לא יודע קשה לי להסכים עם זה, לדעתי חינוך קודם כל בא מהבית..
לא יודע קשה לי להסכים עם זה, לדעתי חינוך קודם כל בא מהבית..
|
|
את האמת, כמה שאני ישמע עכשיו אחד שמשחק אותה וזה ולמרות שאני שונא ילדים כאלה אני יגיד את זה,
אני כל כך אוהב לשתות לעשן וגם לזיין. מה לעשות ובאמת שאני לא עשוה בישביל להרשים אף אחד.
קודם כל בלשכב עם בחרה שלך זה לא סתם כמו לזיין ילד שרמוטה שהולכת עם כל אחד. יש בזה משהו מיוחד.
רב הפעמים גם (רק אצל ילדים עם כבוד לבנות) שאתה שוכב עם חברה שלך בגלל שזה היה מאהבה ובגלל שאתה שמח שעשית את זה, לא תספר לחברים שלך. אחד שיספר שהוא שכב עם חברה שלו או שהוא משקר או שהוא לא אוהב אותה ואין לו כבוד. מה שמכניס אותו לבעיה ענקית. כי אחרי שבנות אחרות ישמעו את זה, הם יחשבו לעצמם " רגע אם היא שכבה איתו והוא רץ לספר לכולם, למה שאני ישכב איתו? "
דבר שני. עישון אני כן התחלתי בישביל הפוזה אבל עם הזמן הבנתי שאני כל כך אוהב את זה...
דבר שליש. השתיה. אין דבר יותר כיף מלשבת 10 חברים בזולה עם נרגילה ו4 בקבוקים. זה כיף! זה אווירה זה צחוקים זה הראש שאתה מקבל זה הכל!
למרות כל הנזקים, אני אוהב את כל השלושה
יש לי כמה דברים להגיד:
1. אחד הדברים ש"הנוער של היום" יודע הכי טוב לעשות זה לבקר. משום מה כל דבר לא טוב לנו. חבורת מפונקים שנוצרו מהחינוך המודרני בבית שהרבה מקבלים. הורים שהולכים לעבודה וחוזרים בתשע וכבר אין להם כוח לילדים.. נותנים להם 50 שקל ליום ושילכו להזדיין.
2. שנית, החינוך היחיד שמשפיע על הילדים הוא החינוך מהבית, ולא מבית הספר.
3. אני אומר את זה ברצינות גמורה, שיותר מהנוער יתחילו ללכת לצופים. אני בצופים ואני יכול להגיד לכם שכמה שזה נשמע חרטה האנשים שיוצאים משם הם אנשים מאוד מאוד איכותיים וערכיים.
הנוער של היום מגעיל, כל אחד לא נותן יחס לשני, חושב רק על עצמו ומראה רק שנאה.
פעם היה אהבה בין אחרים, אנשים חייכו זה לזה והיום לצערי הרב זה הפך למיעוט בגלל הנוער המגעיל של היום, כל הדור הזה פשוט מזויין ומגעיל כבר לחיות בעולם המסריח הזה במיוחד במדינה הזאת עם הערסים כאן שהם הורסים הכי הרבה את הנוער של ארץ ישראל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח,
מצטער חייםשלי אבל זה היה דורש,מזה השטויות האלה ?
ואללה אל הזין שלי מה שאומרים,ואללה אני לא כיתת מצטיינים ואללה אני שותה וואלה אני מעשן ואללה אני 4 יחידות ואללה אני 5 באנגלית,
ואללה אני לומד עם ממוצע 86 וואללה אל הזין שלי הדעות של כולם לימודים חשובים,מה הקטע של הנוער שותה מזיין ובלה בלה בלה ..
תמיד היה ככה ולא רק עכשוי כשאני חושב כול אחד אומר הנוער של היום הנוער של היום,מה אכפת לכם ? !
כול אחד חיי בבועה משלו,אני חיי בבועה שכולם אל הזיין ואללה באמת זה ככה חוץ מהמשפחה וחברים קרובים כמובן,
לא מעניין אותי דעה של אף אחד ולא מעניין אותי מי יאהב אותי ומה חושבים אלי,
אני לומד בשביל החייםשלי בשביל ההצלחה שלי ושותה ומעשן והולך למסיבות בשביל החיים האלה בשביל לזכור את הילדות בשביל להנות,
ולא להיות אחד שכול החיים שלי מול המחשב וספרים,ולא אחד שכול החיים שלו לוקח כדורים ונרקומן מהלך,
אפשר להנות גם ככה,גם ללמוד וגם "לזיין" ><
לא מבין ת'מטרה של הדיון הזה אולי זאת הדעה שלך אבל רשמת דיון אז רשמתי את דעתי.
: )
נערך לאחרונה על ידי Silver; 31-07-2011 בשעה 03:50.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
גאווה ישראלית.
ספוילר:
אתם מפריזים בכח של של חינוך מהבית, ההשפעה החברתית וכוחות השוק חזקים היו הרבה יותר. הורה לא באמת יכול לשלוט על הילד שלו מחוץ לרבולות הבית (וגם בתוכם לא תמיד).
להטיל את האחריות על ההורים זה קל.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
חחח יש לנו קומה למעלה זוג נשואים נראלי בני 40
אז לפחות פעם ביום הם צורחים משהו מפחיד אתם לא מבינים סתם צועקים מתעצבים
אז נולד להם ילד והם צועקים עליו לידו הוא רואה ולומד
הוא עכשיו בן שמונה נראלי הוא הולך ברחוב יושב על הרצפה וצועק אמא שלו שתרים אותו
זה עניין של תרבות ...
מוכר משתמש TL עם רטיו מעל 1.2 והזמנה אחת פנויה , אפשר לקנות משתמש עם הזמנה או אחד מהם ..
מחירים זולים מאוד !
חחח, תלוי על איזה נוער אתם מדברים
בסופו של דבר,
עדיין יש נוער שמתנדב במד"א ובמערך הכבאות, שמסכנים את החיים שלהם לטובת הכלל.
עדיין יש נוער שאכפת לו מאנשים אחרים
עדיין יש נוער מחונך
רק צריך לדעת איפה לחפש...
ברור שהנוער מדרדר בצורה מזעזעת, אני מפחד שאני גם נפלתי בצורה כזו או אחרת...
אבל חבר'ה, אם אנחנו רק נזכיר לעצמנו כמה הנוער דפוק, הוא גם יזכיר לעצמו כמה שהוא דפוק, ושכבר התייאשו ממנו, ואז מה?
זה יוביל לפיתרון המיוחל?!
עדיין לא מאוחר מידי! וכמובן צריך לגלות הבנה למרות שזה כ"כ קשה עם נוער חצוף כמו של היום, פשוט צריך להאמין שאחרי כל ירידה באה העליה..