קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 30-07-2007, 00:35
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-09-2006, 19:55
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 11-08-2006, 14:20
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 17:25
  5. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:50
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

צריך "רוטינות". אני מתכוון לנסות להתחיל עם מישהי בפעם הראשונה. - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

אני חדש פה ופעם ראשונה נכנסתי לקטגוריה הזאת, אז סלחי לי אם אני לא מדבר במושגים שלכם.
    אבל "רוטינות" אני לא חושב שמישהו צריך בשביל לנהל שיחה נורמלית...
    גם את זאת הפעם הראשונה שאתה מתחיל עם מישהי, זאת לא הפעם הראשונה שאתה מדבר עם בן אדם נכון?

כל מה שאתה צריך לעשות זה למצוא משהו שמתאים לפעולה שאתם עושים / מקום שאתם נמצאים בו, העיקר להתחיל שיחה.
    משם תזרום ותראה אם יש לכם נושאים משותפים, או אפילו תנסה לקרוא אותה ולהמציא נושאים משותפים [עובד בדוק]

זאת לא תורה מסיני אחי, בסך הכל לדבר עם בנאדם.. אם אתה מוצא חן בעיניה זה יזרום, אם לא, שום "רוטינה" לא תעזור

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

אוקיי חברים. עשיתי את זה (נראה לי) התחלתי עם מישהי (בערך)... לפוסט המלא כנסו לפורום ההוא שמפרסמים בו את הדיווחי שטח

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אני חושב שבעברית איפהשהוא זה הלך לאיבוד. רוטינה זאת הגדרה ל"קטע" מסויים. זה יכול להיות סיפור, זה יכול להיות
    משהו פיזי, או שילוב של השניים.
    לדוגמא: סיפור שלך על משהו שאתה וחברים שלך עשיתם, זאת רוטינה. לבקש לקרוא לה את בכפות הידיים, זאת רוטינה שהמטרה
    כמובן היא קינו. ללכת ברחוב ולפנות למישהי ולשאול אותה אם היא מכירה מקום טוב לאכול בו כי אתה חדש באזור, זאת רוטינה.

לפני בערך 10 שנים כשהקהילה התחילה לגדול באינטרנט התחילו לצוץ כל המונחים. המטרה הייתה לעשות את זה כמה שיותר
    כמו משחק מאשר הגדרה מפחידה של "להתחיל עם בנות". אתה יוצא לשחק את המשחק הזה. המשחק משוחק ב"שטח" והמטרה
    היא להשיג את הבחורה. האמצעים, נגים, רוטינות, NLP. כחלק מזה, אתה לא יוצא להתחיל עם בנות. אתה יוצא לשטח בשביל
    לתרגל את החומר. יש לך דרך חדשה להתחיל שיחה, זה OPENER. רוטינה להתחלת שיחה. אתה מרגיש חסר ביטחון? לא נורא
    זה משחק, אתה יוצא לתרגל את הפתיח "תגידי, מה השעה?" השיחה לא התקדמה משם והבחורה פשוט הלכה, לא נורא זה סך
    הכל משחק, קדימה למטרה הבאה.
    אם אתה מכניס הכל לתוך מסגרת, דבר ראשון זה הרבה יותר נוח לנו כבני אדם לחשוב ככה. דבר שני יש לך משהו ספציפי לעבוד עליו.
    ואם אתה שם לב או לא, אבל אתה חיי "רוטינות". אתה פשוט לא שם לב לזה. דוגמה מאוד פשוטה זה שיחת טלפון. יש מישהו שיוזם
    ויש מישהו שעונה. כתגובה לפתיח (צלצול הטלפון) אתה עונה, "הלו", "היי", "מה קורה?". יש את מהלך השיחה, ויש את הסיום, "טוב,
    יאללה, ביי". (לא קרה לך שדיברת עם מישהו, והשיחה התנתקה בדיוק בסוף השיחה, הייתה חייב להתקשר רק כדי להגיד "להתראות"?)

באופן אישי אני ממש נגד, "תיהיה ספונטני". אם אתה עושה משהו רנדומלי, אתה תקבל תוצאות רנדומליות. סתכל באינטרנט, קח לך 3,4
    דוגמאות להתחלת שיחה, ותרגל אותם, את המשך השיחה תתרגל לבד, ולאט לאט יבנה לך סדר בראש. אני באמת ממליץ לך לראות את
    the pickup artist, הרעיון בסדרה ממש פשוט. אתה מתחיל עם משהו קטן ולאט לאט מוסיף על זה עוד דברים.
    (כמובן דעתי האישית).
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

קרא את זה בבקשה: http://www.iatraf.co.il/showthread.p...70#post6989870
    תודה.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,988 | הודעות: 8,201,581 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect