נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן זה היה יחסית מהר שבוע xD הקדשות לכולם אין לי כח לזה כרגע. נתראה ב19,000. חימשלייייייייי מזל טוב יא אח בדם...
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי InSane או שאתה מסביר מה שכתבת פה, או שאני מתעלם. הוא לא הביא לך הקדשה אז שב בשקט
נכתב במקור על ידי AdventureR הוא לא הביא לך הקדשה אז שב בשקט הוא כתב 'הקדשות לכולם'! אני חלק מהכולם לכן גם אני קבילתי הקדשה.
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי InSane הוא כתב 'הקדשות לכולם'! אני חלק מהכולם לכן גם אני קבילתי הקדשה. זה מה שהשני אמר לך חחח,תכתוב לו את זה
נכתב במקור על ידי AdventureR זה מה שהשני אמר לך חחח,תכתוב לו את זה אבל אתה פירשת
מזל טוסט
נכתב במקור על ידי InSane הוא כתב 'הקדשות לכולם'! אני חלק מהכולם לכן גם אני קבילתי הקדשה. נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן זה היה יחסית מהר שבוע xD הקדשות לכולם אין לי כח לזה כרגע. (חוץ מלInSane באנטי מטורף!) נתראה ב19,000. תקרא טוב טוב
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck תקרא טוב טוב נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן זה היה יחסית מהר שבוע xD הקדשות לכולם אין לי כח לזה כרגע. נתראה ב19,000. תלמד לקרוא.
נכתב במקור על ידי InSane תלמד לקרוא. עני יודאע לקרע פאשוט עתה עתיופי!
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck עני יודאע לקרע פאשוט עתה עתיופי! למה אתה גזען? עכשיו שמואל אברה יבוא ויתעצב.
נכתב במקור על ידי InSane למה אתה גזען? עכשיו שמואל אברה יבוא ויתעצב. Zman is Money
נכתב במקור על ידי AdventureR חימשלייייייייי מזל טוב יא אח בדם... אוהב אותך י'אח.. אפשר לא להפוך את האשכול שלי לאשכול ספאם? תודה.
Erik Lamela 8
מזל טוב
מזל טעב..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
חוקי הפורום