קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] אז מה זה אימון אישי ? מקצוע, טרנד, או דרך חיים ?
    על ידי Mr. Ingidao בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-11-2011, 15:48
  2. המלצה| סרט "הסוד" - דרך חיים שונה
    על ידי Vixpore בפורום מיסטיקה ורוחניות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-09-2010, 12:04
  3. מדריך: קיצור דרך לכבות תמחשב
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2006, 13:33
  4. תמונות-בעלי חיים
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 19:13
  5. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 15:53
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 67

דרך חיים ע"פ הזרמים השונים - עמוד 2

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    תעבור על ההודעות, אני מבטיח לך שתצליח למצוא כמה.
    שוב, אתה יכול לחפש איזה מאמר על הניסוי של הפילוסופים לדמות חברה ללא אלוקים עם ערכים זהים ותמצא את החסר.

להמציא ערכים? אתה לא חושב שאם יש אדם שזקוק לעזרה ואתה יכול לתת לו אותה מן הראוי שתעשה השתדלות לסייע לו?
    אני מקבל כסף בלי לעבוד? (כאילו זה יכול נחמד וזה אבל זה לא היה ולא יהיה)
    לא צריך ללמד אותם להתרחק, ממש לא. צריך לחנך אותם כך שידעו לבד לדעת ממה להתרחק. זה צריך לבוא מהם, אולי רק בהתחלה כי אבא אומר. איך אפשר לחנך את הבת שלך בדרך שאתה עצמך לא מקיים אותה או יותר גרוע - לתת לה להיות "חופשיה" (אל תבין אותי לא נכון, אני לא מתכוון שתכלא את הילדים שלך בבית).
    מצוין, לילה טוב.
    חח איך אני אוהב את התינוקיות היתרה הזאת "עשית דאבל". באמת תתבגרו כבר, זה לא ספאם, זה לא במכוון וזה לא יוצר בלגן, אין עם זה שום בעיה. בשבילך מכיוון שאתה בטח כבר לא מחזיק מוצץ אני אשתדל לא לחזור על זה (בצחוק כמובן, לא להיעלב).

לא כי צלחת שנגעה בבשר ולאחר מכן נוגעת בחלב לא כשרה ובגללה ילדים שרוצים לחזור בתשובה מבקשים צלחות חד פעמיות זה לא תינוקי בכלל .
    בכ''מ די להטפ לקטנות הרי לא נדרש ממך שום דבר כולה הודעתי לך שעשית דאבל ומזגתי הודעות , מה רע לך?
    תקשיב אני מאמין שכל אדם צריך למצוא את מקומו בחיים בלי שאני אדחוף אותו לשם.
    בוקר טוב

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי legalize צפיה בהודעה
    לא כי צלחת שנגעה בבשר ולאחר מכן נוגעת בחלב לא כשרה ובגללה ילדים שרוצים לחזור בתשובה מבקשים צלחות חד פעמיות זה לא תינוקי בכלל .
    בכ''מ די להטפ לקטנות הרי לא נדרש ממך שום דבר כולה הודעתי לך שעשית דאבל ומזגתי הודעות , מה רע לך?
    תקשיב אני מאמין שכל אדם צריך למצוא את מקומו בחיים בלי שאני אדחוף אותו לשם.
    בוקר טוב
    האמת שאני לא חושב שזה נכון (אני לא פוסק) אבל אני דיי פתוח שהרגע המצאת את זה. גם על ילדים שרוצים לחזור בתשובה ובגלל מה שהמצאת רוצים חד פעמי לא שמעתי.
    "אנה תמנע מדאבלים". רק ניצלתי את ההזדמנות כדי להציג לך את דעתי בנושא ה"דאבלים".
    בוקר טוב.
    נערך לאחרונה על ידי gavra; 18-07-2011 בשעה 09:27.
    בברכה,

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אני גדלתי בלי ערכים של הדת,
    אני פחות ערכי ממך?
    ברור שלאדם דתי יש ערכים שהוא שומר עליהם ואתה לא, אולי גם יש להפך, אבל לא זה העניין, ההבדל הוא בין מוסר של מתירנות לבין מוסר של חוקים, פה נמצא ההבדל!

