אופיר אתה מדבר כמו ילד
אף אתאיסט כאן לא בא לצדך כאן כי הוא מבין כבר איזה הזוי נהיית
פורום 18+ זה כול הסטלה אלכוהול וסמים
אל תכניס את ההזיות שלך לפה
אופיר אתה מדבר כמו ילד
אף אתאיסט כאן לא בא לצדך כאן כי הוא מבין כבר איזה הזוי נהיית
פורום 18+ זה כול הסטלה אלכוהול וסמים
אל תכניס את ההזיות שלך לפה
|
|
אני כ"כ מצטער שאני כזה, ראיתי את זה ואני חייב להגיב...
אתה אומר לו שהוא מדבר כמו ילד, ואתה מגיב כמו חתיכת אפס מצטער שאני אומר את זה בצורה כזו, מי נראה לך שאתה שאתה קורה לאמונות שלו ולדעות שלו הזיות? גם עם זה נשמע לך מטומטם חושילינג, גם אם זה נשמע לכולנו מטומטם, זה מזה לא המקום שלך לבוא ולפרק בו "אל תכניס את ההזיות שלך לפה"
אני לא בא לפה לריב איתך, רק קבל ביקורת שזה תכלס לא המקום שלך לקבוע מה הזיה ומה לא...
כבר אמר כאן מישהו שאתה מעריך טיפה יותר מדי את המדע, ועוד טורח לפזר על כך הצהרות,
עכשיו אני רואה שאתה גם מעריך את עצמך יותר מדי, ומסתמך על הטענה ההגיונית והמבוססת "הריי אתם לא יכולים, אז זהו"....
האמת, יש מצב שאתה צודק. כמו טיול אחה"צ במאדים, וכמו שמכוניות אוויר חשמליות חוסכות לנו עכשיו את הפקקים בכניסה לת"א,
כך גם קרב היום שבו נחיה חיי נצח. רק חבל שמדברים על זה כבר עשרות שנים ומפזרים הצהרות המעידות על הערכה עצמית גבוהה וחסרת בסיס אמיתי וריאלי.
הצלחה והשגים כלשהם בעבר לא מעידים על העתיד.
ידוע הסיפור על האיש שהודיע שהוא יכול להסביר כיצד עובדת הרכבת. נתנו לו שבוע, ולאחריו הוא הודיע שעלה על הסוד - הקרון הראשון נדחף על ידי הקרון השני! ומי דוחף את הקרון השני? תנו לו עוד שבוע והוא יסביר.
לאחר שבוע שוב חזר מחוייך, והודיע שהקרון השני מובל ע"י הקרון השלישי. כיצד? לאחר שבוע חזר עם תשובה זהה, עד שהגיע לקרון האחרון. כשבקשו ממנו להסביר כיצד עובד הקרון האחרון, אמר להם "הסברתי לכם 15 קרונות, תסמכו עליי שאסביר גם את זה"...
בנוסף, כבר אמרתי מקודם, גם אם תוכל למנוע את דרך המיתה הטבעית ע"י הנצחת התא, לצערנו לא חסרות דרכים נוספות למות.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
אחי חיי נצח לא יהיו בעתיד הקרוב (לפחות 500 שנה) וגם אם כן או שניהיה רובוטים אם מח אנושי או חצאי רובוטים זה כבר לא יהיה החיים שאנחנו מכירים העולם מאבד משמעות גם אם יצליחו ליצור מצב שבוא התאים בגוף ימשיכו להתחדש ולא יזדקנו לעולם (אגב ראיתי באיזה מקום מדען שהצליח לגרום לאצבע של אחיו לגדול מחדש אחרי שהיא נקרטה! (דיסכוברי אני חושב)) אנשים עדיין ימותו מתאונות דרכים מלחמות מטאורים ועוד מיליוני שנים האדם יכול לרמות את המוות אבל רק עד גבול מסוים.
