נכתב במקור על ידי Stain תודה אח בכיר אוהב אותך איתיוש.. ויוני י'אח על מלא ! איזה אח בדם אתה רוצים נעשה פעם אחוות ירושלמים? חחחח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה אח בדם אתה רוצים נעשה פעם אחוות ירושלמים? חחחח עשינו בלעדיך.
נכתב במקור על ידי KiddyBandit עשינו בלעדיך. חחחח תעשו שוב רק איתי
ניראים טוב אחלה חולצה אוריה
אחלה תמונות
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
יאחים אוהב אותכם חבל שלא נישארתי עוד
נכתב במקור על ידי -David- ההורים שלי אוכלים אבטיח עם לחם אז בטח שזה ירק ... =-O :suprise
נכתב במקור על ידי Stain חחחחחחחחחחחחח, נודר שהייתי שתוי אחושרמוטה ! איזו חולצה אחי, שני דברים... דבר ראשון, היית שתוי ואתה בן 15? זה נראלך הגיוני? דבר שני, אתה לא מטר 80+ כפי שאתה טוען
One Shot - One Kill
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R אחי, שני דברים... דבר ראשון, היית שתוי ואתה בן 15? זה נראלך הגיוני? דבר שני, אתה לא מטר 80+ כפי שאתה טוען אני יענה במקומו... 1. מה לא הגיוני ב להיות שיכור בגיל 15? 2. הוא כן 1.80....
נכתב במקור על ידי KiddyBandit אני יענה במקומו... 1. מה לא הגיוני ב להיות שיכור בגיל 15? 2. הוא כן 1.80.... היית רוצה שהילד שלך יסתובב ברחובות שיכור בגיל 15 ?:\
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 16-07-2011 בשעה 17:59.
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R אחי, שני דברים... דבר ראשון, היית שתוי ואתה בן 15? זה נראלך הגיוני? דבר שני, אתה לא מטר 80+ כפי שאתה טוען 1. כן, אני שותה ואני בן 15, אני שומר על פורפורציות תאמין לי. 2. אני מטר 80+, שתראה אותי תגיד לי שאני לא, כרגע שתוק.
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R היית רוצה שהילד שלך יסתובב ברחובות שיכור בגיל 15 ?:\ שכנעת אותי, אין מילים בפי, אם ההורים לא רוצים אז אין מצב שהילד יגיע למצב כזה, GET REAL.
משוגעים חח
חוקי הפורום