ההבדל הוא שתדיים צריכים ספר ואיומים מאלוהים כדי להתנדב\לעשות טוב כדי שהם יגיעו לגן עדן ואני עושה את זה מרצון שלי

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    ההבדל הוא שתדיים צריכים ספר ואיומים מאלוהים כדי להתנדב\לעשות טוב כדי שהם יגיעו לגן עדן ואני עושה את זה מרצון שלי
    חחחחחחחחחחחח גדול.
    בברכה,

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

חחחחחחחחחחחח גדול.
    תן לי ערך אחד שךלך יש ולי אין.

One Shot - One Kill

תן לי ערך אחד שךלך יש ולי אין.
    יכול להיות שיש בך את כל הערכים אך זה לא מחייב שתיישם אותם. המוסר הוא לא מחייב הוא רק ע"פ הרצון, מעין בונוס. בדת זה חלק מהחיים.
    בברכה,

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

יכול להיות שיש בך את כל הערכים אך זה לא מחייב שתיישם אותם. המוסר הוא לא מחייב הוא רק ע"פ הרצון, מעין בונוס. בדת זה חלק מהחיים.

ד"א
    רצון זה הדבר הכי חזק שיש לבני האדם,
    לך אין את הרצון לבצע את הערכים אתה פשוט מרגיש חובה.

One Shot - One Kill

ד"א
    רצון זה הדבר הכי חזק שיש לבני האדם,
    לך אין את הרצון לבצע את הערכים אתה פשוט מרגיש חובה.
    ממש לא. כמו שהזכרתי מקודם, יכול להיות שבהתחלה מאמינים מיראה, עושים מה שצריך כי חייבים אך הדרך שאליה מכוונת התורה (בשלב מסוים) זה לעשות את רצון ה' מאהבה ולא מיראה, כך גם לגבי הערכים, זה מעצב אותך כבן אדם בעל ערכים טובים יותר, אנחנו לא רובוטים.
    בברכה,

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

כולם מוזמנים לראות למה האתאיזם מוביל. כשאין ערכים, אין למה לחיות וכל המטרה שלך בעולם הזה היא לממש את תאוותיך. מי יודע לאן עוד תתגלגל.
    מה הקשר? אתה שופט אחד ומכליל אותו?!
    אני אגנוסטיקן עם נטייה קלה לאתאיסט ואני כן רוצה להיתחתן כדי להיות כל החיים שלי עם האחת שאני באמת יאהב וכו' וכו'..

ואין קשר לערכים...כל אחד גודל ע"פ הדרכים שהוא בחר בלי קשר לאתאיזם או לא...

פשוט אל תכליל...-_-
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

ציטוט נכתב במקור על ידי False צפיה בהודעה
    מה הקשר? אתה שופט אחד ומכליל אותו?!
    אני אגנוסטיקן עם נטייה קלה לאתאיסט ואני כן רוצה להיתחתן כדי להיות כל החיים שלי עם האחת שאני באמת יאהב וכו' וכו'..

ואין קשר לערכים...כל אחד גודל ע"פ הדרכים שהוא בחר בלי קשר לאתאיזם או לא...

פשוט אל תכליל...-_-
    יש קשר. חס וחלילה, אני בטוח שיש מקרים טובים יותר ומקרים טובים פחות. זאת היתה דוגמה בלבד בשביל להתסיס חברה כמוך ולהראות להם שגם אם הם שונים ממנו עדיין משהו אצלהם לא שלם.
    שוב, הדת מכוונת למקום אחר לגמרי. כאשר אתה עושה טוב כי אתה יודע שזה טוב ואתה רוצה לבחור לעשות טוב את עצמך נעשה טוב יותר כי אתה רוצה את זה, מאמין בזה.
    בברכה,

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

יאללה וחרדים שאונסים ילדים או שמרביצים לאנשים חפיםמפשע ,
    למה לקשקש?
    וראשי ממשלות גנבים, אני נגד ראשי ממשלה!
    מה הקשר? אלו אנשים נתעבים שמשתמשים בציניות ובגועל בשמה של הדת בשביל פשעיהם, אבל זה לא אומר כלום על הדת עצמה, להיפך, הדת אוסרת ומשקצת פשעים שכאלה.

