|
|
נכון שזה נראה לכם בושה וחרפה וגם חינוך לא נכון.
אבל תסתכלו מצד שני!
יכול להיות שלאימא אין בעל או היא חד הורית ואין לה כסף לאכול אפילו, וזה מה שגורם לה לעשות את הדבר הזה.
אני לא מצדיק את זה בשום אופן. הכלכלה יקרה ורמת המחיה יקרים מאוד במיוחד שיש להורים ילדים לגדל [לא פשוט בכלל] המשכנתא, השכירות מאוד יקרים ויש אנשים שלא עומדים בהוצאות, והינה לכם המחאה שקיימת ברוטשילד, אני לא אומר סתם דברים. אני הולך למכולת ביום שישי קונה כמה דברים וכבר 500 ש"ח בלי שום בעיה פקינג 500 שקל עפים.
בוא אני אומר בערך.
שכירות בין 2200 ל3000
חשמל בין 200 ל 500
מים בין 200 - 500
כלכלה 2000 ש"ח בערך
נגיד הוט או יס עוד 200 או 400
בגדים נגיד 500 עד 1000
טלפון או נייד 300
חברה זה לא צחוק לחיות בארץ זה מחירים לעשירים בלבד.
7000 שקל הוצאות רק.
ותארו לכם הכנסה של האימא רק 3000 או 4000 לא נשאר כסף לחיות.
ואפילו אם אני הצמצם את הסכום ל 5000 יש פיגור.
תחשבו על זה.
אני לא מצדיק את המעשה ואיני מגן על האימא הזאת.
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 10-08-2011 בשעה 21:58.
חחחחח מזה החינוך הזה
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
חחחחחח שותפות לפשע מגיל 9 XD
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
איכס איזה אימא מסריחה
הייתי דוקר אותה -.-
קודם כל קשישה מטומטמת ?! מה היא מסתובבת עם אלפי שקלים בארנק כל אחד מגיל 15 + יכול לקחת את זה וללכת מהר והיא לא תוכל לעשות כלום.
דבר שני האמא הזאת פושעת עזוב גונבת אבל להביא את הילדים לעסק !? פתחה משפחת פשעה קטנה.
פשוט מבזה לראות לאיזה רמות אנשים יגיעו בשביל כסף. (או סתם הישרדות אבל לא ידוע).
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 11-08-2011 בשעה 00:53.