|
|
נווו??? מזה משנה אם רואים שאפשר שרשום "MakeMoney" יש את זה גם ב VideoZer וגם ב Megavideo תאמין לי שאנשים יודעים שזה נותן כסף לאחרים . הם רואים בשביל ההנאה ולא אכפת להם מזה.... ותוכל לשלוח לי בה"פ את הפורומים ??
וד"א אם אתה מפרסם בחו"ל יש עוד אתרים כמו : VideoWeed וכו..
נערך לאחרונה על ידי LetsGoOn; 14-07-2011 בשעה 16:35.
אבל למנהלי הפורומים זה כן משנה! רווח אישי - עוף מהפורום. ו MegaVideo מה הם יכולים להגיד? זה השרת הכי מפורסם לסרטים ובכללי בין הכי מפורסמים להורדות והכל, אז נגדו הם כבר לא יכולים לעשות כלום. אבל נגד אתרים די בינוניים-קטנים כן.
ותאמין לי שהרבה, אבל הרבה לא יודעים שאפשר לעשות כסף מדברים כאלו.
נערך לאחרונה על ידי dammass; 14-07-2011 בשעה 16:38.
תקשיב עוד משהו שלחתי Support ל VideoZer אמרתי להם שהצפיות לא נספרות כמו שצריך ובטוח קיבלתי יותר צפיות ממה שנספר הם אמרו שאני אבדוק כמה דברים .... קיצר אני חוזר למשתמש שלי פתאום אני רואה שמתחיל לעלות הצפיות כמו שצריך כנראה לפעמים יש להם תקלות או משהו , וצריך לאשר אימיילים וכו.. אם אתה רוצה שאני ארחיב תוסיף אותי כבר למסן בה"פ
ותשלח לי גם את הפורומים אני רוצה לבדוק אותם
רק שתדע כש VideoBB נפתח זה גם היה 1000 צפיות ואז הם שינו את זה , אם אני לא טועה : )
קיצר לדעתי עדיף VideoBB ולפרסם במקומות עם הרבה אנשים ,אפילו ישראלים ולנסות להגיע ל 5$ ביום או אפילו יותר
יש לי בעיה ב MegaVideo יש לי כבר 210 צפיות את הסרטון העלאתי אתמול בבוקר לפני 24וקיבלתי רק 7 נקודות. למה?