אני גדלתי בלי ערכים של הדת,
    אני פחות ערכי ממך?
    אני לא אדון בך אישית, מכיוון שאינני מכירך באופן אישי, כל שכן בשעת מבחן.
    אבל עקרונית, בן אדם שמונע מערכים בלי גיבוי (כמו התורה), אז בשעה שהוא ירצה משהו, או יכול להחליט שאינו מעוניין בערך זה יותר (הוא איש חופשי!). לעומתו, בן אדם ששואב את ערכיו מהדת, לא יכול לבחור וליצור איפה ואיפה. זו דרך חיים כוללת.

אתאיסטים הם 'חושבים חופשיים',
    הם לא כמו דתיים, סגורים בקופסא לרעיון אחד.

משם כך עולה שילדים קטנים הם אתאיסטים,
    ואנשי דת הופכים אותם למאמינים ע"י שטיפות מוח.

"מה, אם האבות שלי אומרים לי שזה נכון אני חייב לסמוך עליהם שזה נכון",
    "היום אני הולך עם אבא שלי לבית כנסת, כי אני מאמין באלוהים"(כי הוא מאמין באלוהים).
    כמו שכבר כתבתי פעם, אם תקרא טיפה בספרי הפילוספיה של המדע, תבין מהר מאוד שכל קשר בין אובייקטיביות למדענים, וכל וחומר בין 'חושבים חופשי' לזה המכנה עצמו אתאיסט, אקראים לחלוטין. אין דבר כזה.
    ו... סתם לדוגמא, אם אינני טועה, אתה דווקא עכשיו עושה שטיפת מוח כאן.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

יש קשר. חס וחלילה, אני בטוח שיש מקרים טובים יותר ומקרים טובים פחות. זאת היתה דוגמה בלבד בשביל להתסיס חברה כמוך ולהראות להם שגם אם הם שונים ממנו עדיין משהו אצלהם לא שלם.
    שוב, הדת מכוונת למקום אחר לגמרי. כאשר אתה עושה טוב כי אתה יודע שזה טוב ואתה רוצה לבחור לעשות טוב את עצמך נעשה טוב יותר כי אתה רוצה את זה, מאמין בזה.
    אתה מדבר בלי קשר!
    איך אתה קובע שמשהו אצלי לא שלם?
    ואיך הדת מכוונת למשהו טוב? אתה מסתכל על הדת בצורה שטחית אתה שכחת שרגמו הומואים ולסביות באבנים?
    ש'אם לא תעשה X וY יהיה לך ככה וככה ובאמת חבל על הנשמה שלך! כי אתה בנאדם טוב אני יודע! וחבל שאתה לא עושה את זה כי ייכאב לך!!!'-
    מה הדת זה מאפיה?!

אז וואלה מר איש דתי שקובע לי מי אני ומה אני..תדע שביגלל אנשים כמוך אני מסתכל על הדת בצורה כמו שאני מסתכל עליה כיום.
    ודרך אגב, אני מוכן להיתערב איתך שאני מבין בעינייני דת פי אלף יותר מימך, אני בעצמי הייתי בנאדם דתי שהולך לשיעורי תורה ושומע הרצאות וקם בבוקר לשחרית ...
    אני יודע ומודע מי היא הדת באמת, ותאמין לי שאין קשר בין ערכים של דת לבין ערכים של חינוך...
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

ציטוט נכתב במקור על ידי False צפיה בהודעה
    אתה מדבר בלי קשר!
    איך אתה קובע שמשהו אצלי לא שלם?
    ואיך הדת מכוונת למשהו טוב? אתה מסתכל על הדת בצורה שטחית אתה שכחת שרגמו הומואים ולסביות באבנים?
    ש'אם לא תעשה X וY יהיה לך ככה וככה ובאמת חבל על הנשמה שלך! כי אתה בנאדם טוב אני יודע! וחבל שאתה לא עושה את זה כי ייכאב לך!!!'-
    מה הדת זה מאפיה?!

