לא אמרת שאתה גר בנהריה? ואיפה בגולן אם אפשר לדעת?
ותגיד לי בנאדם אידיוט שכמותך, למה אתה חושב שאם יהיו עוד דירות אז זה יהיה יותר זול? כי לפי החוק ממש לא יותר זול
לא אמרת שאתה גר בנהריה? ואיפה בגולן אם אפשר לדעת?
ותגיד לי בנאדם אידיוט שכמותך, למה אתה חושב שאם יהיו עוד דירות אז זה יהיה יותר זול? כי לפי החוק ממש לא יותר זול
|
|
אבל עובדה שאתה תומך בהם !
יודעים מה?
סבבה,לא פוליטי ,חברתי ,אוקי אני הולך איתכם,סבבה סבבה הכל טוב.
אתם מעיפים את מירי רגב מהמהלים ,תעיפו גם את ניצן אורב'יץ ,מה הבעיה שלכם?
תעיפו את אנשי קדימה הנבלות ,את זה אתם לא יכולים לעשות ? כואב לכם ?
אה?
אתם אומרים הרי שזה לא פוליטי ,אז למה אתם משתפים פעולה עם פוליטיקאים?
הזויים = ]
בואו נראה,תוכיחו לי שזה אמיתי,תרחיקו את הפוליטקאים מהעסק הזה ואז אני ישנה כיוון לגמרי ,אבל אתם לא עושים
את זה כי השמאל מחמם לכם את הלב או יותר נכון את התחת.
אוקי נו כאן יש לנו הבנה מסוימת.
אבל אתה עדיין לא מבין שאיתם המחאה הזאת לא צודקת!
בלעדיהם זה סיפור אחר כי אף צד פוליטי לא מעורב בזה,אבל שוב פעם ,אתה כאחד שמצדיק את המחאה
לא קולט שזאת מחאה שהפכה מצודקת ללא צודקת בגלל אותם קומוניסטים אנרכיסטים שלקחו חלק בגדול ב"מהפכה"
הזאת שלהם.
כל עוד שאני רואה את הפרצופים שלהם באוהלים אני לא נרגע וממשיך לטעון את הטענה שהמחאה הזאת מחאה בזויה
שרוצה סך הכל להפיל את השלטון של ביבי ואולי אפילו לפגוע בראש הממשלה עצמו ,זה מה שהם רוצים,אם הם יהיו
מחוץ לסיפור אני איתך,אבל כל עוד שהם לא אז לא,ואתה תמשיך לתמוך בהם בדרך עקיפה.
המחאה הזאת התחילה כדבר נכון וצודק, אבל עכשיו היא נהייתה דבר פוליטי לגמרי.
כל המפלגות השמאלניות הקיצוניות (וגם הפחות קיצוניות), שלום עכשיו, WATCH, חמאס, איראן ומי לא התחילו לתפוס את הגל הזה.
בנוסף כמו שמיכאל ציין, הפוליטקאים חוגגים שם, אז אי אפשר להגיד שזה לא פוליטי.
בנוגע להתבטאות שאני רואה בפורום לגבי הקפיטליזם.
התקשורת כבר שטפה את המוח של הרבה מכם, וגרמה לכם לחשוב שקפיטליזם=חזירות בסגנון אמריקאי.
אך למעשה, קפיטליזם זה דבר חיובי בצורתו האמיתית ולא החזירית, ואם אתם רוצים שוק חופשי ולא צפון קוריאה, אני ממליץ לכם לקרוא על האלטרנטיבות שיש לכם במקום השוק החופשי.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
עכשיו אחרי התגובה שלך כבר אין להם מה להגיב ,אבל אם כן אז הם יוציאו איזה חראט מהתחת XD