נכתב במקור על ידי Stain 1.84+ בואנה אחי אני חייב לעלות במשקל רציני חחחחח אני 181+- שוקל 60+-
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 11-07-2011 בשעה 13:47.
נכתב במקור על ידי Shinx בואנה אחי אני חייב לעלות במשקל רציני חחחחח אני 181+- שוקל 60+- מקלון..
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
אחלה תמונה אחי
נראה טוב. --------------------------------- וואו - או שאתה חרטטן או שלא יודע מה חח !!! מטר 80+ ושוקל 83 קילו? ואתה נראה ככה? אחי אין מצב בעולם.
One Shot - One Kill
אוריה יא שמקסעי שלי, אוהב אותך י'אח
Erik Lamela 8
83!!?!?!? ואתה נראת לי בגובה שלי בערך O_O בכל מקרה נראה סבבה רק הבטן שלך מוזרה לי קצת היא עקומה כזאת >< יש לי יותר שרירים
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R נראה טוב. --------------------------------- וואו - או שאתה חרטטן או שלא יודע מה חח !!! מטר 80+ ושוקל 83 קילו? ואתה נראה ככה? אחי אין מצב בעולם. אחי יש לי עצמות כבדות...
נכתב במקור על ידי Stain אחי יש לי עצמות כבדות... זה מה שכל השמנים אומרים יא אח....
נכתב במקור על ידי Shinx בואנה אחי אני חייב לעלות במשקל רציני חחחחח אני 181+- שוקל 60+-
נערך לאחרונה על ידי -Ben-; 14-07-2011 בשעה 03:17.
חח נחמד אחלה תמונה
אוריה יחרטטן עלק 84+ זה שילדים בפורום לא ראו אותך זה לא סיבה לחרטט אולי 74+
נכתב במקור על ידי -David- ההורים שלי אוכלים אבטיח עם לחם אז בטח שזה ירק ... =-O :suprise
נכתב במקור על ידי amitlogan אוריה יחרטטן עלק 84+ זה שילדים בפורום לא ראו אותך זה לא סיבה לחרטט אולי 74+ מתערבים שאני 1.84 בערך. אני בגובה של אריק...אולי קצת יותר גבוה.
נכתב במקור על ידי Stain מתערבים שאני 1.84 בערך. אני בגובה של אריק...אולי קצת יותר גבוה. נו ואריק פחות מ76
נכתב במקור על ידי amitlogan נו ואריק פחות מ76 לא הוא לא, ואמרתי שאני יותר גבוה ממנו..
חוקי הפורום