חחח איזה הזוי
הם מוחים ומוותרים על עבודה בשביל למחות
זה כמו שפעם היו הפגנות ממש על לחם או דיור בכללי היית אומר מה אם הם מפגינים איך הם יקנו לחם?
חחח איזה הזוי
הם מוחים ומוותרים על עבודה בשביל למחות
זה כמו שפעם היו הפגנות ממש על לחם או דיור בכללי היית אומר מה אם הם מפגינים איך הם יקנו לחם?
|
|
מי שאומר שמחאת הרופאים לא צודקת הוא אידיוט, הם מקבלים 9-10 שקל לשעה לפי חישוב שעות העבודה שלהם לעומת השכר שלהם, בעוד שרופא בארצות הברית/קנדה מקבל 150-250 דולר לשעה!
אחי אני לא מבין מה אתם לא אוהבים במחאות הרי זה רק יבוא לטובת הציבור אז איים זה לא מעניין אתכם ואתם לא תומכים אז תשבו בשקט ותנו לזעקת האחר לעלות .
נו מה זה קשור לממשלה ? זה גן פרטי אין מה לעשות עם אתה לא עשיר אז אל תתנהג כמו עשיר
אין כסף לגן פרטי אל תשים את הילד בגן הפרטי
אין כסף לבית ספר פרטי אל תשים את הילד בבית ספר פרטי
אין כסף לגור במרכז תעברו למקום מוזל יותר
העם שלנו מפונק וכול האלה מהאוהלים האלה ביכלל מובטלים שרוצים לחיות טוב בלי לעבוד ביכלל
למי שקשה שיעבור למקום קל יותר אין מה לעשות .
מי שיש לו בעיה עם מחירי הדירות, מוזמן להתיישב בהתנחלויות
גם יישוב ארץ ישראל, וגם רק 45 דקות מתל אביב ו7 דקות מיבניאל!
יעל העם שלנו מאוד אבל מאוד מפונק תמיד רוצה את הכי טוב והכי יקר
ואני שוב אומר יש בעית דיור רצינית אבל זאת לא הדרך לפתור אותה במיוחד שהם יושבים כול יום באוהלים שלהם בלי לעבוד
אנשים שגרים בניו יורק נוסעים מידי יום שעות בדרך לעבודה או בדרך לאן שהוא ביכלל ואצלנו מתבכיינים על חצי שעה שעה גג לנסיעה
אשכרה יש לנו צרות של מפונקים העולם צוחק עלינו !
חחח כולם מדברים פה כאילו הם מחזיקים משפחה ודירה ומשלמים מיסים ... חחחחחחחחח אתם מצחיקים אותי..
דברו איתי כשתתחילו לחפש לעצמכם דירה ותרצו לגדל ילדים ולקבל משכורת שתאפשר לכם גם לחיות בין לבין..
ויש דברים ניגררים בתוך הדברים האלה.. זה להביא רכב ולא חייב הכי מפואר והכי טוב.. וזה הוצאה על תיקוני בלאי ודלק .. וילד שנולד רק הילד זה 10,000 התחלתי בלי גן ובלי כלום.. תעשו חישוב כמה הולך רק על הילד על עגלה ולול וסל-קל ובגדים .. ועוד לא התחלנו לשלם על בית.. וארנונה וחשמל .. ושאר המיסים המצטברים.. וזה בלי לחשב עדיין את האוכל למחייה ובטח שגם תרצו קצת מותרות..
קיצר חיים בישראל זה עסק קשה.. רק משכורת של 10,000+ עוד תחזיק אותכם יופי..
צודקים בקשר למרחק שהאמריקאים עוברים
זה הפרברים שלהם כמו הפריפריה שלנו
השוני הקטנטן והיחידי הוא שהדלק אצלנו עולה פי 2
דבר שולי אבל צריך לקחת בחשבון