תישמע אחי אני לא רוצה לריב אני רק אומר מה שראיתי כשניכנסתי לקנות ... והיה כתוב 1 חודש 9.99 $
תישמע אחי אני לא רוצה לריב אני רק אומר מה שראיתי כשניכנסתי לקנות ... והיה כתוב 1 חודש 9.99 $
|
|
טוב אני כנראה אקנה פלייסטיישן 3 עם 2 משחקים. אני לא אפרוץ אותו וכל כמה זמן אני אקנה משחק מחנויות בחו''ל. מאיזו חנות הכי מומלץ והכי זול להזמין משחקים? אם אפשר כתובת אני אשמח. אני רק רוצה לדעת אם לפלייסטיישן 3 יש WIFI מובנה ואני יוכל להתחבר לאינטרנט האלחוטי שלי בבית? כמה עולה שלט נוסף? האם השלט שמגיע איתו אלחוטי ורוטט? איך תהיה איכות הרשת במשחקים עם אינטרנט 12MB? איזה גודל של דיסק קשיח כדאי לקנות? איזה משחקים בלעדיים יש לPS3? ואם אפשר לקבל המלצות למשחקים אני אשמח.
באיזה חנות בחיפה יש את החבילות הכי זולות לפלייסטיישן 3 עם 2 משחקים טובים? ראיתי בחנות אנג'ויסטיק שבחיפה פלייסטיישן 3 עם דיסק קשיח 320GB ו2 משחקים GOD OF WAR 3 וUNCHARTED 2 עם שלט אלחוטי אחד וכבל HDMI וזה גם SLIM במחיר של 2249 שקל. זה טוב? אם יש לכם משהו יותר זול אני אשמח לקבל הצעות. ואגב אם יש שנה אחריות והפלייסטיישן מתקלקל אחרי שנה אז מה עושים?
נערך לאחרונה על ידי tar1234; 20-07-2011 בשעה 01:36.
ps3 יש לי את שתיהם אבל השלוש בהרבה יותר טוב
גם פה אני אשאל, איך יותר טוב? תסביר לי במה?
תשמע לכל אחד יש יתרונות וחסרונות
XBOX:
יתרונות:
רשת מעולה,בלי באגים וכאלה
פריצה נוחה,לא מסובכת מידי
יש לו אחלה אקסלוסיבים כמו
ALAN WAKE
GEOW
FROZA
חסרונות:
הרשת עולה כסף
במידה ואתה מתחבר לייב ואתה פרוץ יש לך אפשרות לקבל באן
אבל אתה יכול לתקן משחקים לפרוץ לפריצה הכי חדשהו ככה הסיכוי יקטן
PS3:
יתרונות:
רשת חינם
אקסלוסיבים מעולים,לדעתי יותר טובים מהבוקס
יש לך את U3,Killzona,GOW
חסרונות:
רשת פחות טובה משל הבוקס
הפריצה מסובכת מידי
ואם אתה פורץ לא יהיה לך רשת
אלה בעיקר ההבדלים העיקריים
אם אתה רוצה להיות פרוץ אז XBOX
אם אתה רוצה להיות מקורי,תראה את היתרונות והחסרונות שרשמתי לך לכל מכשיר
עדיף לך Xbox 360 הנה xbox שלדעתי מאוד טוב ונוח, פרוץ אפשר לשים עליו משחקים צרובים, 250 GB, עולה באיזה 1000 שקל פחות יותר מ PS3 ולדעתי הרבה יותר טוב, זה גירסא חדשה של xbox
הנה קישור סתכל
http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=2949