נכתב במקור על ידי DooDeLzZz איפה בנתניה? מרכז
נכתב במקור על ידי almog9697 מרכז כללי מדיי.. יש יותר ספציפי? חח
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נכתב במקור על ידי almog9697 מרכז וואו אשטון פשוט מדהים. ואני מתל אביב. נכתב במקור על ידי DooDeLzZz כללי מדיי.. יש יותר ספציפי? חח לא מלחיץ בכלל חחחח
נערך לאחרונה על ידי Gaya; 21-07-2011 בשעה 01:49.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz כללי מדיי.. יש יותר ספציפי? חח לא
נכתב במקור על ידי Gaya וואו אשטון פשוט מדהים. ואני מתל אביב. לא מלחיץ בכלל חחחח את רוצה לאנוס אותי ואת אומרת לא מלחיץ בכלל?
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz את רוצה לאנוס אותי ואת אומרת לא מלחיץ בכלל? חי בסרט
נכתב במקור על ידי Gaya חי בסרט כמדומני יש לך את כל הסימנים שאת רוצה לאנוס אותי. את אומרת שאת תשיגי פרטים שלי בלי שאני בכלל ידע.
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 21-07-2011 בשעה 01:51.
נכתב במקור על ידי Gaya חי בסרט תכלס
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz כמדומני יש לך את כל הסימנים שאת רוצה לאנוס אותי. את אומרת שאת תשיגי פרטים שלי בלי שאני בכלל ידע. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמדומני אתה תדע, אתה תדע אל תדאג
נכתב במקור על ידי Gaya חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמדומני אתה תדע, אתה תדע אל תדאג אה אז את מודה שאת רוצה לאנוס אותי אה?
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz אה אז את מודה שאת רוצה לאנוס אותי אה? חחחחחחחחח מי אמר את זה מייייייי?
נכתב במקור על ידי Gaya חחחחחחחחח מי אמר את זה מייייייי? "אתה תדע, אתה תדע אל תדאג" זה אומר שאת תגנבי ממני את הפרטים שלי בידיעה שלי ואז תאנסי אותי. הייתי בקורס דמיון מופשט.
חולום
נכתב במקור על ידי Streptise בית שמש מאיפה אתה מבית שמש ובן כמה אתה? גרתי פעם בבית שמש היום אני גר בארגז..
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
תל אביב (:
חוקי הפורום