|
|
חח חירפנו אותי פה .
חלק אומרים לי לא FreakShare , אחרים אומרים לי לך על Uploading , קיצר , אני רוצה אתר אם רייטים טובים , ושאם אתה מוכר פרימיום אתה מקבל כסף .
תלוי כמה כסף אתה מרוויח וגם כמה זמן אתה רוצה להיות עם פרימיום,כדאי לך להעלות משחקים,סדרות,פורנוועוד מה שבא לך
איפה לפרסם זה כל אחד והשיטות שלו או אם הוא מכיר מקומות טובים,אני הייתי ממליץ לך לפרסם באתרי הורדות בישראל ופורומים בחול
וuploading מציע הצעה שכל מי שנרשם דרכו לאתר העלאות מסוים הוא מביא לו רשימת פורומים טובה שכדאי לפרסם בה אז תירשם דרכו ואז הוא יביא לך![]()
Uploading יש לך אפשרות לקבל 60% מכל מכירה.
FreakShare תקבל על כל מכירה 1 יורו.
Wupload יש לך אפשרות לקבל 30% מכל מכירה + חצי מהרווחים שלך מהורדות ( !!! )
FileSonic הם האתר בPPS - אפשרות ל 60% לכל מכירה, או 10$ לכל מכירה לא משנה מה הסכום שלה, יש תוכנית הורדות ופרימיומים משולבת, ואם יש לך המון מכירות על בסיס יומי אתה יכול להפוך לElite - אתה יכול לבחור בין 85% לכל מכירה, או 12$ למכירה!
אלה הם האתרים שכנראה הכי משתלמים לPPS. אם אתה מעוניין לעוד מידע על אחד מהם תכתוב ואני אסביר
אתרים עם תוכנית שמקבלים כסף על פרימיום והורדות בו זמנית מומלצים שלי הם FileSonic ו Wupload .
FileSonic טובים במיוחד אם אתה רק בפרימיומים, אבל הרייטים של Wupload יותר טובים לישראל מבחינת הורדות ( בטיפה, אבל יותר ).
התוכנית המשולבת בשני האתרים נותנת 30% על פרימיומים אבל בWupload הרייטים יותר גבוהים להורדות.
אז אם אתה רוצה משולבת תבחר בWupload , ואם רק במכירת פרימיומים FileSonic .
כדי להיות מופנה שלי תפנה אליי בפרטי עם האתר שבחרת.
לי אישית הכי טוב עם EASY SHARE לדעתי הם הכי יעילים