אז וואלה מר איש דתי שקובע לי מי אני ומה אני..תדע שביגלל אנשים כמוך אני מסתכל על הדת בצורה כמו שאני מסתכל עליה כיום.
    ודרך אגב, אני מוכן להיתערב איתך שאני מבין בעינייני דת פי אלף יותר מימך, אני בעצמי הייתי בנאדם דתי שהולך לשיעורי תורה ושומע הרצאות וקם בבוקר לשחרית ...
    אני יודע ומודע מי היא הדת באמת, ותאמין לי שאין קשר בין ערכים של דת לבין ערכים של חינוך...
    אתה לא מבין את הקשר, זה שונה.
    האמת שאני לא קבעתי את זה ראשון, פילוסופים חקרו את הנושא והגיעו למסקנה שהיא אפשר להגיע לאותה רמה של ערכים ללא דת.
    אני דיי בטוח שדתיים מן השורה לא רגמו אף אחד באבנים. אתה כנראה מדבר על זרם מאוד קיצוני (דרך אגב זה איסור מפורש בתורה, אך לא ניתקלתי בשום מקום שצריך לרגום אותם באבנים, בטח שלא בתקופה של ימינו). נראה שיש לך כמה דעות קדומות, השפעה שלילית מהסביבה וכמובן בורות חמורה בכל מה שקשור לדת.
    לא יודע איפה חונכת, אך עושה רושם שנעשתה טעות, וקשה לי להאמין שהצלחת להבין את הדת/לחקור בענייניה עד גיל 16.
    יש קשר הדוק בין ערכים לבין דת.
    בברכה,

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה לא מבין את הקשר, זה שונה.
    האמת שאני לא קבעתי את זה ראשון, פילוסופים חקרו את הנושא והגיעו למסקנה שהיא אפשר להגיע לאותה רמה של ערכים ללא דת.
    אני דיי בטוח שדתיים מן השורה לא רגמו אף אחד באבנים. אתה כנראה מדבר על זרם מאוד קיצוני (דרך אגב זה איסור מפורש בתורה, אך לא ניתקלתי בשום מקום שצריך לרגום אותם באבנים, בטח שלא בתקופה של ימינו). נראה שיש לך כמה דעות קדומות, השפעה שלילית מהסביבה וכמובן בורות חמורה בכל מה שקשור לדת.
    לא יודע איפה חונכת, אך עושה רושם שנעשתה טעות, וקשה לי להאמין שהצלחת להבין את הדת/לחקור בענייניה עד גיל 16.
    יש קשר הדוק בין ערכים לבין דת.
    אשמח למקור ממנו אתה כותב שפילוסופים כתבו שלא ניתן להגיע לאותה רמה של ערכים ללא דת - וגם אני ישים את זה בצד ויגיד שהם צודקים במאה אחוז, מי אמר שאני לא ייגדל את הילדים שלי כראוי? האם אתה מכיר אותי מספיק עד כדי כך כדי לדעת מי אני ומה אני?
    ועל הרגימת אבנים, אני לא מדבר על התקופה של ימינו אלה על התקופה המיקראית בו אלוהים היה ניראה ומהולל בניסים שהוא עשה!
    אין לי שום דעות קדומות, אני מסתכל על כל אדם באשר הוא ושום השפעה מהסביבה...ושוב אני לא מבין מאיפה קבעת את זה..

כמובן שאף אחד לא מצליח להבין את הדת גם רבנים מפורסמים בישראל ובחו"ל לא מצליחים להבין אותה ב100%, אבל יש אחוזים מסויימים שאתה יודע...ותאמין לי גם אם הם זעירים, אני יודע מספיק בשביל להבין שאין הבדל בין ערכים של דת לבין ערכים של אתאיזם הכל תלוי בצורת החינוך...
    וגם אם אני ייפתח את הראש ואלמד את הילד שלי בצורה דתית ערכים, הוא יילמד אותם דרך פחד...לוא דווקא ממני(האבא) אלא מדבר שיכול להשים לחייו קץ במאית השנייה, שאם הוא לא יהיה טוב הוא יהיה בגיהנום וכו' וכו'...

וזה כמובן לא הדרך שאני רוצה ללמד את הילד שלי ערכים שיבואו דרך פחד, אלא שהם יבואו מעצמו...
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,576 | הודעות: 8,198,169 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect