבקה של התוית
בירה במכה אתה לא בתול חחח
נערך לאחרונה על ידי vanser; 18-07-2011 בשעה 04:45.
בנות תמיד מחפשות את הגבר השרירי שרגיש ומקשיב אבל הן לא יכולות להשיג אותו.יודעים למה?כי לאותו הגבר יש חבר
יש כמה דברים שאני רוצה לשאול אם הם מיתוס:
א. אדם שמעשן המון באיזה שהוא גיל מסויים מתחיל להשתעל ולהוציא מהראות חומר שחור.
ב.אדם ששותה מלא אלכוהול יכול להתעורר למחרת עיוור(באופן זמני\לא זמני).
ג.טבק בטעם מנטה\נענע גורם לאימפוטנציה(יותר מטבק בטעמים אחרים).
ד.סיגריות סלים גורמות לאימפוטנציה(יותר מסיגריות רגילות).
האם אלא מיתוסים או שזה אמיתי?
נערך לאחרונה על ידי danziv; 20-07-2011 בשעה 04:14.
זה לא מיתוס,
זו התחושה שמתקבלת כתוצאה מהתרחבות העורקים, אך למעשה היא מסוכנת מאוד, שכן היא יוצרת מצב הפוך בגוף.
אצטט מויקיפדיה העברית:
תוכל לקרוא עוד בערך משקה חריףהשפעת האלכוהול עלולה להיות מסוכנת במיוחד אם הוא נצרך בעת מזג אוויר קר. שתיית משקאות חריפים אמנם גורמת בתחילה להרגשת חמימות, אך אין זו אלא אשליה מסוכנת, שכן, התרחבות העורקים, הנגרמת כתוצאה מצריכת האלכוהול, מגדילה את פני השטח דרכם נפלט חום מהגוף, ובכך למעשה מקררת את הגוף. מדי חורף מתים מקור בארצות מזרח אירופה, בהן שתיית האלכוהול מקובלת במיוחד אך החורף הוא קר במיוחד, אנשים שהשתכרו יתר על המידה במזג האוויר הקר. כך למשל, בשנת 2006 12% ממקרי המוות היו קשורים באלכוהול. תופעה זו נפוצה במיוחד בקרב חסרי בית אלכוהוליסטים, כיוון שהם שותים בחוץ ועל כן חשופים יותר לפגעי מזג האוויר.
וסליחה שאני מצטט את ויקיפדיה בפורום נכבד שכזה...![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
אמממ לאקי סטררייק שמתוך כמה פאקטים\קופסאות באחת יש ג'וינט מגולגל חח