ואגב אני בטוח שכבר אמרו לך אבל רק למקרה חירום בשום מקום לא כתוב שאדם לא יעבור את גיל מאה עשרים הדבר היחיד שהמספר 120 מתקשר אליו הוא הסנהדרין וגילו של משה. וגם לחיות מאות שנים לא סותר את התנ"ך אלא דווקא תומך בו (במיוחד אם זה נעשה בזכות דיטות מסוימות) מסופר במדרשים שאדם הראשון חיי 930 שנה ונח היה בן מעל 100 כשבנה את התיבה שלו כך שלחיות הרבה לא סותר כלום.
גם אם הדעות שלי הזויות,
חשבתי שדווקא אתה מכל האנשים פה...לא תגיב ככה.
טעיתי.
---------------------------------------------------------------------------------------
ולכל האנשים שטוענים שזה בלתי אפשרי,
אתם רקמתחמקים אתם לא נכנסים למדע אמיתי,
סתם מספרים לי סיפורים ומתחמקים מהמדע.
One Shot - One Kill
לא הבנתי בידיוק למה אתה מתכוון אבל אם אתה מתכוון לאפשרות של "חיי נצח" או לפחות לדבר הכי קרוב לזה אז תתפלא אנשים מתים כי התאים שלהם מפסיקים להתחדש כיום חוקרים איך לגרום לתאים להתחדש גם בגיליאים מבוגרים וככה בעתיד אנשים בני 60 יראו כמו בני עשרים ואיברים שלא מתפקדים טוב (לב ריאה) יוחלפו באיברים מלכותיים אולי בינתיים זה מדע בדיוני אבל אנחנו לא רחוקים משם.
בקשר למשמעות החיים מי אתה שתגיד לאדם אחר מהי משמעות החיים. העובדה היא שאני לא רוצה לבזבז את החיים. בישביל הסיכוי להיות במקום שניקרא גן עדן ולהיונות מזיו השכינה. אלא אני מעדיף לנצל אותם עד תומם מבחינה חומרית וערכית זה בחירתי אתה יכול להמשיך לקום ב5 לתפילה ולדבר אם עצמך שלוש פעמים ביום ויותר.
אתה מספר לנו סיפורים שה"מדע" מספר. אני אומר לך שזה לא אפשרי. לא הוכחת את זה ודרך אגב גם לא ניתן להוכיח (אם אדם שנתת לו את הטיפול ימות מתישהו אז זה יראה שהטיפול נכשל אך אם הוא ימשיך לחיות לעולם לא תוכל לדעת אם באמת הענקת לו חיי נצח (; )
בקיצור תעזוב אותך שטויות.
נכון לעכשיו אתם סתם מפזרים השערות. אין פה פואנטה כי עדיין לא הפריכו את זה, כל שיש זה להמתין.
הבנת הנקרא ידידי. לא אמרתי מהי משמעות החיים, אמרתי שלך אין מושג, זה שונה. למעשה, אני חושש שבראיה שלך לחיים בכלל אין משמעות.
כלומר אתה מסרב להאמין ולחיות את החיים החומריים שלך נטו. "לנצל אותם מבחינה חומרית וערכית" - ערכית? בוא תספר לי בקווים כללים למה התכוונת עכשיו. ואתה בדומה לחבר שלך, מקצין.
בברכה,
אוי אוי גברא...
אני כבר הוכחתי את זה.
תסתכל למעלה בהודעות שלי.
One Shot - One Kill
לא הוכחת דבר. העלאת שאיפה, רצון להגיע למטרה שנשגבת מיכולתינו.
ועוד פעם לא שמת לב שלא אמרתי לך מהי משמעות החיים ולא התייחסתי לדרך שבה אתה רואה את משמעות החיים. רק ציינתי שזה מעניין שאתה מדבר על משמעות החיים כשאתה חי בדרך לא דרך. פתחתי אשכול קצת יותר מתאים, אתה מוזמן.
בברכה,